Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2021 m. spalio 29 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2021 m. lapkričio 1 d. 17:07:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Labai stiprus albumas, dviem galvom pranokęs Emperor of Sand. Jo per šį savaitgalį klausiau jau kokius 7 kartus ir yra kelios priežasties, kodėl tiek daug dėmesio skiriu šitam albumui. Viena priežastis yra gera: jis man skamba kaip Crack The Skye įpėdinis. Muzika kompleksiška, kompozicijos išplėtotos, kupinos ganėtinai neįprastų, Mastodon'ams nebūdingų skambesių (kaip Sickle And Peace posmo motyvas, Peace And Tranquility labai įmantri įžanga, pertekliniu reverbu užkrautas Dagger skambesys ir t.t.). Antra priežastis taip pat gera: albume visiškai nėra silpnų kompozicijų. Nu gerai, nelabai mėgstu albumą uždarančios Gigantium, bet hit and miss žaidime padaryt 14 hit'ų iš 15 yra didelis pasiekimas. {#} Trečia priežastis, kita vertus, yra kiek blogesnė: nors visos dainos stiprios, jos visos nėra per daug stiprios ir, tiesą sakant, skamba ganėtinai panašiai. Panaši problema buvo ir Emperor of Sand albume, tik pastarajame nebuvo tiek daug įdomybių kompozicijose ir skambesyje. Nors, kiek atsimenu savo patirtį klausant Mastodon albumus, nei vienas jų man nesusivirškino lengvai ir jų tirštas, sunkus skambesys kiek apsunkina dainų išsiskyrimą iš konteksto. Galiausiai, skyręs dar daugiau perklausų, pradėsiu diferencijuoti dainas tarpusavyje, bet ryškumo tikrai galėtų būti daugiau. Net dainoms, kurioms parašiau 10-ukus, t.y. singlams Teardrinker ir Pushing The Tides, trūksta kiek spindesio, tai tie 10-ukai šiek tiek pritempti. Iš esmės viską albume suvertinau 9-etais dėl tos priežasties.

Sužinojęs, kad Mastodon ruošiasi išleisti dvigubą albumą, buvau skeptiškas, kadangi dvigubi albumai man paprastai būna silpnesni, sunkiau virškinami, turi daug filler'io. Aš nepasakyčiau, kad šiame albume yra filler'io, medžiaga tikrai kokybiška, išlaikanti dėmesį per visą albumo trukmę. Kažkiek man šis albumas asocijavosi su paskutiniu Fates Warning albumu, kuris irgi buvo gana ilgas ir tikrai buvo nemažai kompleksiškų momentų, bet jame buvo ir filler'io, būtent dėl to Fates Warning pralaimi ilgų naujų albumų varžybose Mastodon'ams. 

Albumui rašau 9-etą su pliusu, lūkesčius pranokstantis darbas, kuris greičiausiai užims ir solidžią vietą asmeniniame 2021-ųjų albumų tope.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 414
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 201711