Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Swapan Tari


Santana


Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!

Stilius: Roko muzika
Data: 1980 m.








[Instrumental]




Muzikantai:
Carlos Santana (gitara)
Russell Tubbs (saksafonas), Herbie Hancock (klavišiniai), David Margen (bosinė gitara), Tony Williams (būgnai), Armando Peraza, Raul Rekow, Orestes Vilato (mušamieji).
Kompozitorius - Sri Chinmoy

Reitingas:90/100

The Swing of Delight vienas iš fjužen albumų, kuri roko žvaigždė Carlos Santana įrašė dar tada, kai buvo žinomas Devadip Carlos Santana vardu. Jis apsupo save tokiomis džiazo įžymybėmis kaip Wayne Shorter, Ron Carter, Herbie Hancock ir Tony Williams.Džiazo mylėtojai pamėgo šį albumą, bet tik ne jo roko fanai. Santanos fjužen stiliaus plokštelės vis dar paklausoje tarp fjužen įrašų. Tačiau toli gražu neprilygsta multimilijoniniams jo roko albumų pardavimams.

„Swapan Tari“ išvertus iš bengalų kalbos angliškai reiškia „dreamboat“, tai slengas, kuris letuviškai atitinka epitetą, kokiu priešingos lyties atstovai vadina jį sužavėjusį asmenį, (pvz. svajonių vyras, svajonių moteris).Ši kompozicija užvedantis džiazroko himnas, kuris išsivyto į atvyrą bliuzroko improvizaciją, kurioje Santana kaukina gitarą. Hancock‘as pritaria, o Tony‘s Williams‘as aprūpina galingu ritmu. Kažkiek Stevie Wonderiškas fankis įsiterpia į junginį dar prieš melodijai kosmiškai išbujojant. Tubbs‘o saksafono vibruojantis, nereikalaujantis komentarų, solo, tai balsas kosmoso vakuume.Tubbs‘as grąžina temą, kuri kaip atviras kvietimas draugams nusileisti ant žemės.

Kompoziciniai „Swapan Tari“ nuopelnai atitenka Sri Chinmoy‘ui, Santanos dvasiniam mokytojui ir žmogui, suteikusiam jam dar vieną vardą „Devadip“, kas reiškia „Dievo šviesa“. Chinmoy‘us dainos originalą parašė prieš keletą metų. Santana suteikė kažkiek naujo pavidalo ir įterpė vieną kitą melodiją, pagreitino tempą ir sudžiazino ją. Didumą akordų ir harmoninių derinių yra Russell‘o Tubbs‘o oranžuotė.

Džiazo ir fjužen mėgėjai mėgsta tokį Santaną. Savo ruožtu daugėlis kitų, kurie pasekė jo pop roko karjera, skaito šią jo muzika erezija.. Metų metus Santana išmoningai bando sutaikyti šias dvi grupes, leisdamas abiems joms tinkamą muziką.

Dienos dainų siūlymai
Esamas tekstas

[Instrumental]

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Alvydas1
2012 m. gegužės 12 d. 00:45:33 2013-11-18 19:23:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Muzikantai: Carlos Santana (gitara) Russell Tubbs (saksafonas), Herbie Hancock (klavišiniai), David Margen (bosinė gitara), Tony Williams (būgnai), Armando Peraza, Raul Rekow, Orestes Vilato (mušamieji).Kompozitorius - Sri Chinmoy

Reitingas:90/100

The Swing of Delight vienas iš fjužen albumų, kurį roko žvaigždė Carlos Santana įrašė dar tada, kai buvo žinomas Devadip Carlos Santana vardu. Jis apsupo save tokiomis džiazo įžymybėmis kaip Wayne Shorter, Ron Carter, Herbie Hancock ir Tony Williams.Džiazo mylėtojai pamėgo šį albumą, bet tik ne jo roko fanai. Santanos fjužen stiliaus plokštelės vis dar paklausoje tarp fjužen įrašų. Tačiau toli gražu neprilygsta multimilijoniniams jo roko albumų pardavimams.

„Swapan Tari“  išvertus iš bengalų kalbos angliškai reiškia „dreamboat“, tai slengas, kuris letuviškai atitinka epitetą, kokiu priešingos lyties atstovai vadina jį sužavėjusį asmenį, (pvz. svajonių vyras, svajonių moteris).Ši kompozicija užvedantis džiazroko himnas, kuris išsivyto į atvirą bliuzroko improvizaciją, kurioje Santana kaukina gitarą. Hancock‘as pritaria, o Tony‘s Williams‘as aprūpina galingu ritmu. Kažkiek Stevie Wonderiškas fankis įsiterpia į junginį dar prieš melodijai kosmiškai išbujojant. Tubbs‘o saksafono vibruojantis, nereikalaujantis komentarų, solo, tai balsas kosmoso vakuume.Tubbs‘as grąžina temą, kuri kaip atviras kvietimas draugams nusileisti ant žemės.

Kompoziciniai „Swapan Tari“ nuopelnai  atitenka Sri Chinmoy‘ui, Santanos dvasiniam mokytojui ir žmogui, suteikusiam jam dar vieną vardą „Devadip“, kas reiškia „Dievo šviesa“. Chinmoy‘us dainos originalą parašė prieš keletą metų. Santana suteikė kažkiek naujo pavidalo ir įterpė vieną kitą melodiją, pagreitino tempą ir sudžiazino ją. Diduma akordų ir harmoninių derinių priklauso Russell‘o Tubbs‘o oranžuotei.

Džiazo ir fjužen mėgėjai mėgsta tokį Santaną. Savo ruožtu daugėlis kitų, kurie pasekė jo pop roko karjera, skaito šią jo muziką erezija. Metų metus Santana išmoningai bando sutaikyti šias dvi grupes, leisdamas  abiems joms tinkamą muziką.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 72
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 107922