Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

The Unbearable Strength

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

https://www.rozmarino-horoskopai.lt 

 

Liūto ženklo prognozė 2014 metams

 

Liūtas tvirta asmenybė, ypatingai stiprus fiziškai. Jis spontaniškas ir energingas, sakyčiau, kad aktyvus ne tik fizine, bet ir psichologine prasme, linkęs vadovauti, netgi panaudoti diktatūrą, stovėti ant aukščiausio hierarchinio laiptelio darbe, būti šeimos galva namie ir kitų žmonių rate. Tiesa sakant Liūtui net nereikia dėl to stengtis, jis natūraliai ir savaime tampa lyderiu, kitus žmones tiesiog pavergia pasitikėjimu savimi ir jie iš karto mato Liūtą kaip lyderį, be klausimų gerai tai, ar ne. Liūtas tiesiog visada yra teisus, jam nebūdinga ieškoti savo klaidų ar išvis manyti, jog galėtų suklysti. Jei Liūtui kas nors nepavyksta, jis mano, kad taip yra todėl, kad kiti nesugeba jo suprasti. Jei kiti nesutinka su Liūto nuomone – jis tiesiog nekreipia į tai dėmesio, o kai aplinkiniai išsako savo nuomonę, kaip mat mintyse ima kurti atsakymus, kuriuos jam turėtų atsakyti kiti. Vis tik Liūtas karališkasis ženklas, juk atstovauja centrinę ašį Saulės sistemoje – pačią Saulę, kad ir ką sakytų Anglijos astrologai, bandantys įtikti, kūdikio – V ė ž i o susilaukusiems monarchams. Iš Liūto titulo niekas neatims, juolab V ė ž y s. Liūtas ugningas, bet ir tuo pačiu kilnus. Jis su atlaidžia šypsena žvelgia nuo pjedestalo į paprastus m i r t i n g u o s i u s, jis pats save išaukština bei karūnuoja, jis pats sau karalius ir niekada jokiomis aplinkybėmis tuo nesuabejoja, Liūtui gyvybiškai būtina gyvenimiškoji drama, rampų šviesos bei savirealizacija. Ir pagaliau, šiam horoskopo ženklui po tamsos periodo, atsiras šansų suspindėti.

 

GALIMYBĖS IR SĖKMĖ. Jupiteriui įėjus į V ė ž i o ženklą 2013 birželyje, vargšas Liūtas tarsi liko už scenos, paslėptas nuo aplinkinių akių. O ar begali būti didesnė tragedija tam, kuris tarsi oru kvėpuoja aplinkinių dėmesiu? Žinoma, Liūtas nesėdėjo sudėjęs rankų, jis dirbo, tam kad ateityje dėmesio gautų dar daugiau ir sunkiai dirbo, nes kai reikia ir naudinga, Liūtas dirbti gali iš peties. Ir tas laikas dar nesibaigė, jis tęsis iki 2014 liepos mėnesio, todėl Liūtui ir toliau reikia dirbti, o tiksliau dirbti su savimi, koncentruotis ties s a v i m i, ties savo vidinėmis problemomis, kovoti su asmeniniais demonais, mokytis pažinti save ir savo dvasinius poreikius. Tai laikas, kuomet Liūtas turi išspręsti savo dvasines problemas, todėl puikių rezultatų jis pasieks lankydamasis pas psichoanalitiką. Lygiai taip pat tai puikus laikas užsiimti humanitarine veikla, tarkim tapti Raudonojo Kryžiaus savanoriu, dirbti be atlygio Maisto banke ar gyvūnų globos draugijoje ir pan. O gal tiesiog tik padėti nelaimės ištiktam draugui ir mokytis nesitikėti nieko už pagalbą. Liūtui reikėtų pažiūrėti filmą “Pay it forward” ir pirmąjį metų pusmetį vadovautis jame išdėstytu principu. Vėliau Liūtas galės grįžti prie kaip jam pačiam atrodo didingų įpročių, o kol kas tegul mokosi gyventi kaip lygus tarp “varguolių”. Toks laikas Liūtui gali atrodyti be proto sunkus, kuomet niekas nežino jo vardo, niekas nepažįsta jo veido, bet kada dar jei ne dabar Liūtui prisiverst nužengt nuo pjedestalo ir pamatyt kitą gyvenimo pusę? Dvasingumas irgi gali nešti laimę, na ne tą euforiškąją, bet tikrąją dvasinę ramybę. Žinoma, neverta tikėtis, kad vakarėlių “liūtas” taps vienuoliu, tačiau šiuo metu Liūtas turi šansą suvokti, jog ne viskas auksas, kas auksu žiba bei kad auksas ir pelenuose žiba. Kitaip tariant, kad laimė ne tik pigūs ir brangūs blizgučiai. Laimę gali atnešti ir sugebėjimas dalintis su kitais, padėti. Galiu pažadėti, kad egoistui Liūtui šie potyriai bus visiškai nauji ir sukrečiantys. O jei kuris Liūtas labai užsispirs ir keistis nenorės, likimas jį privers, tarkim pareikalaudamas slaugyti sunkiai sergantį giminaitį, nes daugiau tai daryti nebus kam, pasodindamas pernelyg išgėrusį ir triukšmaujantį Liūtą į areštinę, iš kurios niekas net nesistengs jo ištraukti, paguldydamas persivalgiusį Liūtą į ligoninę gydytis gastrito ar enterito.

 

Birželio 12 dieną Jupiteris įžengs į Liūto ženklą ir tai reiškia, jog antrąjį metų pusmetį Liūtas visiškai pagrįstai galės būti vadinamas šių metų žvaigždžių loterijos nugalėtoju. Tai tas laikas, kuomet po pertraukos rampos šviesos nukryps tiesiogiai į Liūtą ir tik į Liūtą. Tai Liūto asmenybės triumfas. O kaip ir pridera tam, į kurį nukreiptos visos šviesos, reikia tinkamai tose šviesose ir atrodyti. Todėl Liūtas atnaujins garderobą, kreipsis į plaukų stilistus, grožio specialistus, gal net į plastikos chirurgus, jei tik piniginė tai leis. Na aš galiu pažadėti Liūtui, kad neužilgo jį aplankys ir finansinė sėkmė, todėl dabar gali leisti pinigus drąsiai, nesibaimindamas likti be nieko.

 

Negana to, tai ir optimizmo, puikios nuotaikos, pasitikėjimo savimi periodas. Tai reiškia, kad labai išaugs Liūto optimizmas, kartu su pasitikėjimu savimi bei kitais. Bus būdingas prisitaikantis elgesys. Liūtas jaus taiką su pasauliu, norės atsipalaiduoti, pastebės, kad aplinkiniai nusiteikę geranoriškai jo atžvilgiu kur kas labiau nei įprasta. Tai puikus metas pradėti savo verslą, ar bet kokio pobūdžio komercinius ir industrinius projektus. Tiesa, tokiu metu labiau tikėtina, jog Liūtas norės atostogauti, o ne dirbti, pabėgti nuo atsakomybės ir svarbių sprendimų. Šis laikas Liūtui puiki reabilitacija po prieš tai ėjusio sunkaus periodo. Liūtas daugiau nebeis į kompromisus. Jis kur kas daugiau nuolaidžiaus tiek sau, tiek kitiems, jis praras pareigos bei kritikos jausmą. Sėkmė bus Liūto pusėje ir padės įveikti sunkias problemas. Šiais mėnesiais Liūtas sulauks gerų naujienų, įvertinimo, pagyrų, pripažinimo, apdovanojimų, išgirs geras kalbas apie save.

 

NESĖKMĖS IR IŠBANDYMAI. Tikriausiai dažnas Liūtas pastebėjo, kad štai jau kuris laikas yra “atslinkusios” keistos dienos – Liūtas tarsi kokia M e r g e l ė triūsia namuose, o ne pramogauja. Tai Saturno pokštai, kuris dar nuo 2012 spalio veikia Liūto namų zoną. Ir, deja, labiau negatyviai nei pozityviai. Todėl Liūtas įgyjo papildomas pareigas – senstantiems tėvams, namams, turtui. Kitaip tariant tai sričiai, kuria jis kaip tik labiausiai tingi užsiimti. O konkrečiau per šiuos metus Liūtui teks daugiau dėmesio skirti senstantiems artimiesiems, nebūtinai tėvams, gali tai būti ir seneliai, antrosios pusės tėvai, įtėviai. Neabejotinai Liūtui teks ir nekilnojamuoju turtu užsiimti – atnaujinti, renovuoti namus ir tai iki paskutinio cento ištuštins Liūto piniginę, darbai nevyks sklandžiai, meistrai apgaus ir pan. Liūtui gali tekti persikraustyti – ir panašu, kad ne savo noru, o tiesiog būti iškeldintam ar tapti nesėkmingai susiklosčiusių aplinkybių auka, dėl ko vis tiek bus priverstas išsikraustyti pats. Lyg to būtų maža, artimieji Liūto pastangų ir įdėto indėlio nevertins. Santykiai su tėvais (ar kitais minėtais artimaisiais) gali labai pašlyti, Liūtas savo namuose jausis nelaimingas, namuose ne tik teks daug dirbti, bet dar ir apnyks depresija, vargšas mielas kačiukas nesulauks jokio dėkingumo, net ir lašelio šilumos jam bus gailima. Lygiai tą patį būtų galima pasakyti apie Liūtus (pavyzdžiui studentus), besinuomojančius būstą kartu su kitais studentais ar gyvenančius viename bendrabučio kambaryje su kitais. Situacija bus tiesiog nepakenčiama. Kambario kaimynai Liūto nemėgs, artimieji kišis į asmeninį Liūto gyvenimą. Bet galbūt tame galima įžvelgti ir dalį pozityvumo – Liūtas mokysis atsakomybės bei pareigingumo, o kai kuriems Liūtams tai netgi pavyks išmokti.

 

Vis tik 2014 metais aš nerekomenduočiau Liūtui užsiimti prekyba nekilnojamuoju turtu – sandoriai nepavyks, arba Liūtas parduos per pigiai, nusipirks per brangiai. Verčiau dar pakentėti.

 

SVEIKATA. Antroji metų pusė puikus laikas Liūtams, siekiantiems atsigauti po operacijos, ligos ar streso. Tačiau tokiu laiku Liūtas gali priaugti svorio, kokius 5-6 kg, kuriais atsikratyti bus be galo sunku. Tap pat Liūtas gali apnuodyti organizmą, tokiu metu tai bus lengva padaryti persivalgant, per daug rūkant, per daug vartojant alkoholio, kavos ir pan.

 

MEILĖ. Na Liūtui, skirtingai negu V ė ž i u i meilei Saturnas netrukdo, todėl Jupiterio įžengimas į Liūto ženklą tikrai gali atnešti gyvenimo meilę, na bent jau didžiausią per pastaruosius dvyliką metų. Ypatingai meilė tikėtina rugpjūčio 12 – rugsėjo 5 dienomis, kadangi tuo metu Liūto ženklu keliaus ir Venera, taigi poveikis sustiprės. Todėl šiuo periodu Liūtui privaloma “kedentis plunksneles” ir leistis į meilės paieškas. Kur jos ieškoti? Aš rekomenduočiau pramogų vietas – koncertus, teatrą, naktinius klubus ir pan., juk šiose vietose Liūtas jaučiasi kaip Žuvis vandenyje, o sėkmingose vietose sekasi dar labiau. Tiesa, norėčiau įspėti, kad meilė nelygu meilei ir vargu ar šiais metais Liūtas susituoks. Aš žadu iš kojų verčiančias aistras bei beprotišką meilę, tačiau aistringas meilės romanas tokiu ir teliks. Dar neatėjo Liūtui metas tuoktis. Galbūt ateis 2015. Faktas yra tai, kad 2014 Liūtiškų santuokų bus mažai, na nebent “iš reikalo”.

 

Nerekomenduočiau ir apsigyventi kartu, tai tik sugriaus santykius, todėl Liūtui patarčiau kantriai laukti 2014 metų pabaigos ir tikėtis, kad 2015 atneš dar didesnę sėkmę.

 

 (nukopijavau apie savo artimo metus iš tinklapio: Rozmarino horoskopai, https://www.rozmarino-horoskopai.lt )




 
 2014 m. vasario 5 d.

 2022 m. kovo 26 d.
 2022 m. kovo 25 d.
 2022 m. kovo 23 d.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Redman Redman
7,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1104
  Iš viso užsiregistravę: 73336
  Naujausias narys: ojprswazfj
  Šiandien apsilankė: 163251