Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Redirected/Už Lietuvą (2014)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
V3rtig0
2014 m. sausio 20 d. 21:27:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiand pažiūrėjau, ir, turiu pasakyti, nelikau nusivylęs. Kur Zero ir Zero 2 per kilometrą užuost galima buvo Guy Ritchie įtaką, tai nuo šito sklinda dar ir tarantiniškas aromatas(gal ne tiek dėl dialogų, bet dėl staigių ir ne visada reikalingų šaudymų). Kas visumoj sulipdo visai padorų kotletą. Eičiau dar kartą.

 

Tik jo, turiu sutikti, kad PR labai agresyvus šitam filmui, todėl eini jau daug tikėdamasis, todėl reiklesni kino žiūrėtojai gali likti nepatenkinti. Man, pavyzdžiui, taip buvo su Avatar. Išreklamuotas iki apsivėmimo, ir negaliu pasakyti, kad filmas blogas, bet tikrai nebuvo kažkas, kas labai stipriai nustebintų ir priverstų pasakyti "Oho!".

 

Dar kai kas. Jei žvelgtumę per "kaip lietuviškas filmas" prizmę, tai vertinu labai aukštai. Non stop veiksmas, trumpi, ne draminiai dialogai, neblogi "bajeriai"(nors pusė jų - lėkštoki, o kitos pusės nesupras ne lietuviai).

 

9/10.


____________________
bacon
Atsakyti
Silentist
2014 m. sausio 20 d. 20:51:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ĮDOMU BUVO JUS PASKAITINĖT-> ŠIĄ TEMĄ, KAI GALŲ GALE IR AŠ PAŽIŪRĖJAU ŠITĄ FILMĄ.


____________________
Мы свое призванье не забудем. cмех и радость мы приносим людям. Нам дворцов заманчивые своды Не заменят никогда свободы (славяне давайте жить дружно)
Atsakyti
Dilgele
2014 m. sausio 17 d. 14:26:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ir iš tikro Pupa-Puipa man buvo geriausia vieta filme. Šis simbolis tiesiog tobulas iliustruoti ikišaindieniniam LT kinui.

Aš ne plėšriai.:) Bet man tiesiog įdomu, kas yra „ikišiandieninis LT kinas“ ir kaip jį iliustruoja šuns būda? (režisieriaus požiūrį aš žinau (nepritariu), įdomu, kaip jas supranti tu?)

Nes, vienok, Vėlyviui iki Puipos - kaip pėsčiom iki mėnulio ar dar toliau.

-----------

Ne joks ne Olimpas. Šioks toks nušvitimas vaidybinio kino sferoje bus Jonyno ir Saboliaus „Lošėjas“. Tik tiksliai nežinau, kada jis pasieks Lietuvą, lyg ir pavasarį? Bet kokiu atveju - jeigu kalbame apie nac. kino siekį aktualizuoti nūdienes Lietuvos problemas - filmas visa galva aukščiau.

Vėlyvis turbūt yra talentingas berniukas. Bet gerų norų, intuityvizmo ir dievukų (pastarųjų atžvilgiu stebina tai, kaip elgiamasi (ar, tiksliau, nesielgiama) su tuo, kas pas slypi po forma) turėjimo neužtenka, o režisierius - visgi rimta profesija, kuriai reikia įdirbio. Kai prie to įdirbio nebuvimo prisideda dar ir bėdos su scenarijumi (o žanriniame kine jos ypač išryškėja) - nes nei Vėlyvis, nei, tuo labiau, Banys nėra kino dramaturgai (talento, kino kalbos specifikos pagavumo prasme) - finale ir gaunasi vidutinis antrarūšis marmalas. Užsieniui mes tikrai neįdomūs, nes analogų ir pas juos prikurta, o talentingesni kaimynai gali pavaryti ir geriau, ir stipriau.

 


Atsakyti
lacunacoil
2014 m. sausio 17 d. 12:40:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš tai gal ne kiek daugiau tikėjausi, bet čia jau nesveikai geros PR kampanijos padarinys. Iš tikro ne prastas filmas, kurį jau visiškai vertinu be nuostatos "kaip lietuviškam filmui". Kai kur kliuvo per daug lėkšti bajeriai, bet juokiausi daug tikrai. Tačiau šis filmas vis tiek skirtas tik LT rinkai, nes yra tokių dalykėlių, kuriuos tik Lietuviai supras. Kino kritikė ir ypač "Pu(i)pa". Ir iš tikro Pupa-Puipa man buvo geriausia vieta filme. Šis simbolis tiesiog tobulas iliustruoti ikišaindieniniam LT kinui.


____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
Crazyz
2014 m. sausio 15 d. 21:08:30 2014-01-15 21:14:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pažūrėjau šiandien ir antrą kartą šį kūrinį :D žinoma, nebuvo jau taip juokinga kaip pirmą kartą, bet vis vien tos epinės scenos, buvo still funny :)

Bandžiau šį kartą pastebėti galbūt kitas filmo detales, nes pirmą kartą žiūrint viskas taip greitai prabėgo, visas filmas pastatytas ant tokio greito tempo, veiksmas po veiksmo, šaudo, bėga, gaudo, mušasi :D Na, kaip ir pridera tokio tipo filmams.

Tai vat pastebėjau tik tai, kad visgi šio filmo buvo labai labai verta laukti lietuviškų filmų industrijoje. 

Galbūt tie kai kurie bajeriai ir lėkšti, nejuokingi? bet vis tiek jie labai tinka bendrame kontekste.

 

 

p.s. kalbant iš muzikinės pusės, tai labai gerai padirbėta su garso takeliu, viskas idealiai tiko, ypač patiko P. Stiklų paimtos kelios dainos, kurio tobulai tiko vestuvių dalyje :)


Atsakyti
Crazyz
2014 m. sausio 11 d. 12:42:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš vakar jau ėjau pažiūrėti, na, buvau kupinas excited jausmo.

Nes laukiau šito filmo jau porą metų, nuo tada, kai paskelbė, jog į Lietuvą atvyks filmuotis pats Vinnie Jones.

Mano ilgą laukimą ir lūkesčius pateisino, neturiu svajonės būti filmo kritiku ir nesu tokiu, tai dėlto ir nesistengiu jo ypatingai žvelgti iš kritinės pusės.

Ir tikrai šį filmą laikyčiau beveik tobulu, lietuviškų filmų olimpo viršūnėje įsitaisiusiu perliuku.

Kadangi man irgi Zero patiko, paliko įspūdį, tai šis filmas irgi kažkuo tai panašus. Tačiau visgi visa galva aukštesnis. Vaidyboje labai nustebino ir patiko Cololo, gerulis jo personažas. Vova kaip vova :)

Ir lietuvaitės gana nustebino, ypač Staska :D

Be abejo, apie Šapranauską nė kalbėti nereikia ir taip žinome jo puikius sugebėjimus ir jo rolė buvo kone perfect :D

Žinoma, daug ale tų lietuviškų steoretipų, keiksmažodžių, bet buvo fun iš to pasijuokti, visgi realybė gal nėra tokia bloga :D ir na, jei bus rodomas užsieniečiams, ne visi bajeriai bus jiems suprantami., na, bet ko norėti, gi filmas skirtas iš esmės daugiau Lietuvos publikai.

{#} planuoju eiti dar kartą į šį kiną, nes ir išėjęs po seanso, buvau still very excited.


Atsakyti
V3rtig0
2014 m. sausio 11 d. 12:29:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Eisiu žiūrėt kitą savaitę. Zero ir Zero 2 patiko, o ir Guy Ritchie labai mėgstu. Būtent iš jo Vėlyvis pasisėmė gan nemažai įkvėpimo (net ir Vinnie Jones'ą pasiskolino), todėl filmas sukelia nemažus lūkesčius. Tikiuos, pateisins.


____________________
bacon
Atsakyti
Crazyz
2014 m. sausio 11 d. 12:26:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!














Redirected / Už Lietuvą!

 

Redirected (2014)

 

Žanras: Komedija, veiksmo, drama, trileris, kriminalinis

Sukurta: Lietuva

Trukmė: 1h 55 min

Cenzas: Suaugusiems nuo 18 metų

 

 

 

 

Filmas „REDIRECTED / UŽ LIETUVĄ!“ – tai pasakojimas apie kultūrinį šoką, kokį patirtų kiekvienas doras europietis, netikėtai stačia galva pasinėręs į visas mūsų turimas „lietuviškas grožybes“. Iš dalies paremtas tikrais britų turistų nuotykiais ir įspūdžiais, filmas atskleidžia kitokį, netikėtą ir savotiškai žavingą neparadinės Lietuvos vaizdą – statyrinį, šaržuotą ir kiek iškreiptą šiuolaikinės visuomenės bei jos aktualijų atspindį. 

„REDIRECTED / UŽ LIETUVĄ!“ pasakoja apie keturis iš vargingo Londono rajono kilusius draugus – Maiklą, Džoną, Beną bei Timą, kurie vieną gražią dieną sugalvoja prasukti nelabai švarų reikaliuką ir su gautu pelniuku – milijonu Britanijos svarų - pasprukti į egzotišką Pietryčių Azijos šalį. Atrodytų lyg reikalai klostytųsi kaip iš pypkės, bet netikėtai prabunda žymusis Islandijos ugnikalnis, kuris į orą prispjaudo tiek pelenų, kad visi lėktuvai privalo tuoj pat leistis artimiausiame oro uoste. Taip Maiklas, Džonas, Benas ir Timas, jau užsisvajoję apie palmes ir baltutėlius pietų jūrų paplūdimius netikėtai atsiduria Vilniuje. 

Kad Lietuva – kerinčių ir tuo pačiu mirtinai pavojingų pagundų šalis, draugai suvokia gerokai per vėlai. Ir pasirodo, kad nuo pigaus alaus apsunkusią kiekvieno doro brito pūslę viliojanti Prezidentūros siena yra pati menkiausia iš galimų problemų. Trumpai tariant, netikėtą tarpinę stotelę aplaistyti susiruošę vyrai ryte nubunda kas kur, ir kiekvienas – su vis sunkesnėmis komplikacijomis. 

Benui ir Timui kliūna išbandymas Lietuvos kaimu. Tuo tikruoju, nepagražintu, atgimusiu ne iš romantiškų Žemaitės apsakymų, o iš šiuolaikinių, su grubiomis kalbos klaidomis parašytų, vietinės policijos ataskaitų. Čia purvas, skurdas, girtuoklystė ir alkoholio kontrabanda žavingai dera su nuostabia gamta bei tikrais, nuoširdžiais, civilizacijos nesugadintais žmonių tarpusavio santykiais. 

Džonas savo ruožtu pasineria į kerinčią naktinio miesto kultūrą, su kuria susipažinęs, ryte nubunda nuogas ir prirakintas prie radiatoriaus – situacija, nuostabiai tinkanti gražaus, švelnaus romano su vietine prostitute Simona pradžiai. 

Tuo metu Maiklas, kurio čia išvis neturėjo būti, pamėgina pabėgti su visais pinigais ir netrukus įsitikina, kad tai ne taip paprasta. Pasirodo - tas nešvarus reikaliukas, kurį jie pelningai prasuko Londone, užrūstino keletą labai nemalonių žmonių. Ir užrūstino taip smarkiai, kad tie tipai nepatingėjo paskui Maiklą, Džoną, Beną ir Timą atsitrenkti net į tokią tolimą šalį kaip Lietuva. Ginkluoti, pikti ir mirtinai pavojingi. 

Taip keturi draugai, pasimetę skirtinguose Lietuvos kampeliuose, įsisuka į nesustojančią juokingų ir pavojingų nuotykių karuselę. Ir visai nenuostabu, kad viskas baigiasi vestuvėmis. Pačiomis tikriausiomis vestuvėmis, kur vėl susibėga Maiklas, Džonas, Benas ir Timas, jausmingi kaimiečiai, kvaili policininkai, vietiniai kontrabandininkai bei mafijozai iš Londono. 

Ir gyveno jie ilgai bei laimingai. Žinoma, tik tie, kuriems pavyko išnešti sveiką kailį.

Gausiai praturtintas išraiškinga autentiška šiuolaikine leksika bei unikalia Emilio Vėlyvio ironija, filmas „REDIRECTED / UŽ LIETUVĄ!“ Lietuvos žiūrovams suteikia galimybę pamatyti save iš šalies akimis tų, kurių dolerius ir svarus mielai priglaudžiame savo kišenėse. Nutapytas be cenzūros, nutylėjimų ir saviapgaulės, šis komiškas Lietuvos portretas suteiks daug linksmų akimirkų plačiai šalies ir užsienio žiūrovų auditorijai. 

Režisierius: Emilis Vėlyvis

Prodiuseris: Asta Liukaitytė, Daiva Jovaišienė, Donatas Šimukauskas, Norbertas Pranckus

Scenarijus: Jonas Banys, Emilis Vėlyvis

Operatorius: Feliksas Abrukauskas

Muzika: Paulius Kilbauskas, Domas Strupinskas (The Bus)

Vaidina: Vinnie Jones, Scot Williams, Gil Darnell, Oliver Jackson, Anthony Strachan, Artur Smolyaninov, Andrius Žiurauskas, Vytautas Šapranauskas, Mindaugas Papinigis, Monika Vaičiulytė, Karina Stungytė, Rafailas Karpis, Vita Šiaučiūnaitė ir kt.

 


 

trailer >>> 

 


 


 

imdb >>> https://www.imdb.com/title/tt2275946/?ref_=nv_sr_1

 

 

 

Tai va, kas matėte jau, kokie atsiliepimai?:)

 

Ar galima šį filmą laikyti lietuviškų sukurtų filmų olimpo viršūne? Ar sulauks tarptautinio pripažinimo?

 

Ir visa kita :)

 

 

 


Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Žalvarinis Žalvarinis
7,8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 153
  Iš viso užsiregistravę: 73326
  Naujausias narys: kuqewan02
  Šiandien apsilankė: 124360