Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

*feel your life while you're in it.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ar dabar, kai jau uzaugote, vis dar pamastote kas jus toks arba kuo tokiu noretumete buti? Ar vis dar pasvajojat apie dalykus, kurie nera namas ant juros kranto ar naujausiu metu nuliovas automobilis? Kiekviena diena, sakau, ryte, prie kavos puodelio ir milzinisku pusryciu. Su spindinciom akim.

Vadinu save realistiskai mastanciu zmogumi, bet ne istikruuuju. Svajotoja. Iki kaulu smegenu.

Stikline bangu gaudytoja, ir meno kureja. Ne to su auksiniais remeliais ir ne galerijose kabanciu. Uzrasu knygutese ir folderiuose po lova. Man patinka kai demonai palieka savo komentarus nakti, jauciu, stumia I prieki. Motyvuoja nedoreliai. Esu paso stampu kolekcioniere, polaroidiniu nuotrauku pyskintoja. Nes tolimi pasaulio krastai - idomesni, o spalvos irgi grazesnes.

Baigusi juoko akademija. Diplomas garbingai kabo ant sienos, greta auksines zvaigzdes uz pasaulines netvarkos daryma. Rankos aukstyn, nusipelniau!

A wannabe pasaulio pakeiteja. Visada ir visur. Po truputi. Po viena. Kaip jau iseina, kiek leidzia pinigine.

Nuolatine besisyypsancioji ir visko atleideja. Nudege pirstai ir randai primena naivuma ir kartais sustoju pagalvot, bet einu tuo paciu keliu ir antra karta. Trecia. Ir eisiu, turbut, iki gyvenimo galo.

Esu auksinio pajuurio smelio magnetukas ir saules spinduliu surinkeja. Ziema vasara.

Neplanuotu nuotykiu spektaklio pagrindine aktore, ir net kai diena po jauti visu kunu, kai skauda net plaukai, viska pataiso siela, saukianti is dziaugsmo  ir palaimos, zinau tada, kad kartociau, net ir puikiai nujausdama pasekmes, viska nuo pradziu. Ir kai jau pilnai subresiu, kai jau suletesiu, kai kojos nebenes taip greitai kaip dabar, kai jau teks prisesti ir atsisukti atgal – tikiuosi, odievai kaip as tikiuosi, matyt save kaip profesionalia gyvenimo vairuotoja, nepailstancia uzuojautos daveja.

 

Ne viskas gyvenime lengvai pasiekiama, ne rozem visi keliai kloti, ir ne visos dienos grazioso. Kaip mes reaguojam I viena ar kita etapa, galiausiai, ir yra tas faktorius kuris suformuoja musu charakterius, ne pacios konkrecios situacijos. Ne visi baisus asmeniniai iprociai lengvai pakeiciami ar atsikratomi. Kaip mes su jais susigyvenam, kaiip susidraugaujam su velniais ir kaip neteisiam, susvelnina oda ir pacio prislietima. Ismokti issikelti sau tikslus. SAU. Ne jam ne jai. Sau asmeninius. Ne garsiai, ne butinai. Tikejimas zmogum, pradedant savim paciu, aplinkiniais, ir taip – galiausiai, Dievu, lydi tavo tasko link. Mes galime issiauginti save I pacia graziausia paties versija. Galbut, netgi tokia, apie kuria niekada nedrisom svajoti.

----------------

I crave to be human to the fullest.

 
 2016 m. rugsėjo 5 d.

 2018 m. sausio 15 d.
 2017 m. rugsėjo 11 d.
 2017 m. rugsėjo 6 d.

Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
sodininkas
2016 m. rugsėjo 5 d. 22:03:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Išgyventas tekstas .. kaip filmas, kaip skrydis  :D Ačiū

 


____________________
sodininkas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Dolores O'Riordan Dolores O'Riordan
7,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 989
  Iš viso užsiregistravę: 73343
  Naujausias narys: ckyltjxcms
  Šiandien apsilankė: 14771