Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Rutonė
2014 m. sausio 15 d. 01:21:42 2014-01-15 01:47:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pavarysiu ir aš šiokio tokio offtopico. Na apie tėvą, tiesos, rodos, yra. Gal nesismulkinsiu, kas ir kaip, bet vienai iš mano redaktorių teko garbės jį aprašyt enciklopedijoje, ir bendraut teko su pačiu AM. Tai atsiliepė kaip apie labai malonų, paprastą ir šiltą žmogų. Taip, ji žino, kas jis toks, bet toli gražu jai Foje ir AM nėra tai, kas jie yra mums. Bet kiek pasakojo įspūdžius - jokio sužvaigždėjimo ir jokio susireikšminimo, tik paprastas ir labai malonus bendravimas. Tai vat ir šioj situacijoj aš visiškai palaikau Andriaus poziciją. Juolab kad M.A.M.A. idėja buvo tikrai graži, bet patys matom, kuo jie pavirto. Ir natūralu, kad Andrius nenori tame cirke dalyvaut. Ir aš nenorėčiau. Ir tikrai tai nėra jokia arogancija ar dar velniaižin kas. Va Kaušpėdui aroganciją gal ir būtų galima prikišt. Ar... nežinau ką... Maždaug - kolega, mes tau suteikėm garbę būt ne tik nominuotam, bet ir apdovanotam, o tu nenori apdovanojimo priimt...negerai... O šiaip ar taip - Andrius su Foje to apdovanojimo tikrai verti. O gal net ir abiejų. Tik va, nemažai reiškia, KAIP ir KODĖL jie pateko į tas nominacijas. AR norėta juos pagerbt, ar tenorėta jais pasipuikuot. Jei tai antrasis variantas (o tuo menkai abejoju) - tai visai natūralu, kad Andrius atsisakė ir dalyvaut, ir tuos apdovanojimus priimt.


Atsakyti
Trampumpoolee
2014 m. sausio 15 d. 00:43:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
"Personal life

His father was Russian and mother Lithuanian.[1][2] Since 1993, he has been a vegetarian.[3][4] "

(Full & uncut A.M. life story from Wikipedia. Net surimavo {#} Gal ir oftopic'as bet mane asmeniskai šnd prajuokino šitas)

Kas liečia situaciją, tai man Andriaus pozicija yra absoliučiai priimtina. Dar buvo klausimas kitoj naujienoj - ar keistųsi Andriaus pozicija jei tie apdovanojimai būtų užsienio? Spėju kad keistųsi, nes tai padėtų pritraukt dėmesį kitų žmonių į jo kūrybą, ir būtų šioks toks saldus įvertinimas Lietuvai. Andrius ir pats žino, kaip yra vertinamas Lietuvoje - labai natūralu kad jam M.A.M.A. statulėlė nieko nereiškia.


Atsakyti
cesniux
2014 m. sausio 14 d. 20:20:50

Bet tai kai music.lt kieti, kaip tik prie tokios įdomios temos parenka tinkančias dainas: "Antis - Duokit medalį" ir "Andrius Mamontovas - Kieno Tu Pusėj" :D


Atsakyti
Dainioos
2014 m. sausio 14 d. 19:58:20 2014-01-14 20:00:28

Tegu eina Kaušpėdas avių ganyti su savo padažytom lūpikėm, visai nupušęs. Mamontovas po šito dar labiau pakilo akyse. Jis yra asmenybė - balsas, o ne aidas. Todėl ir nėjo į šitą parodiją. 


Atsakyti
FrIz7
2014 m. sausio 14 d. 16:33:12 2014-01-14 18:06:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kvailesnis dažnai protingesni arogantišku išvadina(Ei aš nieko neturiu prieš Anti, neklausau, nežinau. Čia aš šiek tiek pripažinau savo ignoranca, bet anyway...). Ir beto niekas nekaltas, kad protingi žmones dažnai buna pasikėle, tiesiog jie žino savo vertę. Jis kitokio kalibro asmenybė. Let's be real here...

Andriaus laiškas man labai patiko. Didžiausias apdovanojimas jam yra patirtis ir jo gerbejų teigiamas ivertinimas. Apdovanojimai tik aprengia tave į rubą ir pasako, kad dabar mes iš taves laukeme tokiu ir tokiu rezultatų.

Suprantu rimtas renginys butu, o čia vienas kitam išsidalino apdovanojimus, pasidarė reklamą ir viskas. Nelygis Andriui.{#} Todėl su iš Delaliutishkuz iš dalies sutinku. Galima buvo tiesiog paimti ta apdovanojimą ir pratilėti. Bet žmogus kai meniškos sielos tai tikriausiai mėgsta sakyti ką galvoja(tik variantas{#})...Šiaip jis dar kelis kartus atsiprašė savo laiške. Nuoširdžiai žmogus parašė, o jie jį arogantišku išvadino.{#}

 

P.S. Va Einaro postas labai teisingas, maždaug ta pati turėjau omeni, bet kai durnas tai ir paaiškinti nemoku.{#}


____________________
All you touch and all you see is all your life will ever be.
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2014 m. sausio 14 d. 16:14:40 2014-01-14 16:14:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

nors mama apdovanojimai man neitin patinka, bet cia Kauspedo zodziuos buvo dalis tiesos.nei i tema, bet jei reikektu lygint juos, tai Algirdas zymiai geresnis, ir jo grupe Antis zymiai geresen uzh foje. bent jau man. :)


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
einaras13
2014 m. sausio 14 d. 15:58:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tiesą sakant, iš šių dviejų personų labiausiai kaltinčiau trečią objektą - pačius apdovanojimus. Man patinka ir Andriaus atsisakymas jį priimti, o Algirdas pareiškė ir taip jau vyraujančią dogmą, kad kas per amoralumas to nepriimti. Išties taip, Algirdas yra tikrai teisus, tačiau MAMA yra per daug populistinis renginys, todėl visiškai pilnai pateisinu ir Andrių. Aš, jei būčiau nusipelnęs ir laimėčiau, galbūt irgi atsisakyčiau - nes tai pigus šlamštas, popsas... O kaltų nelinkęs ieškoti, dėl to man galvos neskauda.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
SaintJimmy
2014 m. sausio 14 d. 15:54:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Atrodo, kad MAMA apdovanojimai kaip armija... nenori bet reikia{#}


Atsakyti
cure
2014 m. sausio 14 d. 15:49:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kauspedo pasipiktinimas yra visiskai sudinas. A.Mamontovas teisingai pasake, kad mato vertybes kitur. Nera ko pykti. Kauspedui daugiau statuleliu liks i kolekcija, jei jam muzika bei kuryba reiskia apdovanoti pati save


____________________
I believe in Beatles
Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Colours Of Bubbles Colours Of Bubbles
8,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 162
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 98704