Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 2009 m. spalio 30 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (12)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
sanitex2
2021 m. rugpjūčio 9 d. 22:21:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

8/10


____________________
Under The Iron Sea
Atsakyti
Miglaja
2011 m. birželio 16 d. 12:15:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Šaunus albumas, Bon Jovi dar kartą įrodė, kad jie nepaseno ir vis dar sugeba kurti muziką Džiugu, kad jie per tiek laiko sugebėjo dainose išlaikyti tą patį stilių.

____________________
\"The best is yet to come..\"
Atsakyti
megavatas
2010 m. lapkričio 14 d. 17:47:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
šauni grupė

Atsakyti
Tit_Vip
2010 m. rugpjūčio 30 d. 10:20:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Dainu stiliaus tikrai nesumaisysi su niekuo, bet juntama nemazai agresyvumo, pykcio ir cinizmo

____________________
Zyliukea:)*~
Atsakyti
markas
2010 m. birželio 19 d. 21:19:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
tai yra jega

Atsakyti
Rutonė
2010 m. gegužės 23 d. 18:06:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Showtime rašė:
bon jovi fanai skaito, jei tokiu yra Lietuvoje

Nu ir parašei..... Aišku, yra. Tik visi, kas žinojo, kad pernai BJ koncertas Vilniuje "nuplaukė", matyt, iki dabar amo neatgauna (kaip ir aš su drauge), tai ir nesireiškia. O su TOKIU albumu jie tikrai Siemenso stogą nurautų Nors aš tokio koncerto norėčiau po atviru dangumi... Tiesiog matau, kaip salė/stadionas šėlsta per "We Weren't Born To Follow"

Ir dar. Showtime, faina recenzija, tik ne visai vietoj galėtum būtent į jas įmest - daugiau paskaitytų (gal)

Atsakyti
marusa
2010 m. vasario 13 d. 23:46:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Zinoma yra, tikrai perskaiciau, sauni rasliava, nuomone mano nevisur sutampa, bet gerai, kad nepatingejai Saunuolis!

Atsakyti
Showtime
2010 m. vasario 8 d. 00:14:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
bon jovi fanai skaito, jei tokiu yra Lietuvoje

Atsakyti
forsusaika
2010 m. sausio 24 d. 17:32:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
niekas man atrodo neskaito ka parasiai

____________________
Bon Jovi ir viskas
Atsakyti
Aragorn
2009 m. gruodžio 9 d. 21:16:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Pavariai su rasimu

Atsakyti
Showtime
2009 m. lapkričio 11 d. 08:57:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Bendrai, manau, sis albumas turi savo isskirtinuma ir nera panasus nei i viena is praeitu Bon Jovi darbu. Isiklauses i kai kurias sio albumo dainas, pajauciu kaip siurpuliukai prabega per nugara Tai reiskia, kad daina, is tikruju, uzvalde mane savo struktura ir instrumentine bei lyrine kombinacija: pradedant nuo ramios izangos, tolygiu perejimu link audringos kulmincijos ir uzbaigiant paskutiniais akordais, po kuriu as vis dar mintyse interpretuoju dainos lyrika (Superman Tonight, Brokenpromiseland, Learn To Love ir ypac When We Where Beautiful).
Labai zaviuosi Bon Jovi dainu struktura: intro, lyrika, perejimas link priedainio (bridzas), priedainis, solo, ypac patinka kai pereinama is solo per bridza pereinama i priedaini. Ir tie bridzai dazniausiai skiriasi viens nuo kito dainoje, kas man labai patinka. Apskritai, zaviuosi kaip ta stuktura yra pakoreguojama skirtingose dainose, kas yra gana idomu, nes kai pirma karta klausausi Bon Jovi dainos, nevisada atspeju, kas bus toliau kaip buna kokiame tipiskame filme Daug tokiu panasiu detaliu pastebejau siame albume, todel kaip Bon Jovi muzikos gerbejas esu labai patenkintas albumu.

1 - We Weren’t Born To Follow. Manau, labai geras pasirinkimas pirmam singlui. Richie Sambora sake, kad sis albumas bus rocking ir si daina visai neblogai atsindi jo minti. Patinka bugnai pacioje pradzioje pries gitaros izanga, kuri yra labai idomi ir neprimena nei vienos ankstesnes Bon Jovi dainos. Jei matet The Circle turo pristatyma prie statomo New Meadowlands stationo, per sia daina gyvai, pirmoji izangines gitaros partija buvo atlikta klavisiniais - idomiai skambejo. Mane labai veza mane bridzas su yeah yeah yeah ir bugnais po kiekvieno yeah - jega! Priedainis neblogas, isimintinas. Tik kartais man norisi isdainuoti: We weren’t born to swallow [...] When life is the bitter pill to follow Bet vis tiek vertas demesio priedainis, kuris jau senokai yra mano telefono skambucio melodija. Solo - geriausia is viso albumo. Tik nesuprantu kodel jos (solo - jis ar ji?) neidejo i singla. Neklausau daugiau tos singlines versijos tik del solo nebuvimo… Ir pabaiga dainos graziai uzsibaigia. Manau, si daina representuoja The Circle kaip Hey God representuoja These Days, It’s My Life - Crush, Everyday - Bounce, ir Have A Nice Day - Have A Nice Day (as cia ju nelyginu, man dainos taip asocijuojasi su albumais).

2 - When We Were Beautiful. Is pradziu man daina pasirode pati prasciausia visame albume ir negalejau patiketi, kad tai bus antras singlas. Taciau palaipsniui vis klausant, man pradejo patikti ir isiklauses pradedu suprasti sios dainos grozi. Dainos sturktura - jega!: rami izanga, po truputi vysto veiksma iki kulmincijos, kuri, man atrodo, is kart po antro priedainio pradedant solo! Veza mane tas perejimas Taip pat veza perejimas: solo-bridzas-priedainis. Grazi daina, labai grazi! Sha-la-la, sha-la-la hey ))

3 - Work For The Working Man. Apskritai - labai patinka daina. Vis gi, izanga nelabai kokia ir be to kazkiek primena Livin’ On A Prayer izangos skambesi, manau, bosines gitaros takeliai siu dainu labai panasus. Galejo kiek pasistengti izangoje, pvz. kaip Everyday pries pereinant i gitarine izanga. Lyrika labai idomi apie paprasta zmogu, isgyvenanti tikrasias problemas. Priedainis - vienas is megstamiausiu siame albume. Dainoje kazkaip solo sujungtas su bridzu (vienas is pvz kai kalbejau apie Bon Jovi dainu nenuspejamuma), ir tai tikrai vykusiai atliktai: fone – solo, o bugnai po truputi didina ritmo greiti ir nesa link kulminacijos, kuri tikrai kala i klyna!

4 - Superman Tonight. Born To Follow ir Working Man buvau girdejes pries gaunant albuma ir man jos patiko jau tada, taciau si daina yra mano atradimas. Priedainis yra kazkas nepaprasto: Who’s gonna save you… And who’s gonna pull you in… Who’s gonna hold you… - tie zodziai taip nerealiai-super-graziai isdainuoti, kad jei uzsisvajoju grojant siai dainai, man tikrai siurpuliukai begioja po nugara. Taciau, izanga truputi neverta tokio gero priedainio. Kiek idomesne izanga padarytu sia daina man tobula. Lyrika jega - reikes kada panelei kokiai Valentino dienos proga parasyti sios dainos zodzius

5 - Bullet. Izanga - wow! Super! Man tai yra Hard Rock’as - stiprus bosas ir rocking gitara po bugnu duziu! VEZA!!! Dar tas ‘yeah yeah’ fone - puiku, man niekur negirdeta anksciau. Bridzas fainas taip pat. Bet as kaip ir atspejau, kad BJ turetu naudoti tuos ‘yeah yeah’ dazniau pries isigyjant si albuma, nes Born To Follow ‘yeah’ is tikruju prideda rocking skambesio, todel nenustebau kai isgirdau ir sioje dainoje panasius yeah, kurie puikiai prideda verte dainai. Taciau man nepatinka kaip isdainuoja ‘What is the distance between bullet and the gun’ - norisi stipresnio balso ir trumpesnes pirmos priedainio eilutes (pvz. It’s My Life, Bounce, One Wild Night, Raise Your Hands ir pan) dainai su tokia rocking izanga ir tokiu fainu yeah yeah bridzu.

6 - Thorn In My Side. Priedainis labiausiai istringa is visos dainos, vis vercia mane niunuoti dainos melodija po to kai prisiklausau. Bridze ryskus dvigubi bugnu duziai, kurie yra labai dazni sio amziaus Bon Jovi kuryboje (pvz. zinomiausi It’s My Life bridze, taip pat Complicated pilnas ju, kaip ir pries pat isdainuojant zodzius ‘Have A Nice Day’ ir t.t). Bet tai manes netrikdo, tokie bugnai panaudojami labai tinkamai ir tik papildo daina, kaip ir siame kurinyje. Solo - kicks ass ypac atrejant prie bridzo, jauciasi Richio virtuoziskumas

7 - Live Before You Die. Tai vienintele daina, kuria issiunciau draugei, nes zinojau, kad si daina patiks daug kam. Man vel gi patinka dainos vystymas ir struktura. Pradedama svelniai, ramiai ir pries zodzius ‘I was barely 17…’ bugnais pereinama prie daug audringesnes melodijos. Is vis, si daina LABAI melodinga, beveik toks mini-miuziklas, matosi ideta daug pastangu is kiekvieno grupes nario, net ir smuikai jegovai skamba, nekalbant apie stipru pagrindini vokala. O zodziai taip pat labai grazus ir prasmingi, kiekviena karta pasiklausius, vis kazka naujo suprantu ir galiu interpretuoti is lyrikos, nors mokykloj nekenciau literaturos ir visokiu nesamoningu interpretaciju, taciau jei reiktu interpretuoti Bon Jovi kuryba, mielai lankyciau kiekviena pamoka

8 - Brokenpromiseland. Jei reiktu isrinkti daina kaip albumo tituline, isrinkciau sita ir, manau, ji ypac tiktu prie tokio mistinio albumo virselio. Dainos tema man primena koki nors fantastini filma apie angelus ir demonus, kur angelai saugo zmonija, bet gauna i kaulus nuo velniu ‘Angels falling from the sky - imagine that…’, o lyrinis ‘as’ skatina nepasiduoti ir pan ‘So, rise my fallen angel, come on now, shine, don’t let them break you’ ir tada visa zmonija prades ‘Breaking out of the brokenpromiseland’. Tokia tema man visai nieko, visiskai netiketa is Bon Jovi. Patinka ju ‘na na na na…’ – pritariamasis vokalas tiek izangoje, tiek pabaigoje. Beje, izanga labai patinka. Priedainis normalus, gal kiek per daug tu ‘come on now’ pries pat solo.

9 - Love’s The Only Rule. Izanga visiskai nepanasi i Bon Joviska izanga, atrodo, kad kokia Katy Perry tuoj uzdainuos. Taciau uzdainavus vokalui – o!, cia Bon Jovi. Dainai besivystant tas izanginis takelis kiek uzsimaskuoja garsesne gitara, bosu ir bugnais, tai tuomet daina atgauna savo Bon Joviskuma. Siaip ar taip, as jau pripratau prie to takelio ir man jokios Katy Perry nesivaidena daugiau. Daina visai nieko, taciau man ji ne itin ypatinga palyginus su kitomis albumo dainomis. Idomi bugnu partija kurinio pabaigoje - niekur taip anksciau nedaryta, kiek pamenu.

10 – Fast Cars. Is pradziu man lyrika pasirode juokinga ’We are fast cars’ bet isiklausius, kaip anksciau minejau, galima suprasti ir daugiau. Priedainis visai nieko, melodingas, ir dainos vystymasis gana patinka bet daugiau komentaru apie sia dainu neturiu. Nepadare man didziulio ispudzio.

11 – Happy Now. Patinka izanga su bugnu serija, po kurios einantis gitaros skambesys man primena U2 gitara. Sakau ’U2 gitara’, nes man atrodo, kad tas The Egde gitaristas visada groja su ta pacia gitaros tonacija, todel man U2 dainos skamba labai panasiai, o sios dainos izangoje butent kazkaip primena U2. Bet man dzin, jau pripratau ir vel gi, jokie U2 Bonai man daugiau nebesivaidena taip pat. Ypac veza stiprus vokalas bridze, taciau nesu suzavetas ’Can I be happy now’ isdainavimu – vienintelis minusas sioje dainoje. Lyrika pries solo visai nieko taciau pats solo ne pats geriausias.

12 – Learn To Love. Grazi, grazi, labai grazi daina! Is pradziu buvau nusivyles, kad tai ne rocking daina, kazkaip susidariau ne kokia nuomone apie daina, taciau vel gi isiklauses, priskirciau sia daina prie megstamiausiu albume. ‘Hale hale’ – jega! Grazi struktura: nuo izangos, kulminacija, iki pat paskutiniu akordu. Zodziai – nuostabus! Daina – mintetu siurpuliuku sukeleja 10/10!

Puikus albumas! Tikriems Bon Jovi fanams turetu patikti!

Atsakyti
Reda
2009 m. lapkričio 4 d. 19:59:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Broken Promiseland - kieta )
Jon'as joje ten taip graziai dainuoja

Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 173
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 112533