Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2020 m. rugsėjo 25 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2020 m. spalio 2 d. 17:56:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Labai įdomus albumas iš The Ocean, niekuo nenusileidžiantis, o gal net ir pranokstantis pirmąją Phanerozoic dalį. Antroji dalis turi daugiau atmosferiškesnių momentų, savo skambesiu man kiek primena Cognitive/Tellurian laikų Soen skambesį. Aš manyčiau, kad ši grupė gyvena savo kūrybiniame pike ir labai smagu tą stebėti. 

Triassic ir Palaeocene turi tokio aštraus draivo, dėl kurio man šios dvi dainos yra bene geriausios metalo muzikos dainos 2020-aisiais. Dievinu šituos du kūrinius. Jurassic | Cretaceous kompleksas irgi savotiškai įdomus, bet man Jurassic daug stipresnė dalis nei Cretaceous, dėl to ilgiausio albumo kūrinio neskubu nominuoti kaip geriausio. Eocene irgi įdomi, subtili ramesnio pobūdžio daina.

Iki šiol albumui būčiau rašęs 10 net negalvodamas. Tačiau man kiek albumas pagenda antroje pusėje. Oligocene yra dar vienas atmosferinis ir instrumentinis kūrinys, bet šitas numeris labai jau foniškas, nederantis prie visumos, paskęstantis. Miocene | Pliocene yra tas kūrinys, kur užkabliuoja priedainiu, bet pamiršti, kas vyko posmuose. Šiai dainai dar teikiu vilties, kad ji turi potencialo užaugti manyje. Pleistocene šauniai kulminuoja ir jos antra pusė turi tiek pat galios, kiek išvystoma pirmose trijose albumo dainose, tačiau posmo motyvas labai jau indierokiškas 4/4 blėnis. The Ocean kontekste kažkaip netinka. Holocene yra dar vienas atmosferiškesnis gabalas, kuris turi įdomią melodiją, bet nekulminuoja albumo aukšta gaida, kurios čia labai norėtųsi, žinant, kaip prasidėjo albumas. Gal čia slypi kokia konceptuali idėja, nes The Ocean strategija viską slapstyti po geologinių periodų pavadinimais tikrai konfūzina eilinį klausytoją. 

Nepaisant to, kad albumo antra pusė mane patenkina nepilnai, albumas tikrai yra ryški grupės sėkmė, vienas įdomiausių jų diskografijos darbų ir vienas įdomiausių progmetalio albumų 2020-aisiais. Rašau 9 su pliusu, egzistuojant potencialui, kad šis albumas man kada nors užaugs iki 10-uko.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3674
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 419553