Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Smokie


Klaipėda, „Švyturio arena“ 2011 m. liepos 28 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Smokie 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Liepos mėn. Klaipėdoje vyksiančiame įspūdingame „Švyturio arenos“ atidaryme koncertuos legendinė britų roko grupė „Smokie“. „Jūros šventės“ išvakarėse, liepos 28 d., vyksiančiame išskirtiniame koncerte milijonus gerbėjų visame pasaulyje turintys rokeriai gros kartu su simfoniniu orkestru.

Bilietus į įspūdingą Klaipėdos „Švyturio arenos“ atidarymą ir grupės „Smokie“ koncertą platina BILIETAI LT. Daugiau informacijos svetainėje www.bilietai.lt

Legendinė roko grupė „Smokie“ susikūrė 1964 m. Bredfordo mieste, Didžiojoje Britanijoje ir sėkmingai muzikuoja daugiau nei 40 metų. Pirmoji sėkmė rokerius aplankė po to, kai juos po savo sparnu priglaudė prodiuseriai ir dainų autoriai Nicky Chinnas ir Mike‘as Chapmanas, sukūrę dideliais hitais tapusias Suzi Quattro, „Sweet“, „Mud“, „Hot Chocolate“ dainas.

Debiutinis grupės albumas nebuvo labai populiarius, bet antrasis - „Changing All the Time“, išleistas 1975 m., lengvai rado kelią į muzikos gerbėjų širdis. Komercinę albumo sėkmę garantavo fanų iki šiol mėgiamos dainos „If You Think You Know How to Love Me“ ir „Don't Play Your Rock And Roll To Me“, išpopuliarėjusios ne tik muzikantų tėvynėje, bet ir daugelyje Europos šalių.

Megažvaigždėmis „Smokie“ tapo po to, kai Jungtinėse Amerikos Valstijose 1976 m. pabaigoje įrašė trečiąjį studijinį albumą „Midnight Café“. Įrašą pristatanti daina „Living Next Door To Alice“ tapo bene populiariausiu metų kūriniu visame pasaulyje. Hitais tapo ir kitos šio albumo dainos: „I'll Meet You at Midnight“, „Wild Wild Angels“ ir „Something's Been Making Me Blue“.

Netrukus į „Smokie“ koncertus buvo išperkami visi bilietai, gastrolėse kasmet apsilankydavo šimtai tūkstančių gerbėjų. Pasaulyje yra parduota daugiau nei 30 mln. grupės albumų. „Smokie“ populiarumas nė kiek neišblėso ir dabar. „Smokie“ kasmet surengia apie 60 koncertų. Tuo įsitikinome ir pernai mūsų šalyje vykusių grupės gastrolių metu. Gruodžio mėn. „Smokie“ surengė net penkis koncertus, o Kaune grupė koncertavo net du kartus.

Liepos 28 d. griausmingoje „Švyturio arenos“ atidarymo šventėje Klaipėdoje koncertuosianti roko grupė „Smokie“ gros kartu su simfoniniu orkestru. Koncerte rokeriai atliks visus geriausius savo hitus: „Living Next Door To Alice“, „Don't Play Your Rock And Roll to Me“, „I'll Meet You At Midnight“, „Needles And Pins“, „Lay Back In The Arms Of Someone“, „Oh Carol“, „If You Think You Know How to Love Me“ ir daugelį kitų. Ištikimiems gerbėjams „Smokie“ žada atlikti ir keletą kūrinių iš paties naujausio albumo „Take A Minute“, kuris buvo išleistas 2010 m.

Grupės „Smokie“ ir simfoninio orkestro koncertą Klaipėdoje organizuoja didžiausia Vidurio ir Rytų Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“. Daugiau informacijos www.makroconcert.lt.


Bilietus galite įsigyti BILIETAI LT kasose arba www.bilietai.lt

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 187
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 23992