Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Sting


Vilnius, Siemens arena 2006 m. liepos 30 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Sting 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Kelias valandas sekmadienio vakarą eilėse prie įėjimo į „Siemens“ areną pralaukę žiūrovai, pagaliau patekę į salę, kurioje skambėjo britų roko dainininko Stingo hitais tapę kūriniai, atlyžo. Tūkstantinė kartu su legendiniu dainininku plojančių ir dainuojančių žiūrovų minia atrodė įspūdingai.

Stingo gastrolių „Broken Music“ baigiamąjį koncertą apšildė rokerio sūnus grupės „Fiction Plane“ lyderis Joe Sumneris. 45 minutes scenoje praleidęs dainininkas savo energija, judesiais, muzika ir entuziazmu bandė išjudinti susirinkusią publiką, bet... publika judėjo sunkiai.

Deja, ne visi bilietus įsigiję žiūrovai suspėjo pamatyti Stingo sūnaus pasirodymą, nes prabėgus pusvalandžiui nuo koncerto pradžios jie vis dar stovėjo aplink visą areną nusidriekusiose eilėse prie įėjimų. Žiūrovai, sumokėję ne vieną šimtą litų už bilietus, vos įėję į areną puolė ne į salę, o prie alumi, sidru, stipresniais alkoholiniais gėrimais ir užkandžiais nukrautų prekystalių.


Ant vienintelio stalo buvo išdėlioti 5 litus kainuojantys „Sting“ ženkliukai ir ant sienos pakabinti 40 litų įkainoti marškinėliai, papuošti koncertinio turo užrašais ir atributika. Nors marškinėliai kainavo kelis kartus mažiau nei prieš kelis mėnesius toje pačioje arenoje koncertavusios grupės „Depeche Mode“ atributika puošti drabužiai, juos dėvėjo kur kas mažiau gerbėjų nei „depešų“ koncerto metu.

Pusantros valandos trukęs Stingo pasirodymas privertė ploti net didžiausius snobus. Nemažai dainininko gerbėjų sakė nusivylę koncertu, tačiau jam abejingų neliko. Scenoje siaučiant šešiems gitaristams, dviems būgnininkams ir dainuojant šeimyniniam duetui, beveik visa „Siemens“ arenoje susirinkusi publika plojo atsistojusi.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1069
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 181594