Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 1996 m.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2023 m. kovo 16 d. 21:38:25 2023-03-16 21:48:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai, sakykim, nėra toks keistai prisvilęs albumas koks buvo Masque, bet į vertingų MMEB albumų kolekciją skambiai įsipaišyti irgi negali. Tai turbūt yra labiausiai saugi Manfred Mann'o muzika, kiek tik įmanoma išspausti – paprastas poprokas be jokių didelių ambicijų. Panašia filosofija rėmėsi ir 10-ajame dešimtmetyje atsikūrę Emerson, Lake & Palmer, tačiau baisiai nusvilo su In The Hot Seat. Šis albumas tikrai geresnis už In The Hot Seat, bet kenčia kokybiškai dėl tokio paties saugumo ir perdėto melodingumo, kai MMEB muzika yra ne apie tai.

Yra gerų dainų albume. Man Play With Fire susiklauso kaip skambus arena roko gabalas. Tokių kokybiškų poproko dainų turėjo ir Blue Oyster Cult 9-ajame dešimtmetyje, ir Foreigner, ir Journey, ir kitos grupės. Dar labiau man patinka The Complete History of Sexual Jealousy – nors čia, atrodytų, panašiausias kūrinukas į Masque ar truputį į Criminal Tango savo skambesiu, tačiau jis išryškėja kaip kitoks, drąsesnis, galbūt tas keistas soul'o, R&B (a la Earth, Wind & Fire stiliumi) ir džiazinių pragrojimų miksas intriguoja labiau nei bet kas šiame albume. 99 lbs funk pop motyvas irgi savotiškai veža. Adults Only – solidus instrumentalas. Wherever Love Drops dainos idėja įdomi, bet galbūt truputį too filthy, nors 10-asis dešimtmetis buvo tas laikotarpis, kai visi išsilaisvino iš stigmų ir mėgo drąsiai kalbėti seksualinėm užuominom, tai nestebina, turint omeny laikmetį.

O vat tokios dainos kaip Nothing Ever Happens, Tumbling Ball, Nature of the Beast ir ypač Shelter From The Storm – skamba truputį niekaip. Praeina ir nueina be jokio įspūdžio. Skamba labai saugiai ir labai neužkabinančiai. Ir užkliuvo dar vienas dalykas – Pleasure And Pain man skamba bene kaip On The Run iš Chance albumo, gal tik vienas akordas išmestas lauk. Nors dainos autoriniai credit'ai visai kitiems žmonėms priskirti. Keista, ar čia tokios panašios dainos, ar MMEB interpretacija šioms dviems dainoms taip „netyčia“ sutapo. Dar galėčiau pridėti, kad The Price I Pay panašiai skamba į Davy's On The Road Again, tik dar užmesta ant lėtesnio tempo, kas šią dainą priartina prie Madonnos True Blue – vienas atvejis gal dar sutapimas, bet du jau suponuoja muzikinių idėjų trūkumą. 

Albumui rašau kreivą 7-etą. Tai nėra ignoruotinas albumas, jame yra šiokio tokio gėrio, tačiau jo nerekomenduočiau žmogui, kuris ieško džiazroko / bliuzroko / progroko ar net poproko, nes ir poproko yra daug daugiau ir geresnio prikepta. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 189
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 275283