Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Nailed (NIN)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

 

Aprimus emocijoms, galiu pasidalinti keletą įspūdžių, neturiu laiko, parašyčiau recenziją, bet no time really.

Žodžiu, ilgai laukti NIN, keista, kad jau viskas, įvyko ir nebeliko ko man tiek laukti. Retai, kada būna toks jausmas, ta prasme, dar šį mėnesį laukia ne vienas koncertas ar vasarą, bet tokio paties jausmo nėra dėl kitų grupių, nors irgi jas mėgstu, klausau. Tokį patį jausmą turėjau, kai laukiau Depešų pasirodymo Vingyje.

Manau čia buvo pirmas ir paskutinis koncertas Baltijos šalyse, abejoju ar jis dar grįš čia. Yra sakęs, jog nelabai jam patinka koncertuoti Europoje. Tai va teks vykt kitą kartą turbūt jau toliau kažkur. O buvo viskas tobula. Techniškai, gyvai :)

Labai daug tikėjausi, daug lūkesčių buvo. Ar pateisino? Na, 100 proc. ne, bet 99 proc. taip :)

Vien tik todėl, kad nepagrojo keleto dainų iš naujojo albumų (All time low - šitos ypač laukiau, mėgstamiausia albumo daina, Dissapointed - vien dėl šio turo projekcijų, tobulai įpinta daina į jos techninį išpildymą).

Grįžtant į pradžią, keletas žodžių apie apšildančią grupę, amerikiečiai - Cold Cave. Groja tokią elektroniką, šokių muziką, na, nebuvo visai blogai, buvo galima pajudėti :) Kas keisčiausia, pirmą kartą gyvenime mačiau tokį dalyką, vokalistas buvo tik su viena ranka, biški creepy, bet pagarba jam, kad vis tiek įmanoma kurti muzika ir su negalia.

Prieš NIN pasirodymą labai tikėjausi, jog padarys kažką panašaus kaip ir ture po Š. Ameriką su visomis techninėms detalėmis, tuo ale narvu, projekcijos, apšvietimas. 

Per pirmas dainas atrodė viskas paprasčiau, bet trumpam užgesus visam apšvietimui iš kažkur atsirado, nusileido iš dangaus tas minėtas ale narvas. Tikrai atrodė įspūdingai. Kiekvienai dainai pritaikytas labai puikus apšvietimas. Tas narvas kaip transformeris, per vienas dainas tapdavo ekranu, per kitas šviesų kosmosu. Žodžiu, tikrai matosi, kiek čia darbo įdėta į šį turą, pastangų, kad būtų viskas tobula. Personalas irgi labai profesionalus.

Publika nurauta, tik prasidėjus pirmoms dainoms jau buvo ir tokių pasiruošusių nunešt stogą, bandyt pasipogint. Pačiam teko labai arti scenos stovėti, tai jausmas nerealus.

Pats Reznoras daug nebendravo su publika, kadangi jis čia jau savaitę ruošėsi Rygoje šiam Europos turui, tai džiaugėsi galimybe čia apsilankyt pirmą kartą, gyrė gražų Rygos miestą. 

Reznoras minėjo, kad Europos turas bus labai seksi, na, iš tiesų toks ir buvo. Very emotional. Netrūko ir lengvesnių ir energingesnių kūrinių.

Koncertas truko geras 2 valandas, sugrojo tikrai nemažai kūrinių :)

Na, šį kartą nepagailėjau ir pagaliau nusipirkau grupes maikoną iš šio būtent turo. Visada po kocnertų gailiuosi, kad nei albumo, nei maikono nenusipirku prisiminimui.

Ir po koncerto apturėjau vėl tą jausmą, t.y. retą jausmą, kad norėjosi dar, ar kad tai tęstųsi amžinybę, im serious :) ne kiekvieno koncerto metu tokį jausmą patyriu :)

Po koncerto bandėme sulaukti prie stuff išėjimo išeinančio Reznoro, gauti autografą, bet deja, turbūt pavėlavome, sklando pasakojimai, kad jis po koncerto iškart išlekia į viešbutį, turbūt kokią 20 min. pavėlavome. 

Žodžiu, turbūt supratote, kad tikrai viskas buvo nerealu ir i was so excited.

 

 

 

Pradžia:

 

Terrible Lie 

Closer

 

Pabaiga Hurt. Visada šiuo gabalu pabaigia savo koncertą, ir jokio biso nebūna :) Maksimalus emotion taškas šiuo gabalo metu. Visas gyvenimas atrodo, kad prabėga jos metu.




 2014 m. gegužės 8 d.

 2017 m. gruodžio 20 d.
 2014 m. birželio 18 d.
 2014 m. birželio 1 d.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Crazyz
2014 m. gegužės 8 d. 21:08:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Anglijoj gi bent 4 miestuose koncertuos, jei yra galimybė būtinai nuvaryk :)


Atsakyti
be_inis
2014 m. gegužės 8 d. 10:32:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jooo, NIN yra gėris. Žiauriai pavydas ima, dar ir su šviežia energija pirmas turo koncas. Cool beanz


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Plikas[LT] a-ha True North
 a-ha
 
Sahja Delfinai Žvaigždė
 Delfinai
 

Šiuo metu vertiname


Morphine Morphine
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1133
  Iš viso užsiregistravę: 73349
  Naujausias narys: yfjuugrpus
  Šiandien apsilankė: 188233