Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Rimtoji muzika
Išleidimo data: 1976 m. sausio mėn.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2021 m. rugpjūčio 9 d. 19:03:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mano pozicija, kad tai yra silpniausias Mahavishnu Orchestra albumas 8-ajame dešimtmetyje, nesikeičia. Tačiau jis nėra ištisai silpnas, tiesiog turi keletą ausį rėžiančių trūkumų. Pirmas: kaip ir minėjau savo sename komentare, vokalinės MO dainos neveikia. Ir tai ne vien netikėtumo faktorius girdėti melodingą vokalinį džiazą iš grupės, kuri yra žinoma kaip agresyvaus jazz fusion pionerė. Tiesiog vokalines partijas atlieka ne vokalistai. Tą pernelyg saldų Narados balsą dar galima pakelti, bet kai užeina pritariamosios McLaughlin'o partijos falcetu, tai norisi lįsti į krūmus. Vienintelis iš vokalinių kūrinių, kuris man pasiteisino grynai vien dėl sudėtingos harmoninės struktūros, yra In My Life. Nu ir Planetary Citizen, kuri yra visai kita lyga lyginant su kitais vokaliniais kūriniais, nes tai vežantis fanko gabalas ir pagrindinę vokalo partiją atlieka nebe Narada, o Ralphe Armstrong.

Kitas dalykas yra tai, kad albumas nelabai turi vieningo stiliaus: kol Planetary Citizen ir Miles Out yra labai fankiškos natūros (Miles Out, tiesą sakant, skamba kaip Herbie Hancock chameleono parodija), In My Life, Gita ir River Of My Heart yra melodingas vokalinis džiazas, All In The Family ir The Way of the Pilgrim yra konvencinis MO taškalas, o Inner Worlds yra beveik elektroninis eksperimentas (bent jau pirmoji dainos dalis, kur McLaughlin'as smagiai braižo per gitarą, pajungtą prie sintezo). Visa tai labai nesiklijuoja į vieną esybę. 

Na dar vienas minorinis minusas yra tas, kad Morning Calls yra totalus filler'is. Kita vertus, ten, kur Mahavishnu išvysto tą galią, ten jie skamba vis dar stipriai. Kai kurie Miles Out momentai į pabaigą pritrėškia, ta pati Inner Worlds kvapą gniaužia. The Way of the Pilgrim turi puikių gitaros partijų. Lotus Feet – puikus lengvesnis improvizacinis numeriukas. Mano mėgstamiausias gabalas yra Planetary Citizen – trumpas, bet visiškai on point linksmas fanko gabaliukas, kuris neturi analogo Mahavishnu diskografijoje.

Mano vertinimas: 8-etas.

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2013 m. liepos 22 d. 13:22:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Albumas nesukėlė didelių įspūdžių, tačiau gerų instrumentalų buvo, kad ir ta pati Inner Worlds... O Mahavishn'ams vokalinės dainos netinka. 9.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 168
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 278101