Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

TOP "Music.lt" narių komentarai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 123456 ... 38
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Konditerijus
2017 m. spalio 6 d. 22:21:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Po A-ha daina Take On Me:

Justas Juškevičius: ,,Nice dainuška, primena vaikyste. Išgerus smagu paklausit.''


Atsakyti
Isa
2017 m. liepos 2 d. 03:44:56 2017-07-02 03:46:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

temoj "kas geriau; Scooter ar Prodigy",

S***a: "Geriausia nustatyti,kuri geresnė,tai būtų albumo nupirkimai,kieno daugiau nuperka,tas ir geresnis albumas,o kartu ir grupė..."


Atsakyti
einaras13
2017 m. liepos 1 d. 21:20:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pastebėjau šiuos komentarus anksčiau. Dėkoju jiems, nes jie leido įvertinti music.lt bendruomenės kultūros aukštesnį lygį {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Very_crazy_enough
2017 m. birželio 1 d. 11:51:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

beje, kituose tinklalapiuose rasti atsiliepimai apie mane, Einarą & Sahją:

Tiksliai, music.lt gera idėja. Būtų nuostabu čia sulaukt very crazy enough, ar kaip ten jis, komentarų.

Čia dar jaunas, gražus atrodo. Pamenu kažkokių kitokių buvo, kur jis grynai kaip tiesiog broken alkoholikas atrodydavo, lolol. Parašom jam, kad pereitų

Ai, dar Sahja čia galėtų avo poezijos papostint.

kas čia dabar?? duokit link to frukto, parašysim jam visi draugiškai

https://www.music.lt/user/Very_crazy_enough

Pamenu tik tą, kur jis parašęs buvo:Brolis nufotografavo prie Franko Zappos paminklo.Parašyk.

https://www.music.lt/user/Silentistarbahttps://www.music.lt/user/very_crazy_enoughTaip, jis turi du pakankamai aktyvius accountus.

jėzau kristau, mums reikia jo čia!

Paskaityk jo dienoraščius, dar rasi gem'ų.

Draugas pakuždėjo, jog jūs esat nemažai apsiskaitęs ir išsilavinęs muzikos srityje, todėl kviečiu jus užsukti į mūsų diskusijų 'lentą' ir pasireikšti. Mums trūksta jūsų!

jo tikrai uzsuks kai parasei toke autistika zinute

Jei tu rimtai tai parašei, tai nice. Dabar tikėkimės, kad jis ateis ir daugiau žmonių atsives, atsigaus gal šita vieta. Yay

parašiau, tikiuosi šita tema nesugadins jo vizito

Aha, same. Aš jį stebiu nuo '12 ir dar nė karto juo nenusivyliau.

Nieko, kažkur išvažiavęs turbūt. Šiaip jis kasdien lankosi ten, tik buvo neseniai tarpas, kai dvi savaites nebuvo. Tikrai pamatys. Šiaip jis kaip Silentist ir lastfm'e yra.

Your musical compatibility with Silentist is LOWne..NE!

Negali juk jis tobulas būt..(nors pas mane Very High)

d a d


Be Silentist/Very_crazy_enough ir Sahja, reikia nepamiršti einaras13!

jam, spėju, yra 13 metų? ačiū ne

trūksta pseudo-intelektualo, tiksliai

Jau turbūt 16. Jis vienas iš tų pusdurnių, kur kurdamasis paskyrą prie nick prideda savo amžių. Nežinau, kodėl žmonės nesupranta, kad jau po mažiau nei metų tas nick nebeatitiks tavęs.

Yeah, geriau gimimo dieną prikabint.


atleisk, kad neklausau dadrocko.

>Your musical compatibility with Silentist is Very Low>Music you have in common includes 坂本龍一, The Smiths, Autechre, Joni Mitchell and David Bowie.

Kad last.fm su daugeliu random rodo, ypač kai stipriai skiriasi perklausų skaičius - tada daugiau tikimybės, kad stipriai sutaps, nes pas vieną mažiau artists.

Tai ką laikai dadroku, ♥? Kodėl The Smiths ne dadrock?

deja, toks įspūdis, kad šiais laikais The Smiths yra mėgiami dėl visų netinkamų priežasčių…šiaip sunku kalbėt tiek apie tai, kas dadrock yra, tiek apie tai, kas tai nėra. o kodėl svarbu suprast? negi jūs nejaučiat, kas yra dadrock?

Jei apie įtaką, tai daug ir iš dadrock tada galima įvardint, kurie prisidėjo prie didžiulio skaičiaus grupių įkvėpimo.Tiesiog tu naudoji tą derogatory terminą kur papuola, kad tik sumenkint muziką kitų klausomą. Jei jau reiktų įvardint, tai suprasčiau, kad kokie Iron Maiden, AC/DC, Clapton, Nazareth. Bet kaip Zappa, Dylan ar Bowie skaitosi prie dadrock tai tikrai nesuprantu, todėl ir klausiu tavęs.

Į dadrock kategorijos krepšelį įkrenta visi senesnės kartos muzikantai, kurių tinkamai neįvertino /mu/ gerbiami kritikai.Pvz koks In the Court of the Crimson King irgi būtų tame krepšelyje (juk tas albumas toks senas, omg), jei ne Scaruffi. Dadrock yra meme. Dadrock yra gyvenimas.

...

Su Silentist man VERY HIGH, o su tavim SUPERB. Tai nežinau ar tu klausai daug dadrock, ar tai, ką aš klausau, nesiskaito dadrock, ar what.


____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
Atsakyti
Very_crazy_enough
2017 m. birželio 1 d. 11:07:49 2017-06-01 11:10:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

einaras13:  

Be jo, turiu pastebėti, kartais nevalingai, bet šiurkščiai arba kvailai apsireiškia Silentist aka. Very_crazy_enough.

...

Taigi, tokie daugiaveidžiai iškart nebepatinka man ir, galvoju, kitiems, galiausiai, nusižengia music.lt taisyklėms, ir jų keisti pasisakymai kartais tikrai trikdo. Vien jų tas išsiskyrimas, kad jie gramatiškai nesugeba suregzti rišlaus sakinio, ir jo mintis labai toli toli, tai ne tiek kelia sunkumų žmogui, kuris su tuo "bloguoju elementu" bendrauja, kiek priverčia suabejoti "blogojo elemento" intelektu. Vienas gyvas pavyzdys, gyvenantis music'e n metų  ir turintis du "veidus", tai Silentist/VCE - jis, kas be ko, spėjau pastebėti, yra gana protingas žmogus, daug nusimanantis apie muzika ir kai kuriais sritis, apie kurias būtų galima ir patylėti, tačiau būtent tas, jog kartais išlenda ne tik sakinių nerišlumas, nesupratingumas, gramatikos silpnumas, nuolatiniai pačio sugalvoti ir interpretuoti anglizmai ir rusizmai, dar prisideda ir jo pasisakymai apie jo pasiekimus srityse, kurios yra per daug asmeninės ir jis pats nusižengia savo konfidencialumui ir kai kurioms etinėms normoms, nes tie jo pasakojimai kartais netgi viršija ir vulgarumo ribas. Pamenu, kai jis buvo sukūręs tema apie tai, kokiai muzikai grojant mylites. Atmenu, kad daug narių jį už tokį drastišką žingsnį sukritikavo, o galiausiai neapsikentęs tų jo plaunamų skudurų tą temą ištryniau.

 

Vis tik, norėčiau pasakyti, jog tie "blogieji elementai" gali daryti negatyvią įtaką ne tiek tinklalapio įvaizdžiui, kiek kelti nuostabą, galbūt pasišlykštėjimą kitais nariais. Iš naujų narių kartais sulaukdavau ir dabar sulaukiu tokių klausimų - Silentist čia visada toks? Taip, turiu atsakyti, jausdamas atstumiamąją šio klausimo, susidomėjimo pusę. Aišku, galbūt kažkam gali būti patrauklus tas jo durnizmas. Tik nežinau, ar tai galima vadinti durnizmu. Gal tai tokios intelektualios frazės, monologai, kurių paprasti mirtingieji nariai negali įkasti dėl jų intelekto stokos.

 


____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
Atsakyti
Very_crazy_enough
2017 m. gegužės 30 d. 14:20:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

per metus šitas postas labiausiai patiko

4Blackberry2017 m. balandžio 2 d. 11:54:32 Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! 2

 

   

____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
Atsakyti
Konditerijus
2015 m. gruodžio 29 d. 15:25:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"Na nežinau, šiaip mėgstu italus, bet šito saldžiabalsio Ramazotti visiškai nevirškinu, man jo muzika - kaip puodelis kavos su 3 dozėm cukraus ir riebaus torto šmotu "

Qintautas

Apie Eros Ramazzotti


Atsakyti
Konditerijus
2015 m. gruodžio 27 d. 20:08:25 2015-12-27 20:08:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

 ,,Beprotiškai dievinu žalios mėsos kvapą [skerdienos].Maloniai svaigina šunų kvapas [ypač tas saldus, grynas kvėpavimas iš burnos.Kartais taip užsivedu,kad galėčiau išlaižyti šuniui burną].Kaimiško alaus kvapas,nerūkančių merginų burnos aromatas.Pats skaniausias kvapas - Vasaros metu nuvažiavus į dar vieną,mano kaime veikiančią naminukės gamyklėlę,labai skaniai garuoja šviežios brogos,rugių aromatai..."

Stripped

Tema: "Skaniausias kvapas"


Atsakyti
Konditerijus
2015 m. birželio 10 d. 23:03:07 2015-06-10 23:03:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"nenu, kamon. "apsileidimas ir politikavimas"

Žmogus 15 metų skyrė tinklapio kūrimui ir veiklai, žino vidinę informaciją su įplaukom, išlaidom, autorinėm teisėm, šį bei tą išmano apie internetą, mato turimus žmogiškuosius resursus - kitaip tariant žino, ką gali ir ko negali. Ir vistiek gauna patarimų iš: didžios marketingistės, siūliusios musice daug pigiau pardavinėti mp3 failus (!), tačiau negalinčios skirti ~1,5 euro mėgstamam portalui, nes pinigais, sako, nešika (aišku, jei darbo dienos trečią valandą nerašinėtų paklodžių internete, situacija greičiausiai pagerėtų, bet yra kaip yra); iš moksleivės, tik ką laikiusios PUPP (išsprendei tą su lapėm?), kurios pagrindinis argumentas "tik svarbu labai norėti, pasistengt ir tikėt" ((c) "Geltonų plytų kelias"); žmogaus, kurio hobis - irrelevant statistikų sudarinėjimas ir kuriam dar taip pat neparduoda energetinių gėrimų; ir iš Konditerijaus, kuri(s) tiesiog nori pasisakyti. Ir visas šis motley crew, turėdamas mažiau informacijos, pasirodo, žino daugiau. Nuoširdžiai užjaučiu administraciją.

Kadangi tema siūlymai - turiu pasiūlymą. Bet kadangi jį parašęs grubiai pažeisčiau taisykles, turiu kitą pasiūlymą: nustoti galvoti, kad last.fm = music.lt ir verčiau padėkot tiems, kas randa laiko ir vidinių resursų kelt atlikėjus ir rašyt naujienas. Šitie dalykai, panašu, palaiko music.lt ir dar daro jį panašų į naujienų tinklapį. Gal tai daro ir kažkas iš šitų minėtų znakorių - ačiū jums vis viena."

-  Pazistu_Mykola

liuks komentaras, daug gerų vietų :) aš dar ir parašą iš jo pasidariau.


Atsakyti
Rutonė
2015 m. gegužės 7 d. 00:45:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Velnias, pasiilgau aš jo filosofijų....


Atsakyti
Konditerijus
2015 m. gegužės 6 d. 20:16:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"dar prisimenu treneris sake, kad irgi trauma salia kaklo vel, kai sulauzo kaula 1 is 2 tiesiai po kaklu, labai sunkiai gyja. Nu tokie 2 kaulai tiesiai po kaklu vienas i kaire kitas i desine, krutines virsuje. Ten nesugipsuosi, o judini ranka  ar galva ir raumenu grupes klibina kaula - labai sunkiai gyja. O dazniausiai trauma buna per viduri, kur sueina, bet visvien skaitosi kaip luzis. Perspek, kad saugotusi tokiu dalyku per varzybas, aukstu smugiu taip sakant..." - saliakelio

negaliu užmiršti šito komentaro :DD


Atsakyti
saliakelio
2013 m. gruodžio 22 d. 23:24:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

xaxaxaxax


Atsakyti
saliakelio
2013 m. gruodžio 22 d. 15:30:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

jei zmogus gali del LT taisykliu sukurti tokia bendravimo siena, tai tegul tu busi dar labiau talentingesnis ir nurodysi kaip atsiskirti nuo geju isliekant mandagiam, ne man bet tiems kurie nemato sugyvenimo. You are master to build own towers and blame others :) jei imanoma  :) cia fikcija bet tiek to - jei del kalbos ziniu yra nustumimas tai neisivaizduoju koks gali buti priemimas. O del kalbos tai paprasta - joks tau programuotojas nebus malonus su tavim spausdamas tas ĖĘĖĮĘČĖ, nes tai ne musu reikalas kaip mus supras kas po musu HTMLCBASICC# ir visa kita  darza kapstosi. Jus lankytojai mes sodininkai - yra musu kalba ir jusu. No respect - cos you are in our garden, not we in yours. Tu svecias, kad ir kokoj aplinkoj matai savo mintis.


Atsakyti
Isa
2013 m. gruodžio 22 d. 14:48:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

yawn


Atsakyti
einaras13
2013 m. gruodžio 22 d. 14:44:05 2013-12-22 14:44:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nuomonių gausa ne tik patinka, bet dar ir būtina, kitaip aš nesilankyčiau music'e ir nekomentuočiau. Kaip manai, kas išprovokuoja visas šias ir visas kitas diskusijas - nuomonių gausa. O vat dėl "išsivoliojimo diskusijoje", jau reikėtų šiek tiek atkreipti dėmesį. Lietuvių kalbos mokėjimas (jau atmetant lietuviškas raides, ko galima neturėti, suprantu), tas flood'inimas, nemokėjimas sudėlioti KONKREČIOS nuomonės - ne tik savos ale nuomonės pareiškimas, bet ir egoizmo apraiška. Manau, kad taisyklingus ir konkrečius komentarus skaityti aiškiau negu hiperbolizuotus muilo burbulus, neturinčios konkrečios formos... (iš jų tik ir težvengt, kas šiokia tokia nauda)


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
saliakelio
2013 m. gruodžio 22 d. 14:39:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

man kartais atrodo kad tau demokratiskoje visuomeneje labai nepatinka nuomoniu gausa. Man daugiau ir nereikia, jei kazkas randa zodi beziuredamas i ekrana, ir tai smagu - nesvarbu tikra ar isgalvota, ar kad galima pusti pries veja ir nupusti, arba issivolioti diskusijoje, tiesiog man tai smagu kur skamba zodis


Atsakyti
FrIz7
2013 m. gruodžio 22 d. 14:33:46 2013-12-22 14:37:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taigi dėl to ir yra fainas.{#}


____________________
All you touch and all you see is all your life will ever be.
Atsakyti
einaras13
2013 m. gruodžio 22 d. 14:26:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kad įdomiausia, tai faktas. Bet tai viena iš TŲ personų, kuri dažnai flood'ina be jokio reikalo, nusišneka, pila nuomonę per 10 komentarų, kai gali išsakyti viename. Visiškai Silentist prototipas, tik ans dar biški susivokimo turi, o šitas kai akmuo, sakyk - nereaguos.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
saliakelio
2013 m. gruodžio 22 d. 14:22:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

as suprantu :) tikrai nieko pikto negalvoju, gal kazkur ne viska susipratome bekalbedami


Atsakyti
saliakelio
2013 m. gruodžio 22 d. 14:21:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

nu kur ten itiksi tokiam save pasiskelbusiu isminciumi ir eruditu kaip einaras, jam tik pagyrimai rupi


Atsakyti
Puslapiai: 123456 ... 38
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Saulės Kliošas Saulės Kliošas
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 608
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 189260