Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 1991 m. lapkričio mėn.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2020 m. balandžio 13 d. 15:27:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai albumas, nuo kurio prasidėjo mano pažintis su Fates Warning prieš maždaug 5 metus, ir tikriausiai išlieka mano mėgstamiausiu (Perfect Symmetry visada buvo artimas konkurentas, bet Perfect Symmetry kitais aspektais yra mano asmeninis lyderis, subjektyviai vis tik labiau linkstu prie Parallels). Šitame albume Fates Warning pasiekia kūrybinį piką — nei viena iš albume esančių aštuonių dainų nėra silpna, jos visos skamba puikiai. Zonder'is būgnais gal šiek tiek mažiau draskosi nei Perfect Symmetry albume (dėl ko aš pastarąjį laikau techniškesniu, progresyvesniu), tačiau jo ritmai vis dar įneša labai daug netradicinės metalui spalvos, kažkokį džiazinį prieskonį. Šiame albume iš visų Fates Warning darbų geriausiai skamba DiBiase bosas — Point of View boso linija yra sprogstamo šaunumo, Don't Follow Me ir The Eleventh Hour stipriojoje dalyje bosas irgi taško. Šiame albume grupei puikiai pavyksta išpildyti ir lėtesnes dainas — The Road Goes On Forever, nors ir nėra mėgstamiausia daina albume, tačiau puikiai suteikia atsvarą aštrokam skambesiui ir svariai užbaigia albumą. Dar geresnė iš mažiau sunkių dainų yra We Only Say Goodbye — neužmirštama melodija. The Eleventh Hour labai smagi sintezė „lėtai ir švelniai - greitai ir stipriai - lėtai ir švelniai“ įvyksta. Pastarąją dainą dar ir norėčiau paminėti kaip geriausią Alder'io vokalinį performansą — jo aukšto tembro klyksmas stipriojoje dalyje mane pakerta. Tokį vokalą metalo muzikoje išgauna nebent Geoff Tate'as. Taip pat Alder'io vokalas puikus Life In Still Water (ten dar priedainyje kala dviguba jėga, nes LaBrie yra pritariantysis vokalas) ir Point of View dainose. Skambesio aštrumu į Perfect Symmetry albumą panašiausia yra turbūt Leave The Past Behind. Eye to Eye — mano mažiausiai mėgstama daina albume, bet tikrai pripažinsiu, labiausiai masėms pritraukti tinkantis hitinis kūrinys. Mano asmeniniai favoritai nuo pat pradžių buvo ir išlieka The Eleventh Hour ir Point of View, tačiau We Only Say Goodbye ir Life In Still Water nedaug atsilieka. Be abejonių rašau tvirtą 10-uką.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 740
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: ojprswazfj
  Šiandien apsilankė: 68697