Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2017 m. kovo 31 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (3)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2021 m. gegužės 27 d. 19:40:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Po kelių The Hunter perklausų tikrai panašu, jog čia Mastodon užsirovė ant tos pačios problemos: (ne)sugebėjimo subalansuoti tarp prog'o ir masėms prieinamo hardrokinio braižo. The Hunter dar kažkaip to balanso esama, bet šitas albumas bendrai paėmus gana kakofoniškas nepaisant kelių individualiai gerų dainų ir Jaguar God opuso. Ir čia kalta ir nelabai skoninga produkcija, bet ir muzikavimas gan chaotiškas. Atrodo, grupė bandė reabilituoti prog'ą savyje po turbūt mažiausiai progresyvaus karjeros albumo Once More Round The Sun, bet per tiek metų pamiršo, kaip grojamas rokas, todėl noodle'ina beleką. Todėl vis dar galioja mano 8-etas. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2017 m. gruodžio 21 d. 18:38:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Atrodytų, lyg ir su viskuo, ką pasakė Alvydas, čia sutikčiau, tačiau galutinis vertinimas mano kaip tik yra tai, kad šis darbas yra skystokas. Būtent dėl to, kad čia per daug visko, skambesys nėra subalansuotas, tos melodijos, kad ir kiek būtų melodingos, jos neįsikala į galvą ir viskas. Dainos, vertinant individualiai, gal ir įdomios, tačiau visuma yra visiškai neveiksni, pasigendu to efekto, kokį man turi visi Mastodon albumai, kad ir kadaise recenzuotas pirmtakas "Once More Round The Sun". Show Yourself įsikala į galvą, tačiau tai iš savęs yra skystas kūrinys, kaip bebūtų keista. Steambreather yra visai kietas kūrinys, tačiau aš jo jau neatsimenu paklausęs dar dviejų Mastodon dainų. Mano galva, vertesni dėmesio kūriniai yra Sultan's Curse, Andromeda, bet labiausiai - Jaguar God. Jau prie tos dainos komentare rašiau, kad tai vienintelė daina, į kurią sudedu visą tikėjimą Mastodon ateities perspektyvomis, belaukdamas dar kažko panašaus, ką jie padarė su nepakartojamu Crack The Skye. Jaguar God yra lyg iš to albumo ištraukta daina - tvarkingai sudėliota, kompleksiška, melodinga ir įsimintina - kompozicinių gebėjimų pats pikas. Visose kitose šio albumo dainose to pasigendu. Ir nors individualiems kūriniams sudėliojau daugiausiai 9-etus, tačiau visam albumui negaliu rašyti daugiau 8 balų, nes sklandumo trūkumas mane baisiai erzina. Manau, kad tai kol kas yra silpniausias Mastodon darbas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Alvydas1
2017 m. balandžio 1 d. 06:07:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mastodon stipriai įsikibę iškart dviejų, rodos skirtingų, kelių - progresyvaus metalo ir mainstream'o. Galingas gitarų darbas, rifų gausa. Vokalinės partijos įsimintinos, netruksta melodingumo. Andromeda, disponuojanti itin sunkiu rifu, kurį švelnina tuoj pat sekanti jausminga melodijos atkarpa ir čia pat vėl sukapota monstriškomis gitaromis, man labiausiai patikusi albumo daina. Bendrai, visas albumas suėjo vienu paklausymu. Stiprus darbas.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 107
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 48292