Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Pop, R&B muzika
Išleidimo data: 2020 m. birželio 26 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
sanitex2
2021 m. birželio 22 d. 08:43:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

8/10 - puikus albumas.


____________________
Under The Iron Sea
Atsakyti
einaras13
2020 m. gruodžio 13 d. 16:26:24 2020-12-13 16:27:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man visai limpa šiuolaikinis Jessie Ware skambesys. O yra tokia užkulisinė istorija, kad aš atsisakiau kadaise akreditacijos į jos koncertą Trakų pilyje, nes gi popsas, kaip Einaras popsą apžvelginės ir dar dėl jo iki Trakų (pamanyk kaip toli) trenksis. Šiandien tikrai važiuočiau ir apžvelginėčiau, bet šiais laikais Jessie Ware jau nebevažiuotų į tokią tundrą kaip Lietuva. 

Nors manau, jog šitame pastarųjų metų disko skambesio prikėlime kiek pirmauja labiau patyrusi Roisin Murphy, bet Jessie Ware būtų mano antras pasirinkimas. Jei Roisin Murphy muzikoje dar justi 90-ųjų reivinės kultūros prieskonių, tai Jessie Ware pop ir disko lydinys labai glamūriškas, rafinuotas ir šiuolaikiškas. Nors daugiau afišuotus singlus What's Your Pleasure?, Mirage (Don't Stop) ir Save A Kiss sutikau šiek tiek atsargiai, tačiau albume yra ir daug įdomesnių dainų. Albumas pop standartais normalios trukmės, 12 dainų ir nei viena nepriverčia žiovauti, kiekviena išsiskiria kažkuo. Tiesa, galbūt ryškiausiu albumo minusu (kurio niekaip negalėčiau priklijuoti Roisin Murphy) išskirčiau truputį kokofonišką ir pernelyg statišką ritminę sekciją. Nors bosas vietomis skamba įtikinamai, tačiau norėtųsi daugiau akcentavimo, ypač kur išeinama už posmo ir priedainio ribų. 

Savo mėgstamiausiomis dainomis išskirčiau albumą atidarančią Spotlight ir beveik gale esančią The Kill. Spotlight pasižymi tuo, jog toj dainoj su ritmine sekcija viskas puiku, o ir Jessie vokaliai labai charizmatiškai atlieka tą gabalą. Šaunus daiktas. The Kill tuo tarpu patinka atmosfera, aranžuote ir Jessie vokalinis atlikimas, vėlgi, pribloškiantis. Aukšto tono labai švelnus balsas suteikia tokios pastelinės natūros, kokios ir prašosi dainos melodija. Ir netgi be jų yra įdomių dainų. Remember Where You Are puikiai uždaro albumą, Adore You ir In Your Eyes irgi sužiba albumo viduryje.

Svarstau tarp 8-eto ir 9-eto. Bet kadangi žinau savo polinkį nuvertinti pop muziką dėl to, jog esu linkęs viską vertinti kaip progroko klausytojas, tai privalau nugalėti save ir skirti 9-etą. Visgi vargiai randu įdomesnių pop muzikos albumų šioje Visatoje. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2678
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 501984