Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Tommy Emmanuel


Vilnius, Pramogų arena 2011 m. balandžio 11 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Vilniaus ir šiais metais neaplenks Australijos gitaros legenda, gitaros virtuozas Tommy Emmanuel. Šį kartą Maestro grįžta ne vienas, tačiau su visa grupe iš Melburno (Australija). Jubiliejinio turo metu “Acoustic & Electric” Tommy visus nustebins su išskirtine programa. Pirmadienį, balandžio 11 d. “Utenos” pramogų arena (Ąžuolyno g. 9, Vilnius) kviečia į šio visame pasaulyje gerai žinomo atlikėjo koncertą.

Muzikantai ir kritikai Tommy Emmanuel laiko vienu iš geriausių akustinės gitaros stilistų visoje planetoje, sakydami, jog išties sunku suvokti kiek daug muzikos T. Emmanuelis gali išgauti iš vienos gitaros. Tommy vardą gerai pažįsta šimtai tūkstančių gerbėjų visame pasaulyje. Jis yra grojęs daugelyje prestižinių koncertinių salių, dalyvavęs daugelyje žymiausių festivalių visame pasaulyje įskaitant ir Sidnėjaus Olimpines žaidynes, apdovanotas dviem Grammy nominacijomis ir pelnęs ne vieną Auksinės Gitaros titulą. Legendinio gitaristo kaip muzikos profesionalo karjera tęsiasi jau beveik penkis dešimtmečius ir vis persipina su kitų žymiausių pasaulio muzikantų kūrybiniais keliais. Unikalus Tommy grojimo stilius, kurį jis vadina tiesiog „finger style“, artimas grojimui pianinu, kuomet pianistas naudoja visus dešimt pirštų. Vietoje to, kad melodijai, ritmui, bosui ir mušamųjų partijoms groti pasitelktų grupę, Tommy visą tai ir dar daugiau išgroja viena gitara.

Tommy Emmanuel įnešė džiazo improvizacijos į bliuzo, kantri, roko, klasikos ir Ispaniškos muzikos mišinį. 1999-aisiais Nešvilyje Chet Atkins’as Tommy Emmanuel pagerbė „Certified Guitar Player“ apdovanojimu už „fingerstyle“ gitaros stiliaus iškėlimą. Tokios garbės iki tol buvo nusipelnę tik trys pasaulio gitaristai (Jerry Reed, Steve Wariner ir John Knowles).
Tommy Emmanuel puikiai valdo tiek akustinę tiek elektrinę gitaras išlaikydamas džiazo mėgėjams artimą stilių, tačiau ne tik tai... Tommy sugeba daug daugiau nei nusistovėję džiazo kanonai leisdamas sau ir klausytojams pasinerti į intriguojantį atradimų ir išgyvenimų sūkurį čia pat, koncerto metu. Tie kas matė Tommy grojant gyvai, jums patvirtins – jis be abejonės yra puikus šoumenas, turintis talentą “išgroti” įvairias emocijas.

Per savo karjerą Tommy Emmanuel grojo su daugeliu iškilių atlikėjų, tokių kaip Chet Atkins, Eric Clapton, Seras George Martin, Air Supply, John Denver, Les Paul ir Doc Watson. Eric Clapton, Chet Atkins, Les Paul ir Joe Satriani teigia, kad Tommy yra geriausias iš jų kada nors girdėtų atlikėjų, ir tai dar kartą patvirtina jo išskirtinius gebėjimus.

Tommy Emmanuel apie „Acoustic & Electric World Anniversary“ turą:

„Kovą ir balandį koncertuosiu Europoje su savo grupe iš Melburno (Australija). Ši grupė daugelį metų gastroliavo su manimi Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

Pasirodymų metu skambės mano akustiniai kūriniai, taip pat džiaugiuosi, kad bus galimybė pademonstruoti muzikavimą elektrine gitara, o to dar nesu daręs ne Australijoje... Susijaudinęs laukiu, kaip mano gerbėjai Europoje priims mano rokinę ir bliuziškąją muzikavimo pusę; pasirodymų metu skambės ir vokalinių dainų.

VISI mano grupės nariai puikiai dainuoja! Mums labai smagu scenoje; pasirodymai bus pilni veiksmo ir netikėtumų!

Grupės sudėtis:
Robbie Little – bosinė gitara
Kevin Murphy – būgnai
Simon Hosford – gitaros
Ashley Crick – klavišiniai

Aš grosiu akustine gitara metalinėmis stygomis, gitara nailoninėmis stygomis ir elektrine gitara.

Tikrai nekantrauju nustebinti savo gerbėjus Europoje atvykdamas su visiškai kitokiu ir tikrai galingu pasirodymu!“

Tommy Emmanuel

“Pamatęs gyvai grojant Tommy, aš netekau žado” – Steve Vai.
“Tommy turi visas savybes būti nepakartojamu” – gitaros legenda Les Paul.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 448
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 190060