Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

kodel uzblokuojami music.lt nariai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Isa
2013 m. gruodžio 8 d. 13:48:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aciu, aisku


Atsakyti
Crazyz
2013 m. gruodžio 8 d. 13:18:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Taisyklės

Šios taisyklės yra sukurtos tam, kad MUSIC.LT portale būtų palaikoma tvarka ir projekto nariai galėtų bendrauti netrukdomai. MUSIC.LT visada palieka teisę rinktis: jeigu Jums šios taisyklės yra nepriimtinos, Jūs galite čia nesiregistruoti ir susirasti kitą vietą interneto labirintuose.

MUSIC.LT komanda gerbia demokratiją ir tolerantiškumą, bet tai nereiškia, kad bus toleruojami keiksmažodžiai ar kiti realybės ir/ar demokratijos neatitinkantys pasisakymai.

BENDROSIOS NUOSTATOS: Pagarbiai elgtis su kitais MUSIC.LT vartotojais ir lankytojais; Nevartoti necenzūrinių žodžių ir keiksmažodžių; Komentarus rašyti ir dalyvauti diskusijose tik tvarkingai; Nenaudoti reklaminių tekstų ir ne asmeninių tinklapių adresų savo informacijoje ir žinutėse; Nerašyti pasikartojančių žinučių, nekurti pasikartojančių temų; Nepiknaudžiauti BBCODE* (veidukais, simboliais, paveiksliukais); Rašyti tvarkingai, nenaudoti vien tik veidukų ar tik didžiųjų raidžių; Registruotis tik vieną kartą; Jei vedami vartotojo asmeniniai duomenys, tai jie turi būti teisingi; Diskusijose kurti temas ten, kur joms yra skirta vieta; Jei šių taisyklių yra nesilaikoma, MUSIC.LT administracija turi teisę imtis atitinkamų veiksmų ( taisyklių 5 dalis); MUSIC.LT ADMINISTRACIJOS VEIKLA: MUSIC.LT administracija tvarko portalo turinį atsižvelgdami į taisykles ir savo nuožiūra; MUSIC.LT administracija turi teisę imtis veiksmų, kurie yra nurodyti taisyklių 5 punkte; MUSIC.LT administracija neturi teisės keisti vartotojo duomenų, jei nėra lankytojo sutikimo; LANKYTOJŲ ATSAKOMYBĖ: Lankytojai atsakingi už savo patalpintą informaciją (komentarus, kūrybą, nuotraukas, dienoraštį ir t.t.); Lankytojų komentarus MUSIC.LT portalo administracija gali ištrinti, jei jie neatitinka taisyklių; KŪRYBOS TALPINIMAS: MUSIC.LT lankytojai gali paskelbti savo kūrybą (eilėraščius, dainas ir t.t.) MUSIC.LT portale; Autorinių teisių atsakomybę prisiima kūrinį paskelbęs lankytojas; Kūrinyje turi būti naudojama tvarkinga ir taisyklinga lietuvių kalba; MUSIC.LT administracija tikrins visus skelbiamus kūrinius ir neleis skelbti tų, kurie neatitiks reikalavimų; MUSIC.LT suteikia galimybę trinti, redaguoti ir keisti kūrybą; MUSIC.LT VEIKSMAI PRIEŠ VARTOTOJUS, KURIE NESILAIKO TAISYKLIŲ Vartotojo patalpinta informacija gali būti ištrinta; Vartotojas gali gauti įspėjimą (už 5 įspėjimus vartotojas yra automatiškai užblokuojamas); Vartotojas gali būti užblokuotas; Vartotojo IP gali būti užblokuotas; PRIVATUMO POLITIKA: MUSIC.LT pasižada neteikti Jūsų asmens informacijos tretiesiems asmenims; Rašant komentarą MUSIC.LT diskusijose, yra išsaugojamas Jūsų IP adresas. Jis reikalingas tuo atveju, jei prireiktų vartotoją blokuoti ar IP adresą perduoti teisėsaugos institucijoms; Privačios lankytojų žinutės yra pasiekiamos tik jų savininkams; Registracijos anketoje įvedama informacija yra reikalinga tik MUSIC.LT rengiamiems konkursams (jei juose žadate dalyvauti); Lankytojas gali leisti publikuoti savo asmens informaciją, jei jis to nori; Lankytojo slaptažodis saugomas duomenų bazėje ir yra užšifruotas. Jei jis yra prarandamas (pamirštamas ar pan.), tai jo priminti neįmanoma. MUSIC.LT gali suteikti tik naują slaptažodį;

Atsakyti
Isa
2013 m. gruodžio 8 d. 13:15:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kokia neleistina veika sitoje erdveje?...noriu zinoti...nes kartais norisi statyti keiksmazodziu dangoraizius, kodel?


Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Silentist The Twins Love System
 The Twins
 
Sahja Diana Dargė Ten, kur tu
 Diana Dargė
 
malia INXS Disappear
 INXS
 Su vasara !!!!!!!
DjVaids Take That Pray
 Take That
 

Šiuo metu vertiname


Billie Holiday Billie Holiday
8,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:41 - einaras13
...ir bent jau teoriškai apmokestinimas čia būtų veikęs.
23:40 - einaras13
Jau negana DELFI irgi nesiūlo aukščiausios kokybės, bet paywall'as mane provokuoja pereiti prie kitų alternatyvų. LRT, pavyzdžiui - mažiau naujienų, bet kokybiškesnis ir nemokamas turinys. Music'as tuo tarpu konkurentų vis dar, manau, neturi...
23:39 - einaras13
...jau turbūt 70-80% turinio yra mokama.
23:38 - einaras13
Tuo tarpu labiau klestintys tinklalapiai paywall'ą išnaudoja su pasimėgavimu. Aš mėgstu DELFI paskaityti, tai jie neprenumeruojančius skaitytojus terorizuoja vis labiau ir labiau. Jei prieš metus ar du po paywall'ų buvo pakišta 20-30 % straipsnių, dabar..
23:37 - einaras13
...o dabar to padaryti nebegalime, nebėra ko apmokestint. O ir siūlomas produktas skylėtas, reiktų problemas pirma susitvarkyti.
23:36 - einaras13
Silentist gerą frazę irgi pasakė. Šiek tiek siejasi su tuo, kad aš (ir ne tik aš, man rods ir tu, Rūta) tais pačiais 2014 metais siūlėmė įvesti mokamą narystę. Gal tai būtų buvęs pernelyg laiką aplenkęs sprendimas, bet dabar jis būtų taip madingas...
23:34 - einaras13
Turėtume ir žmogiškųjų resursų, pildančių duombazę, ir daugiau lankytojų generuotų didesnes pajamas iš reklamos, o ir apmokamą programuotoją galėtume daug dažniau išnaudoti geriems tikslams ir šitų nesąmoningų bugų tvarkymui.
23:32 - einaras13
Ne, vartotojai aišku negrįžo, nes priemonių buvo imtasi kokiais 6-7 metais per vėlai. Reikėjo kažkokios restruktūrizacijos imtis iškart, 2014 m. birželį (kai buvo panaikintos perklausos). Tada, praėjus lygiai 10 metų, mes turėtume daug geresnį tinklalapį.
16:06 - Silentist
Nemokami internetai iseina is mados
15:54 - Rutonė
svetainės su tiek problemų ir, kaip suprantu, 0 Eur sąskaitoj. Na, viena bėda dingo – niekas nebeklausia, ar iš sčia galima parsisiųst dainų. Kita vertus – perklausos grįžo (ir nemokamos), o vartotojai, deja, ne,,,
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 406
  Iš viso užsiregistravę: 73366
  Naujausias narys: dulhnmyycf
  Šiandien apsilankė: 124009