Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2021 m. balandžio 30 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2021 m. balandžio 30 d. 20:13:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Skyriau lygiai vieną perklausą kol kas šitam albumui, bet jau turiu ką pasakyti apie šitą albumą. Šitas albumas kartu yra ir labai ekstravagantiškas albumas su daužančiom ritminėm sekcijom (Born For One Thing, Into The Storm, Grind). Bet kartu jame yra tokių melodinių elementų, dėl kurių man šitas tvėrinys skamba bene postmetališkai. Jų galima išgirsti ir Amazonia, ir Grind antroje pusėje, ir The Trails melodija savotiškai neša link to. The Chant aranžuotė tokia repetityvi, dvelkiantis postmetalu, bet turbūt ryškiausiai man pasirodo tas Hold On dainoje, kuri išmušė mane iš vėžių. Vienas egzotiškiausiai skambančių numerių Gojira diskografijoje. Atrodytų, kad įkvėpimo Gojira pasiskolino iš savo bendratautiečių Alcest. Nors Magma irgi buvo savotiškai postmetališkas albumas, bet čia tas skambesys su papildomais akcentais, kurie išlaiko progmetalio natūrą. Dėl Hold On esu toks pasimetęs, bet jaučiu, kad ta daina man gali nunešti stogą su laiku. 

Kas jau dabar neša stogą, tai Born For One Thing ir Amazonia. Tiesiog nėra tokios geros pirmųjų dviejų dainų albume kombinacijos. Born For One Thing jau iškart esu titulavęs metų metalo daina, o Amazonia turbūt nesunkiai paims antrą vietą. New Found rifas yra epiškas, vien jau iš pirmos perklausos. Atrodytų, visai įsipaišytų į Korn repertuarą, bet priedainyje vėl prasimuša tas postmetalinis atspalvis, bet su be galo ryškia melodija. Into The Storm ir Grind irgi nerealūs taškalai, nenuleidžiantys kartelės ir albumo antroje pusėje, nors jei reiktų palyginti dviejų pusių svorį, turbūt drąsiai rinkčiausi pirmąją pusę kaip mėgstamesnę, nors galbūt antrąją dar reikia prisijaukinti. 

Dievinu albumus, kurie iš pirmos perklausos tau duoda tiek įdomios, mėgautis priverčiančios informacijos. Nors iš patirties labiausiai manyje iškyla albumai, kurie virškinasi sunkiai, bet šitas albumas pakankamai įdomus pats iš savęs, kad nebūtų greitai nugrotas ir užmestas. Panašu, kad dar ne viena ir ne penkios perklausos bus skirtos šitam albumui. Jau dabar galiu rašyti 10-uką ir teigti, jog LTE3 turi rimtą konkurentą dėl metų albumo pozicijos.

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1341
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 64677