Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 2021 m. sausio 29 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2021 m. balandžio 21 d. 16:48:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Čia vienas iš tų atvejų, kur norėtųsi sutikti su šio albumo kritikais dėl blankaus skambesio ir vokalo, bet negaliu – šitas albumas man skamba per gerai. Aišku, aš galbūt kažko nežinau, nes aš Asia Minor atradau tik dabar ir dar nespėjau paklausyti jų klasikinių dviejų albumų. Bet jei šitas albumas yra vidutiniškas jų standartais, tai jau skubu planuoti perklausyti, kaip jie skambėjo 1980-aisiais. 

Albumas yra labai lengvas, Camel'iškas, atmosferinis progrokas su tikrai paglostančiom širdį melodijom ir instrumentuotėm beigi subtiliais instrumentiniais perėjimais. Kompozicijos stiprios. Pagrindinė albumo problema yra ta, kad galimai dėl produkcijos, o galimai dėl pačių kompozicijų panašumo viena į kitą albumas yra gan sunkiai įsimintinas. Tačiau Deadline Of A Lifetime jau perklausiau tiek kartų, kad tų melodijų jau nebeužmirštu ir man jos skamba galvoje. Turbūt mėgstamiausias kūrinys, puikus tradicinio progroko skambesio pavyzdys. In The Mist yra rytietiškų melodijų kupinas kūrinukas, irgi tarp favoritų. Crossing In Between ir Melancholia's Kingdom išskirčiau kaip ramiausius ir lengviausius kūrinius albume, o Urban Silk turi labai malonią melodiją (nors nėra mano mėgstamiausias albume, nes vystymas man neimponuoja). Oriental Game ir The Twister du stiprūs stambesni kūriniai. Oriental Game turi daugiau laisvumo, ir vėl apsireiškiančių rytietiškų motyvų. The Twister yra labiau britiškas konvencinis prog'as. Radio Hatirasi stipriai užbaigia albumą. Turkų kalbos skambesys dainose man tikrai patinka ir ta artimųjų rytų folklorinio skambesio sintezė su progroku labai veikia. 

Žodžiu, nors albumui reikia nemažai perklausų, kad jis nepraplauktų pro ausis, o įstrigtų ilgesniam laikui, tačiau jo klausymas nevargina, jis yra super malonus ausims (visiškai analogiškai veikia ir Camel muzika, o Camel aš su laiku vis labiau ir labiau pamėgstu). Rašau 9-etą šiam albumui (ir netgi su pliusiuku). Ir užsirezervuoju laiką Crossing The Line ir Between Flesh And Divine perklausai. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 319
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 195990