Ok, aš matau tas pačias bėdas šian žanrui - kaip dėl trance, pradžiai parinkti netinkami mušamieji. Tiesą sakant, kodėl visi tamstos ritmai kuriami būtent mušamaisiais? Juk yra ne vienas būdas sukurti ritmą, net ir pakankamai "kieto" skambesio. Egzistuoja galybė instrumentų, kuriais galima išgauti kuo puikiausią ritmą neįkišant nė vieno mušamojo (net jeigu padarytum tai alaus skardinėmis, irgi būtų kažkas geresnio).
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
2013 m. rugpjūčio 24 d. 04:13:18
Ok, aš matau tas pačias bėdas šian žanrui - kaip dėl trance, pradžiai parinkti netinkami mušamieji. Tiesą sakant, kodėl visi tamstos ritmai kuriami būtent mušamaisiais? Juk yra ne vienas būdas sukurti ritmą, net ir pakankamai "kieto" skambesio. Egzistuoja galybė instrumentų, kuriais galima išgauti kuo puikiausią ritmą neįkišant nė vieno mušamojo (net jeigu padarytum tai alaus skardinėmis, irgi būtų kažkas geresnio).
2013 m. gegužės 22 d. 17:21:30
didelis dekui :)
2013 m. gegužės 22 d. 14:16:33
Gražiau sunku būtų
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.