Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 1967 m.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!




Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Silentist
2011 m. spalio 2 d. 22:46:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Sutinku, ką čia Alvydas parašė komentare.
Man grupės debiuto pavadinimas susišaukia su "Bendžamino Buttono Istorija"...

____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
Alvydas1
2010 m. kovo 14 d. 11:32:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
„Days of Future Passed“ gerai atlaikė laiko išbandymus, ir tam nemenka dalis nuopelnų tenka vaizdingai orkestruotei. Tai gal ne pirmas atvejis, kada panaudojamas orkestras (the Beatles: Srg. Pepper‘s...), tačiau sunkiai nuneigiama, jog šis - pats ryškiausias. Tai ne pats pirmas The Moody Blues įrašas. Grupė iki jo orientavosi į brit popsą , tačiau į kolektyvą atėjus Džastinui Heivardui, įvyko labai reikšmingi pokyčiai. Pirmiausiai unikalus Džastino balsas ir gitaristo sugebėjimai suteikė grupei iki šiol pažįstamą skambesį.
Kaip atsirado šis albumas? „Days of Future Passed“ buvo išleista Deram studijoje, Decca filiale propoguojančiame rimtąją muziką. Studija ketino pademonstruoti savo galimybes: kiek galima pasiekti panaudojant stereo ir Hi-fi įrangą. Grupei buvo suteiktos visos priemonės daryti tai savarankiškai, ir orkestro panaudojimas yra didžiausias įrašų studijos pasitikėjimo grupe įrodymas. Dabar net sunku įsivaizduoti tokį kompanijos gestą jaunos nepatyrusios grupės atžvilgiu.
Sunku vertinti šio albumo originalumo laipsnį to laikmečio kontekste. Singlo „Nights in White Satin“sėkmė žymiai paveikė albumo pardavimo reitingus. Šioje dainoje yra nuostabus solo fleitai, kurį sugrojo taip nepagrįstai neįvertintas Rėjus Thomas, taip pat komplimentų vertas bosisto Greihamo Edžo darbas, jo įtaigus monologas su paskutiniais orkestro akordais. Beje, eilutės "Cold hearted orb which rules the night" yra nuoroda į televizorių, o sekanti "removing the colours from our sight" – konstatuoja faktą, kad albumo kurimo laiku dar nebuvo visumeninės spalvotos televizijos!
Džastino Heivorto vokalas yra puikus visame albume, bet ypatingai jo privalumai atsiskleidžia efemeriškoje dainoje "Tuesday Afternoon". Albumą geriausia klausytis visą ištisai, nes kiekvienos sekančios dainos nuotaiką sklandžiai, be pauzių perneša orketras, tačiau jau minėtos dainos gerai skamba ir atskyros.
The Moody Blues įrašė vieną pirmųjų konceptualių albumų, sukūrę dainas, kuriomis pabandė perteikti slenkančios dienos nuotaiką. Šis albumas stoja į gretą su The Beatles „Srg. Peppers..‘ , Pink Foyd „ The Piper ..“ Frank Zappa and Mothers of Invention „Freek Out“.

____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1231
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 138612