Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Apsimiegojęs hektopaskalių pelkėje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Laba diena. Ką šiandien nuveikėte?

Šiandien? Šiandien juk pirmadienis ir dar laimingas skaičius septyni. Bet jis man buvo kažkoks įtartinas. Pirma diena savaitėje visada yra kančia. Su klasioku sugalvojom savaittvarkę:

Pirmadienį keik

Antradienį pradėk dirbti

Trečiadienį dirbk toliau

Ketvirtadienį užbaigk darbus

Penktadienį džiaukis gyvenimu

Šeštadienį: Let's party

Sekmadienį: Pagirios

Tai ką gi šiandien nuveikėte?

Nieko. Absoliučiai nieko. Tik žinau tris savo pareigas: mokytis, valgyti (ir gerti) bei miegoti. Visas šias stichijas kartu su vandeniu, smėliu, purvu įveikiau vos per vieną dieną. Nedaug... Bent jau man taip atrodo. Pirmadienio paskirtis: kovoti su įvairiomis stichijomis. Ale tik žaibų nebuvo, nes pasiilgau šito grožio...

Kaip jaučiates?

Įspūdingai apsimiegojęs. Nesupratau, kada galėjau spėti užmigti, bet atsikėlęs supratau, kad nė namų darbų, nei kitokio velnio nesu atlikęs. Galvą spaudžia atmosferos slėgis, kambaryje jis tikrai didesnis, nei 1013 hPa. Taip jau aš įtariu, barometro neturiu. Nes jei jį atneščiau, rodyklė neturėtų kur dėtis, šokinėtų iš pasiutimo.

Įtariu, mokėtes fiziką?

Taip. Apsimiegojęs įklimpau hektopaskalių pelkėje. Kas gali po velnių paaiškinti: kam yra skirta fizika? Kaip ir chemija? Kam to velnio. Na gerai, moku aš tuos dalykus (rytoj net chemijos olimpiadoje noriu sudalyvauti ir tai padarysiu), na bet kam bristi per tas apžėlusias pelkes. Ir ko mes jose ieškom. Mokytų tik šio mokslo pagrindus - sutinku tada, puiku. Bet kam kabinti košę, kurią po to išvemsi (atsiprašant, jei kam apetitą sugadinau)

Kaip suprantu, jūs esate nepatenkintas bendruoju lavinimu?

Nevisai. Šis dalykas gali ir tvarkoj (išskyrus praeitą klausimą), bet mokytojai... juos reikėtų truputį pamokyti. Mala tą patį šūdą (daug negražių žodžių kažkodėl vartoju) ir nė kiek neatsižvelgia į mokinių nuomonę apie tai. Gal atsiras dar tokių, kurie gerokai mokytojus pamokytų. 

Juk mokytojai irgi žmonės? Kodėl jūs apie juos kalbate kaip apie kokius gyvulius?

Kartais net gyvuliai taip nesielgia, kaip šie "žmonės". Jie gali būti tokie patys beširdžiai, tada ir mes pradedam prieš juos būti beširdžiais. Bet nekalbu apie visus mokytojus. Kai kurie yra tikrai faini. Bet kiti... atsiprašant... neturėtų išvis dirbti su žmonėmis, jei nemoka su jais elgtis. Mokytojais būti jiems nelemta.

O šiaip, kalbant ne apie mokyklą, kas gero?

Atminties vaizdų iškarpos iš kovų su stichijomis. Juk kaip sakiau apie pirmadienį. Pirmadienis yra pirmas, o pirmas žengia blogis. Vis dėlto, kažkada pasirodys Garfildo tipo revoliucionierius, kuris išbrauks pirmadienius iš kalendorių. Bet pala, susivokiant, tada tokiu pačiu virstu antradienis. Užburtas ratas... Kas išvis tokią pievą sugalvojo, kad pirmadienį visada bus sunkiau nei kokią kitą dieną. Vėl Dievas. Kad jį kokia jaunimėlio grupelė už kampo susitiktų... Ir išdėstytų visas bėdas. Gal tada susivoktų. O gal tai irgi neteisingas variantas. Gal, kai Dievas nulengvins mums gyvenimą, gyventi gali būti neįdomu. Kas norėtų gyventi tiesioje linijoje, o ne amerikietiškuose kalneliuose? Tas žmogus būtų pilnai išprotėjęs flegmatikas, kuris nebesuvokia, ką turėtų reikšti pilnavertis gyvenimas. Jau geriau skaičiuoti krentančias bombas nei laukti, kuri nukris ant tavęs. Ne, kažkokią nesąmonę pasakiau. Tu turi bėgti nuo bombų...

Tai, kas blogai, visada bus blogai. Jei tai pakeisime, mes prarasime gyvenimo vertę ir nežinosime, kokiais būdais gyventi geriau. Galu gale, mums gyvenimas nu-si-bos-tų.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Van der Graaf Generator
 2012 m. gegužės 7 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (37)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2018 m. liepos 12 d. 23:24:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dėl vėjo esi visiškai teisi, laiku išsakyta dvejonė / įžvalga. Prigimtinė priežastis yra temperatūrų, o tuo pačiu ir slėgio skirtumas (temperatūra ir slėgis yra tiesiogiai susiję parametrai), bet planetos sukimasis nulemia tai, jog vėjai yra sūkuriuojantys, t.y. besisukantys apie aukšto ar žemo slėgio centrą (fizikai tai vadina Koriolio efektu), o ne tiesiai pučiantis iš aukšto slėgio į žemą, kaip būtų idealiu atveju, jei Žemė nesisuktų. 

Kartais beletristiniai pseudomokslai ir apskritai visos alternatyvios iš senovės arba naujovės atėjusios pasaulio suvokimo teorijos yra įdomios, bet bent jau aš nelabai jų galiu priimti kitaip nei tam tikrą kūrybos formą ir pakankamai neblogą kūrybos formą. Labai norėčiau, kad ir kiti žmonės mažiau žiūrėtų į visokius astrologus per LNK ar TV3, o geriau domėtųsi moderniu pasaulio supratimu, kuris yra empiriškai patikrintas, sunormuotas ir neturintis reikšmingų defektų (nes nesiremia kažkokiom statistinėm manipuliacijom kaip horoskopai). Pseudomokslininkai bent jau turi lakesnę vaizduotę už mane, kas yra sveikintina. {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
4Blackberry
2018 m. liepos 12 d. 22:24:41 2018-07-12 22:29:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Iš dalies suprantu, kodėl tai gali varyti į neviltį (nes nuolatos galvoje sukasi įdomios teorijos, kurios galbūt niekada nebus patvirtintos), bet iš dalies nesuprantu (nes viskas atrodo visai savaime suprantama, suvokiama, kai turi atvirą protą). Kad ir pakeitus tą mažą detalę, variantas yra, kad žmonija egzistuotų, tik galbūt kiek kitaip, nei mes galime suvokti, kaip pvz, galimos ateivių rūšys kokiose nors panašiose į Žemę planetose kažkur Visatoje (ar Visatose). Išties apie tai labai sudėtinga kalbėti, ypač kai reikia va taip sukoncentruoti mintis į vieną glaustą, kiek įmanoma aiškesnį tekstą, ir YPAČ kai aš dar pradedu kišti savo taip pamėgtus (beletristinius) pseudomokslus, kad ir tą pačią metafiziką, kuri turbūt jums atrodo kaip parodija tikrojo fizikos mokslo. O apie kokias new age idėjas jau net neverta pradėt kalbėti būtų.... Bet trumpai pasakius, kuo menininkai ir gamtamoksliai gali būti panašūs, tai tuo, kad tiek vieni, tiek kiti ieško kuo daugiau būdų interpretuoti matomą ir savaip bandomą suvokti pasaulį, ieškant ir tos kūrybinės laisvės, per ką žmogus paprasčiausiai nori save realizuoti kaip individualybę. Tiesiog menininkai tarsi pasipriešina tavo parašytiems fizikos dėsniams, pakildami šiek tiek į orą (aišku, ne fizine tai prasme, metaforiškai) ir tarsi stebėdami pasaulį iš paukščio skrydžio, taip dar rizikuodami nukristi, o gamtamoksliai (ar apskritai stabilūs, žemiški žmonės, šitaip vengiant generalizuoti) lieka stovėti ant tvirto žemės pagrindo, ir viską observuoja iš ten. Toks mano dabar greitai suvoktas paviršutiniškas išmąstymas to, ką pasakei pradžioje.

 

Dėl dėsnių, jie labai įdomūs, rodos, tokie paprasti, kad žmogus turėtų pats suvokti, bet ne visų smegenys vienodai veikia, kad ir kaip paradokslu tai gali pasirodyti. Juk fizikos dėsniai yra sustatyti kryptinga, tobula, neišjudinama tvarka ir galioja visiems vienodai. Bet gi žinoma, čia įsijungia jau chemija. Ir deja, man chemijos kartu su fizika veikimas jau yra per daug šią akimirką.

 

Vienas dalykas, dėl vėjo. Visada maniau, kad jis kyla dėl planetos sukimosi, o ne dėl nevienodo saulės spinduliuotės pasiskirstymo pasaulyje. Šioje vietoje, žinau, kad ginčytis negaliu, kai tu geriau žinai už mane, tačiau čia man kažkodėl logika neatlieka savo funkcijos.

 

Šiaip ar taip, labai įdomu, net jei tai tik maža dalis to, ką dar galima žinoti. Ačiū už pastangas paaiškinti.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
einaras13
2018 m. liepos 12 d. 20:54:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, dažniausiai menininkai sveiku protu neegzistuoja, tai gamtos pažinimas kainuoja žmogui lakią vaizduotę. Siaubinga gamtamokslių būtis. Mūsų žinios mus varo į neviltį, nes kai pradedame galvoti, kas nutiktų, jei mažą detalę gamtos dėsniuose pakeistume, suvokiame, kad greičiausiai dėl to žmonija neegzistuotų. Todėl dažnai prarandame kūrybinę laisvę.


Fizika yra kompleksiškas dalykas, vargiai tik iš pagrindų kažką suprasi. Bet jei reiktų išskirti svarbiausius dėsnius, kurie naudingi bendram žmogaus susigaudymui pasaulyje, tai sakyčiau šiuos:

1. 2 Niutono dėsnis: veikianti jėga suteikia kūnui pagreitį, t.y. jį greitina arba stabdo. Jei jėga neveikia, kūnas juda pastoviai arba nejuda (1 Niutono dėsnio išvada). Jei kūną veikia kelios jėgos, tai pagreitis suteikiamas ta kryptimi, kuria nukreipta ir vektorinė visų jėgų suma (na bet čia jau matematiniai dalykai). Kartais jėgos veikia priešingai viena kitai, todėl net ir veikiant kelioms jėgoms kūnas gali nejudėti.

2. Jėga atsiranda dėl to, kad energija yra perkeliama iš vienos formos į kitą. Energija tai yra kažkokio objekto galimybė atlikti darbą. Pvz, aš stumiu vėžimėlį Maximoje. Aš sukeliu energijos skirtumą: mano ląstelėse pagaminama ir cheminiuose ryšiuose sukaupta cheminė energija yra panaudojama trinčiai nugalėti ir priversti vėžimėlį judėti, t.y. suteikti jam kinetinę energiją. Jėgą sukelia energijų skirtumas, kitaip tariant.

3. Visi objektai nelinkę savyje kaupti energijos, t.y. objektas stengiasi būti kuo mažesnės energijos (mažiausios energijos principas, mano mėgstamiausias bendrinis principas fizikoje). Todėl mūsų organizmuose energija nėra palaida, o kaupiama cheminiuose ryšiuose. Juk dėl to kūnai neskraido, nes didesniame aukštyje potencinė energija yra didesnė, o mažesniame - mažesnė. Vėlgi, energijų skirtumas gravitaciniame lauke pasibaigia tuo, ką mes vadiname gravitacijos jėga: kūnas yra tempiamas link kito kūno paviršiaus, nes tada potencinė energija yra mažesnė. Būtent dėl to šiluma keliauja iš karšto kūno į šaltą, o ne atvirkščiai - juk karštas turi vidinės (molekulių judesiuose kaupiamos) energijos perteklių, todėl stengiasi jo atsikratyti. Nors termodinamikoje yra ir subtilesnių dalykų, todėl nuo šilumos pavyzdžių mėgstu susilaikyti. Vėjas yra dėl to, jog saulė skirtingai įkaitina pasaulio regionus - todėl pertekliniai energijos regionai nori išsklaidyti tą perteklių ir dėl to vyksta tokia oro molekulių cirkuliacija.

4. Šviesa yra vienu metu ir elektromagnetinė banga, ir dalelė. Iš esmės visa mūsų esybė yra vienu metu ir banga, ir dalelė, tik dažnai vienokios savybės nurungia kitokias. Kambaryje esanti spinta irgi yra banga, tačiau jos svyravimai yra tokie absurdiškai maži, kad ne tik mes negalim jų pastebėti - jų negali pastebėti net ir tiksliausi prietaisai. Todėl mes spintą laikome išskirtinai dalelių rinkiniu. Užtat šviesoje išskirtinai išreikštos ir vienokios, ir kitokios savybės. Mes stebime tokius reiškinius kaip šviesos interferencija, dispersija (ką iliustruoja PF - The Dark Side of The Moon viršelis), kas įrodo, kad šviesa yra bangos, kita vertus, šviesa gali sukelti ir elektronų energijos pokyčius atomuose (dėl ko ir vyksta cheminiai reiškiniai), ką įrodęs Einšteinas ir gavo Nobelį, reiškia, šviesa dar sudaryta iš kažkokių dalelių-energijos vienetų, kurie sukelia energijos pernašą.  


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
4Blackberry
2018 m. liepos 12 d. 19:27:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gal pamokytum ir mane tos aukštosios fizikos, bent pačius pačiausius, elementariausius, žmogiškai suprantamiausius pagrindus, kuriuos turėtų žinoti kiekvienas? Reikia juk žmogui kada nors gyvenime išlipti iš padebesių... Galbūt pavyks patapti menininke sveiku protu? Įdomu, ar tokių būna...


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
einaras13
2018 m. liepos 12 d. 19:20:45 2018-07-12 19:21:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kaip įdomu paskaitinėti šituos užrašus / prisiminimus apie fiziką 8-oje klasėje, kai dabar išties dievinu fizikos mokslą ir esu praėjęs aukštosios fizikos kursą. Tai tik dar kartą įrodo, kad turėjau nekokią mokytoją 8-oje klasėje. Ir iš tikrųjų, grįžtant į senus dienoraščius, mane stebina kai kurios mano pažiūros į dalykus (paaugliškas nesusigulėjimas), bet dienoraščių forma vienu metu džiugina, kad galėjau taip originaliai rašyti, ir liūdina, kad šituos įgudžius kiek primiršau ir kartais norint išspausti įdomų stilių tenka save trankyti į sieną. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
gedged
2012 m. gegužės 7 d. 23:04:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na iš daugelio žmonių, kurie buvo susidarę nuomonę prieš susipažįstant su manim


Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 23:03:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O kas tik nenori į save iš šono pažiūrėti. Visi sako: va, protingas vaikis, o pats sau kaip kvailys atrodau


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
velniux
2012 m. gegužės 7 d. 23:02:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Iš kur tu žinai, kaip atrodai iš šono? {#} Ir aš noriu į save iš šono pasižiūrėt {#}


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
gedged
2012 m. gegužės 7 d. 23:01:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O man panašu, kad nėra, nes teigi, jog pas juos nėra. Aš iš šono atrodau tupa pusblondė savaitgalį gerianti klubuose ir galvojanti, kada vėl DJ Tiesto atvarys į Palangą. O mane žino tik geriausi draugai. Reikia pagalvot!


Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:57:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai pas mane yra... Pas mano klasiokus... ne {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
gedged
2012 m. gegužės 7 d. 22:55:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jų kolekcionuoti nereikia, čia arba yra įgimtinis gyvenimiško mąstymo refleksas arba jo nėra


Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:54:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kažkodėl aš irgi taip pagalvojau, kad išplėtojus kažkas gautusi


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:53:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neblogas dėsnis... Reikia pradėti kolekcionuoti gyvenimo tiesas {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
gedged
2012 m. gegužės 7 d. 22:49:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jei atsakinėjai nuoširdžiai... Tai išvada viena-kokie atsakymai, tokia ir asmenybė spalvinga. {#}


Atsakyti
velniux
2012 m. gegužės 7 d. 22:48:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Antras variantas visai priimtinas būtų. Tik išplėtoti reikia {#}.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:47:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O tai ką sakiau... skirtingi atsakymai ir dar neoriginalūs {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Pazistu_Mykola
2012 m. gegužės 7 d. 22:44:25 2012-05-07 22:50:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na turėjau klasioką, iš pradžių kaip ir visi galvojo tapti vadybininku (humanitariniai), paskui, kadangi nedurnas buvo, pamatė, kad daug geriau būt daktaru (tikslieji), ir egzai iš daktariškų dalykų jam gerais pažymiais ėjo. Tai vat, švietimo sistema nežino, kuo tu norėsi tapt (nes neretas ir pats nežino), o profiliavimą nuo 10 ne vienas laiko per ankstyvu, tai ką kalbėt nuo dar anksčiau. Išgyvensi {#} Nė vienas nenumirė, o fizikos žinios žiūrėk kam ne kam ir gyvenime praverčia (kelio greičio laiko formulė, kad ir). Arba Archimedo berods dėsnis, kad ir už kurios vietos dantų pastos tūbelėj bespaustum visos sienelės patiria tą patį spaudimą (turit progą sudirbt, jei nusišnekėjau).


Atsakyti
gedged
2012 m. gegužės 7 d. 22:42:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai čia taviškiai atsakymai, jokio originalumo ir beveik nulis teisybės {#}


Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:40:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pristatau atsakymus:

1 variantas: kas čia per durnas klausimas? Dar jums neaišku?

2 variantas: žmogus. Toks organizmas, gebantis mąstyti.

3 variantas: santechnikas


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:39:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Čia būtų tikru tikriausia pieva... Tada tikrai būtume mechanizmai


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
gedged
2012 m. gegužės 7 d. 22:39:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ura, atsistatė galva... Na bet galiu duot pvz: klausimas "Kas esi"? --originalumo  jame nėra. Taigi, viskas priklauso nuo atsakymo


Atsakyti
velniux
2012 m. gegužės 7 d. 22:37:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neįdomu gyvent būtų, jei visų nuomonės sutaptų {#}

 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:35:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na va, vienas sakys "durnas klausimas", kitas pagirs už tokį klausimą... Nesutampamčios nuomonės. Gal kaip tik įdomiau... Reiks tikrai pabandyti


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:33:56 2012-05-07 22:34:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:33:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gerai, kai pas mus vadovėliuose dar yra nemažai vaizdinės informacijos, kitaip tai nors į krūmus šok, aš irgi neatsilikinėčiau nuo 4-ukininkų... Na, bet tos visos formulės, tie visi dėsniai... Mokysis iki 10 klasės, pyst, taip humanitarinius pasirenki ir kam tos visos formulės. Truputį nelabai pasitikėtina tokia mokymo sistema


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
gedged
2012 m. gegužės 7 d. 22:32:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Berods pagavau kampą {#}


Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:29:45 2012-05-07 22:34:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Che, tu taip sakytum (kad sakai, būtų galima atsakyti, svarbu originalūs atsakymai), o kas kitas (apie klausimą) ką manytų? Maždaug šitaip:

- Kas čia per durnas klausimas? {#}

 

gedged, dabar suprasti?


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Pazistu_Mykola
2012 m. gegužės 7 d. 22:29:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

na taip, iš dalies sutikčiau, tarkim kad kai kuriuos aiškinimus gal būtų galima labiau "subuitinti". Kai pasakydavo, kad "šis išradimas X buityje yra naudojamas šaldytuvuose, laikrodžiuose ir dulkių siurbliuose, verčiam kitą puslapį", tai man toks noras būdavo pamatyt kiekvieną minėtą atvejį, nors ir iš paveiksliukų. Ir tada užstrigdavau ir pradėdavau galvot, kaip čia taip, kaip tas X tame šaldytuve, kokio dydžio ir kurioj konkrečiai vietoj, kas paskui atsiliepdavo žiniose, nes praklausydavau nemažai. Nu bet čia gal daugiau mano paties problemos.

 

 


Atsakyti
gedged
2012 m. gegužės 7 d. 22:28:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šito nesuprasti


Atsakyti
einaras13
2012 m. gegužės 7 d. 22:26:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Che, tu taip sakytum, o kas kitas:

- Kas čia per durnas klausimas? {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Silentist The Twins Love System
 The Twins
 
Sahja Diana Dargė Ten, kur tu
 Diana Dargė
 
malia INXS Disappear
 INXS
 Su vasara !!!!!!!
DjVaids Take That Pray
 Take That
 

Šiuo metu vertiname


Train Train
8,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

17:59 - Arunazz
yra tos muzikos ir spotify visur kaip prisikta ir tophitai svetaineje
17:54 - Silentist
Youtube daug gero muzikinio turinio yra nemokama tik su reklamom-nespeju ten visko susekti. Taigi sviesa laimi
17:51 - Silentist
Pvz podcastai discord&rhyme apie albumus pasidare priristi prie patreon, ir nustojau ten lankytis...
17:48 - Arunazz
ekspertai.eu nemokamas turinys yra
17:31 - Rutonė
Ir taip išeina, kad gerint kokybės neišeina, taigi sudėtinga pritraukt naujų ar susigrąžint senų vartotojų. O juos dar priverst norėt mokėt už tai, ką kitur susiras nemokamai. Misija neįmanoma. Ir gerai, ką mes, likusieji, čia veikiam? kodėl mes dar čia?
17:26 - Rutonė
Kaip Einaras ir minėjo, „...o dabar to padaryti nebegalime, nebėra ko apmokestint. O ir siūlomas produktas skylėtas, reiktų problemas pirma susitvarkyti.“ Tam reikia pinigų, pinigų nėra, nes nėra lankytojų, šiųjų nėra, nes nėra kokybės ir ratas užsidaro
17:23 - Rutonė
Daugiau gal netęsiu. Nesakau, kad Delfis su 15min yra idealūs, bet bent raštingiau (visomis prasmėmis) viską pateikia. Tai Musicui būtų iš ko mokytis, kaip kokybiškai pateikti ir kaip NEpateikti informacijos, jei tik tai būtų bėda. Obet tačiau....
17:22 - Rutonė
kitaip nei, tarkim, prie to paties modelio einantis Lietuvos rytas. Kodėl už lietrytį nemokėsiu – kiek antraščių peržiūrėsi – clickbait'as ant clickbait'o, turinys sunkiai vadinamas kokybišku, dažniausiai (spėju), darbuotojų (jie ne žurnalistai) kūryba...
17:19 - Rutonė
Skaudi tema. Visi visko nori nemokamai. Nu logiška – iki šiol nemokėjau ir naudojausi, tai kodėl nuo kažkurios datos turiu mokėt? Nu ir nežinau, moku už delfį, už 15min, gal kurio (ar net abiejų) atsisakyt? Nu bet jie tikrai pasiūlo įdomaus turinio, kitai
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 363
  Iš viso užsiregistravę: 73366
  Naujausias narys: dulhnmyycf
  Šiandien apsilankė: 216743