Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Elektroninė, šokių muzika
Išleidimo data: 2017 m. kovo 31 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2017 m. gruodžio 24 d. 16:15:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aišku, sėkmingiausias albumas toks, kuriame visos dainos geros, bet šitame albume vyrauja toks toksiškas dainų išsidėstymas, kad dėl jo man teko jo klausyti kokius 4 kartus. Pirmos trys yra super, po to tie "Become The One" prasideda duobė ir viskas vėl išlenda į viršūnę su "Moon in Your Mouth" bei turbūt mėgstamiausia šio albumo daina "Ocean". Keletą kartų aš neįstengiau tos duobės tiesiog įveikti ir nors esu įpratęs sakyti, jog silpnesnes dainas reiktų sudėti į albumo vidurį, šįkart kažkaip nepasiteisino ta strategija ir atsisuko prieš mane patį. 

Iš esmės albumas tikrai gana solidus, bet kadagi aš su elektronine muzika pastaruoju metu mažiau draugauju ir neatsimenu nei vieno 2017 metų elektroninės muzikos darbo be Ten Walls "Queen", kurio net nedrįstu lyginti su šiuo, ir Depeche Mode "Spirit", kurs nėra jau toks elektroninis, kai pagalvoji, tai atsisakau daryti bet kokius lyginimus ir svaidyti aukščiausiojo laipsnio būdvardžiais, kaip padarė 4Blackberry. Originalumo yra, tačiau ne visur vienodai, todėl šis albumas man ir buvo psichologinis peilis. Atskirų dainų įvertinimų vidurkis turbūt būtų stiprus 8, tai turbūt tą stiprų 8 ir parašysiu visam albumui.

Ir pritarsiu 4Blackberry dėl analogijų su Sigur Ros, o ypač Bjork. Systemagic man nuskambėjo vos ne kaip Army Of Me alt. versija, o Tigerman galėtų puikiai tikti Bjork albumui Homogenic. Didžiausias šio albumo pliusas yra paprastų ritmų suspindėjimas ganėtinai šiurkščiai skambančios elektronikos fone, o ir apipavidalinimas tais space'iškais garsais vietomis primena pačius Pink Floyd. Tigerman ir Ocean yra daugiausiai įvairių asociacijų keliančios dainos, turbūt ir labiausiai įsikalusios.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
4Blackberry
2017 m. gegužės 1 d. 00:18:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kol kas mėgstamiausias šiemt išgirstas elektronikos albumas, nustebino. Nuo kai kurių dainų šiurpuliai eina net. Originalumo jiems netrūksta. Reikia labai specialaus nusiteikimo, kad įsiklausyti į dainas, taip pat skirti dėmesio lyrics'ams. Na ir klausant "Zodiac Black" kilo mintis, kad čia tarsi meilės vaisius Sigur Ros, Arcade Fire ir Bjork.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 184
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 40349