Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Alternatyvioji muzika
Išleidimo data: 2020 m. balandžio 3 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Alvydas1
2021 m. kovo 4 d. 13:47:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pure Reason Revoliution – naujas veidas music‘e, nors juos jau porą metų man rekomenduoja Spotify, bet tik dabar į juos pasinėriau visa galva. Efektas nunešantis stogą. Kai išgirdau Ghost & Typhoons nesinorėjo nieko kito, tik iš naujo kartoti. Tie Placebo „vaibai“ ir tas į Brajano Molko panašus balsas  duetu su mergina užkabina savo „kažkur girdėta“, bet netikėtai užgula industrial stiliaus muzika su tokia melodijos linija, kad atima žada. Tada 5 min ateina atokvėpis, ir super derantys balsai ramina ir ruošia sekančiam industriniam šuoliui, kuris konkrečiai veikia į nervų sinapses. Dar vienas 10+

Silent Genesis prasideda svajinga melodija, kuri neskubiai bet užtikrintai ima smelktis ir paruošia vietą sekančiam dramatiškam epizodui, po ko vokalinis duetas kuria melodijos stebuklus. Ir niekas nesikartoja, dar įsiterpia įspūdinga improvizacija, perauganti į kulminaciją. O pabaigai -torto vyšnia, vėl užmetamas įžangos motyvas su dramatiška stebuklinga melodija.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
einaras13
2020 m. gruodžio 12 d. 17:15:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Rob'as iš Progressive Music Planet jau apvainikavo šį albumą kaip geriausią 2020 metų leidinį. Tai mane sudomino, nes nesu girdėjęs tokios grupės kaip PRR. Ir bliamba, tikrai kietas įrašas. Skambesys primena Porcupine Tree, todėl tos grupės mėgėjams turėtų puikiai sueiti. Toks smagus progresyvus rokas su aštriom gitarom, alternatyviu skambesiu ir puikia dviejų (Chloe ir Jon) vokalų derme. Ir visas albumas tiesiog veža, sunku rasti silpną vietą. Tiesa, aš linkstu link ilgesnių dainų. Mano favoritai yra Eupnea, Silent Genesis, o labiausiai: Ghosts & Typhoons. Tiesiog yra sunkių momentų, ir jie puikiai dera su melodingesniais motyvais, tai puikiai išpildytos dainos. Ghosts & Typhoons perklausiau gal 5 kartus iš eilės, siaubingai taškantys rifai. Silpnesne albumo grandimi laikyčiau tris trumpesnes dainas New Obsession, Maelstrom, Beyond Our Bodies. Jos irgi melodingos, malonios ausiai, vokalai nuostabūs, bet jos nesukuria tokio ugh, kažkokio vystymo pritrunka. Todėl jei ilgesnes 3 dainas vertinu 10, o trumpesnes 9, vidurkis gaunas tarp 9 ir 10, bet žinoma, ilgesnės dainos sudaro albumo šerdį, todėl išdrįsiu parašyti 10 šiam albumui. Vienas rimtesnių šių metų leidinių. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 138
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 106846