Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2008 m.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2020 m. balandžio 22 d. 21:04:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai buvo pirmas nuodugniai mano perklausytas Andromedos albumas. Mane jis sudomino, aš tuo metu nebuvau girdėjęs tokios geros modernių klavišinių linijų, laisvos vokalinės manieros dermės su gan technišku progmetalio braižu (na, nebent Dream Theater, kuriuos ir tūlas, žanro nepažįstantis klausytojas turėtų priimti kaip tabiya, t.y. labiausiai išnagrinėtą ir visiems žinomą progmetalio etaloną). Tuomet visgi turėjau abejonių dėl kai kurių dainų šiame albume, tačiau atradimo katarsio ir nostalgijos aureolė dabar supa šito albumo skambesį. Sunkiai begaliu objektyviai vertinti dainas atsiribojant nuo savo patyrimų. Man labai patinka, koks griežtas, alternatyvus, sunkus yra šio albumo skambesys, lyginant su trim pirmais Andromedos albumais. Gitaros rifai ne patys kompleksiškiausi, tačiau gilūs, klausytoją verčiantys kratyti galvą (Recognizing Fate, Another Step ir Censoring Truth tipiniai pavyzdžiai). Yra ir tokių momentų, kur grupė įjungia power režimą (Slaves of the Plethora Season klavišai, pavyzdžiui). Tačiau sunku pasakyti, kad grupė kuria ne taip progresyviai kaip ankstesniuose albumuose, nors tokioms dainoms kaip Ghosts on Retinas ar Slaves on the Plethora Season sunkoka klijuoti progmetalio etiketę. Šito albumo dar viena išskirtinė ypatybė — čia nėra lėtesnio, lengvesnio ir melancholiškesnio skambesio. Nebent kai kurie Shadow of Lucent Moon ar Worst Enemy momentai, bet šiaip albumas nenuilstamai aštrus ir taškantis. Ir tai yra vienintelis albumas, kuris turi masyvios apimties dainą (Veil of Illumination). Mano mėgstamiausi kūriniai albume:

1. Shadow of Lucent Moon. Puiki struktūra ir įsimintinos melodijos. Pašiurpsta oda ties momentu ties "It's sickening...", kur šiurpiai įsijungia ir bosas.

2. Veil of Illumination. Puikiai išpildytos 17 minučių, vis tik labiausiai patinka posmas ir priedainis, instrumentalas man šioje dainoje tik antrina. 

3. My Star. Griausmingas bosas, alternatyvus skambesys ir netikėta vokalo maniera. Antroji dainos dalis tikras gėris iš instrumentinės pusės. 

4. Recognizing Fate. Labai sunki, bet ir nemažai eksperimentavimo turinti daina. Puikiai atidaro albumą. 

Kitos dainos albume patinka šiek tiek mažiau, tačiau neišskirčiau nei vienos dainos, kuria nesižaviu. Todėl esu linkęs albumui parašyti silpną 10-uką (nors mano pirminis vertinimas buvo 9 balai). Šis albumas šiuo metu pagal simpatijas šiek tiek nusileidžia Chimera albumui, tačiau vis tiek, gana stiprus, gal net kiek įsimintinesnis už Chimera albumas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 94
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 80725