Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Tamsta Muzika 2011


Varėna, “Dainų slėnis” 2011 m. liepos 22 d. 16 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Bix 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Empti 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Kokybiškos gyvos muzikos, gamtos bei gero laiko su draugais mylėtojus kviečia jau trečiasis “Tamsta muzika” festivalis. Varėnos miškuose esančio ežero saloje “Dainų slėnis” Liepos 22-24 dienomis skambės įvairių stilių muzika, atliekama žinomiausių lietuviškų grupių bei perspektyviausių atlikėjų.

Pagrindinė festivalio žvaigždė – reperis, soul, hip-hop, R&B muzikos atlikėjas Aloe Blacc (JAV). Išgarsėjęs daina “I need a dollar”, šis dainininkas atvyks į festivalį tiesiai iš turo po Europą – į jo koncertus Anglijoje, Olandijoje jau dabar išpirkti visi bilietai.

“Tamsta muzika” ruošiasi nustebinti ne tik svečiu iš užsienio - šįmet čia koncertuos daugiau nei 20 lietuviškų grupių: energingieji G&G sindikatas vyrukai, elektroninės roko muzikos meistrai Happyendless, nesenstantys Poliarizuoti stiklai, BIX, ir begalės kitų, kurių nereikia pristatinėti: Empti, Brassbastardz, Freaks on floor, Bekešo vilkai, Tofu bubble, Gospel choras Sounds in G, kt.

Be muzikos, festivalis siūlo įvairias pramogas: festivalio teritorijoje veiks menininkų turgelis, “One” nuotykių parkas kvies išbandyti savo jėgas sportiniuose žaidimuose bei atrakcijose, gatvės šokio meistrai suburs į bendrą ratą visus, norinčius išmokti naujų judesių, o mėgstančiųjų maudytis lauks vandens pramogos.

Jau trečius metus iš eilės vykstantis festivalis garsėja savo draugiškumu – čia, kaip niekur kitur, leidžiama atsivesti šunis, o tėveliai raginami nepalikti namuose savo atžalų – vaikams iki 10m. įėjimas su suaugusiais nemokamas, o iki 16m. taikoma 50% nuolaida.

Nežinančius, kaip atvykti, festivalis siūlo važiuoti traukiniu – turintys bilietus į renginį, “Lietuvos geležinkelių” traukiniais važiuos už pusę kainos į abi puses. Be to, bus proga patekti ir į muzikinį traukinį – keliaujantys juo galės klausytis gyvai atliekamos muzikos tiesiog vagone. Atvykusiuosius pasitiks į salą ir atgal kursuojantis autobusas.

Šįmet “Tamsta muzika” tikisi sulaukti žiūrovų antplūdžio, tad norintys patekti į Varėnos salą raginami nelaukti ir bilietais pasirūpinti iš anksto – jų skaičius ribotas!

Taigi, griebk draugą, palapinę, šunį ir kepurę nuo saulės – “Tamsta muzika” laukia tavęs! Tik nepamiršk, kad šiukšles mes susirenkame patys – festivalis draugiškas gamtai!

Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
shaman
2011 m. liepos 10 d. 18:50:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Žiauriai noriu šiais metais į tamstą!!

Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 176
  Iš viso užsiregistravę: 73326
  Naujausias narys: kuqewan02
  Šiandien apsilankė: 24614