Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 1972 m.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2023 m. kovo 1 d. 16:22:06 2023-03-01 16:23:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Keistas mano 11 metų senumo vertinimas žemiau. Nepatiko, bet instrumentalas nerealus, tai 9... na, bet yra dalis tiesos. Instrumentinė MMEB pusė jų ankstyvojoje karjeroje tikrai buvo stiprioji. O kūrybinė – nebūtinai. Ir šis albumas yra to pavyzdys – dainos klasiškos, visiškai atitinka 1972-ųjų braižą, bet galbūt kiek per daug klasikinės ir neleidžia atsiskleisti didiesiems grupės pliusams. Man susidaro toks jausmas, kad grupę tiesiog spaudė kontrakto su įrašų kompanija terminas, ypač žinant, kad praėjo tik 8 mėnesiai nuo debiutinio albumo. Ne visada per tokį trumpą laiką išeina pagaminti kažką meistriško. Todėl turime klasikinio roko / rokenrolo / poproko albumą be jokių kibirkštėlių magijos. Net instrumentiniai momentai nepadeda – nei Meat, kurios didžioji dalis instrumentinė, nei Wind neužveža... galbūt tiesiog per trumpos, per sporadiškos kompozicijos, baigiasi nespėjusios įsivažiuoti. 

Mano mėgstamiausios dainos yra Look Around, Our Friend George ir instrumentalas Glorified Magnified bet jas pavadinti stipriomis MMEB diskografijos kontekste irgi pakankamai sudėtinga. Tai tiesiog geriau išryškėjusios, galbūt labiau primenančios debiutinio albumo braižą dainos.

Ir negaliu sustoti galvoti, kad It's All Over Now, Baby Blue visgi nėra Badfinger daina, nors skamba be galo panašiai. Badfinger'ių „Baby Blue“ daina išėjo 1972-ųjų pavasarį, kaip tik tada, kai MMEB turėjo kurti ar įrašinėti šitą albumą, tai lengva pagalvoti, kad tikrai pasiskolino motyvą. Bet tai yra Bob Dylan dainos koveris, o originalo galbūt niekada gyvenime ir negirdėjau. Tai visgi gal Badfinger nuo Dylan'o kažką nusižiūrėjo, nes tikrai skamba panašiai. 

Albumui 8-etas su minusu visgi. Manau, kad geriau atitinka mano nusistovėjusią vertinimo sistemą negu ankstesnis, pernelyg pompastiškas 9. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2012 m. liepos 27 d. 10:36:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neužkibo man šitas albumas. Dėl to, kad paprastos dainos su tekstais arba per saldžios, arba tiesiog negražiai skambančios. O instrumentinės dainos, jeigu galima taip pasakyti, nerealios. O "Glorified Magnified" išvis verčia iš koto. MMEB stilius išvis toks įdomus. Viskas vyksta džiazo srovėje, bet tas sintezatorius neša space roko link...

9 balai šiam kartui


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 773
  Iš viso užsiregistravę: 73336
  Naujausias narys: ojprswazfj
  Šiandien apsilankė: 84549