Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 123456 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Grace
2014 m. gegužės 12 d. 22:53:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Įdomi balsavimų lentelė. Kokią vietą būtų užėmę šalys tik pagal žiūrovų balsavimus ir kokią tik pagal komisijos:

https://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/bild-968858-694511.html

 

Tai pasirodo, armėną komisija nusodino... Gaila, man jo daina gal labiausiai įstrigusi. Ir dar iš atminties iškylo Azerbaidžano daina (įsiklausius tikrai labai gera). 

Norėčiau į armėno koncertą...

O lenkes žiūrovai būtų ištempę į 5 vietą {#}{#}

 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Sand
2014 m. gegužės 12 d. 16:19:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiuometinė Eurovizija tikrai gera buvo :D o ir lietuvių balsavimas stebinantis :D Nyderlandai tikrai galėjo laimėti. Ir gaila, kad UK ne penketuke, tikrai gera daina buvo {#}


____________________
Man labiausiai patinka mokslinė teorija, kad Saturno žiedą sudaro oro linijų pamesti keleivių lagaminai.
Atsakyti
Konditerijus
2014 m. gegužės 12 d. 11:55:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Stebėjau Islandų pasirodymą. Tas vyrukas mėlynam (labiau žydram) kostiume labai panašus į Nerijų Kesminą. Jums nekilo, tokia mintis? :D

https://www.youtube.com/watch?v=U2qAvGsiCmc


Atsakyti
heikki
2014 m. gegužės 11 d. 20:46:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

I liked it. Tas svarbiausia. :|


____________________
...for a better day.
Atsakyti
Crazyz
2014 m. gegužės 11 d. 17:19:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

https://www.buzzfeed.com/ellievhall/everything-americans-need-to-know-about-eurovision labai juokinga, pasižiūrim :D 


Atsakyti
Grace
2014 m. gegužės 11 d. 14:56:41 2014-05-11 15:00:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Delacorado, labai labai geras postas. 

Aš savęs nei labai tolerantiška vadinu, nei netolerantiška. Pvz. lenkių pasirodymas man tikrai buvo pernelyg vulgarus. Ir gėjų paradų aš nemėgstu ir nesuprantu jų reikalingumo bei noro demonstruotis. Bet Eurovizija visgi dainų konkursas. Ir laimėjo daina, muzika, asmenybė, na kažkuria prasme gal išėjimas už masėms priimtinų ribų (jei jau žiūrint plačiau) .

Man taip pat patinka drąsūs žmonės ir nebijantys būti kitokie, jei savo nuomonės neprimetinėja kitiems ir nedemonstruoja vulgarumo. Pvz. Miley Cyrus pasirodymai man šlykštūs. O čia, suvirškinus pirmą šoką dėl barzdos, buvo viskas LABAI skoninga.

Ir daina mano ausims bei jos atlikimas tikrai geri. Kaip ir įdomus bei idealiai dainai tinkantis balso tembras. Man patiko ir dainos žinutė - atgimimas tarsi fenikso iš pelenų. Aš ją suprantu toli gražu ne tiesmukiškai. Ne vienam būna momentų, kai tenka atsikelti, nepalūžti ir eiti toliau, nepaisant to, kaip ir ką kalbės aplinkiniai. 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
lacunacoil
2014 m. gegužės 11 d. 14:50:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pritariu beveik visur Delacorado!

Nors aš nemačiau Končitos kaip favoritės, bet man netrukdo kad laimėjo. Man trukdo tai, kad Lietuva vis dar yra homofobiška šalis. Plačiąją prasme homofobiška. Dar labiau nustebau, kad tarp savo draugų turiu tokių, kurie šaukė "išsigimėlis", "kaip vaikams parodyt", "nenorėčiau, kad mane toks paliestų" ir panašiai. 

Aš, savo ruožtu, pirmą kartą balsavau nuo 2005 m., kai balsavau už Vanilla Ninja. Šį kart mano balso nusiplenė visiškai pakerėję mane Maltiečiai .Čia buvo kažkas tokio. Lygiai taip pat ir Olandai. TOs dvi dainos man sugrąžino tikėjimą, kad Eurovizija gali būti ne tik politinis, bet ir geros muzikos konkursas.

 

 

 

 


____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
Delacorado
2014 m. gegužės 11 d. 14:28:32 2014-05-12 15:29:00

Likus kažkiek laiko iki finalo, bandžiau sudėlioti chaotiškas mintis, bet gavosi visa esė :) Kaip aš norėjau ją papostinti anksčiau ir į tą klausimą "Kokie jūsų favoritai ir kam prognozuojate pergalę finale?" atsakyti "tik Austrija / Austrija", bet susilaikiau, apsidraudus, jei kartais austras nelaimės. O visai be reikalo :)) Anksčiau tos įžvalgos tekste būtų buvusios dar įtikinamesnės.

 

Taigi, kas netingit, jamkit mane ir skaitykit, o siaurai mąstantys - tiesiog praskrolinkit, gerai? :) 

---

Pirmąkart, kai prieš mėnesį išklausiau visas ESC dainas (musico grotuve), įsiminė vienintelės dvi - Armėnijos Aramo Mp3 ir Austrijos Conchitos, o nuoširdžiai patiko tik pastarojo. Man vaizdas dainai pridėtinės vertės nesuteikia, todėl visus tuos šou mažai žiūriu (ir apkritai juos mažai vertinu). Jei daina patiks - vis tiek gi jos klausysiu, o ne žiūrėsiu. Tačiau šįkart Conchita, kurį jau žinojau iš anksčiau, žinoma, domino ir dėl kito savaime suprantamo aspekto. Neabejojau, jog armėnas tikrai pateks, tad pirmą pusfinalį praleidau (bet apskritai armėnui tik prijaučiu; daina - gera, bet jo balsas turi kažką plėšrūniško, kas nelimpa). Ir nors dėl austro patekimo taip pat nebuvo abejonių, vistik antrąjį pusfinalį nusprendžiau žiūrėti dėl Vilijos ir, žinoma, intriguojančio Conchitos pasirodymo.

 

Pasibaigus 2 pusfinaliui, po kelių minučių ir tegalėjau prisiminti Vilijos bei austro pasirodymą; likusi cheesy dainuškų masė pranyko kaip rūke (ir atmintį vertė atgaminti nebent tik kažkieno komentarai). Bet Vilijos - tik todėl, kad savos šalies atstovė, o daina kaip nepatiko, taip ir liko. 

 

Dėl austro išėjimo į finalą nė neabejojau, o po to, kai balsavimų skelbime dėl intrigos paliko jį paskutinį, kad patampytų nervus, tik patvirtino mano nuojautą, kad jis - neabejotinas, ryškiausias (bent jau to pusfinalio) favoritas. Vilijai nemaža dalimi nepasisekė dėl to, kad dainavo po jo. Galbūt kažkas ir išjungė TV per austro pasirodymą, tačiau, manau, didžiąja dalimi taip nutiko dėl dviejų kontrastų, kurie buvo ne jos naudai. Austras buvo moteriškas vyras, kuris spinduliavo visa savo esybe. Tuo tarpu Vilija buvo vyriška moteris, bandanti "paimti" publiką agresyvumu (taip išsireiškė kažkurios šalies reporteriai). Kas laimėjo bent jau šioje kovoje? Atsakymą žinom. 

 

Taigi, austras. Conchita Wurst, o tiksliau - Tom Neuwirth

 

Kažkas čia pagaliau paminėjo esmę: Conchita tėra tik Tomo Neuwirto sceninis personažas (tereikėjo šiek tiek pasidomėti) ir Wurst yra ne tos prasmės žodis, kuris išsiverčia tiesiogiai, o analogiškas Wurscht [vok. tas pats; vienodai; nesvarbu]. Ne, jis nėra transeksualas, kokie jau mūsų nešokiruoja (vien jau iš to, kad anksčiau ESC yra laimėjusi Dana International), tai kodėl kažką turėtų šokiruoti transvestitas, t.y., persirengėlis? Ar Verka Serdiučka kažką šokiravo? Jei transeksualą mes jau priimame kaip normalų reiškinį, o persirengėlio/vaidmens - ne, tai... jau gal su mumis kažkas negerai?

 

Nenoriu čia postringauti kaip kokia visažinė, kuri "jau viską matė", bet man Conchita ir nuo pat pradžių nesukėlė kažkokios siaubingos atmetimo reakcijos (tiesa, jį aš jau žinau nuo pernai rugsėjo, kai išgirdau, kad jis dalyvaus). Na, žinoma, pirmąkart pamačius jo nuotrauką, dingtelėjo mintelė kaip turbūt ir visiems: "Wtfhtkdpwqoptnkdgrzdx...??? Kokia miela... dama!" :)) Bet vėliau, prasidėjus ESC, paklikinau Youtube pažiūrėti jo repeticijos, o paskui, kaip dažnai būna, nuvairuoji ir į sekančius susijusius video. Taigi, man Tomčita (Tomas-Končita) pasirodė labai linksmas, optimistiškas, komunikabilus, pakankamai inteligentiškas ir tikrai neblogai anglų kalbą įvaldęs žmogus. Dabar - jo žvaigždžių valanda, ir jis tai puikiai žino. Ir mėgaujasi tomis akimirkomis. Kas jį už tai galėtų smerkti? 

 

Vis girdėjau šnekas, kad šiemet kaip retai kada yra visai neaišku, kas gali tapti nugalėtoju... O man priešingai - kaip tik šiemet - PIRMĄKART per visą 10+ metų ESC žiūrėjimo laiką - mačiau labai ryškų lyderį. Bet, aišku, niekada negali turėti 100 proc. garantijos. Maniau, kad visgi konservatyviajai Rytų Europai dar reikia laiko, kad akys/sąmonė priaugtų prie tokio vaizdo. Conchitai laimėti būtų sutrukdžiusi būtent ta barzda. Nors dabar kai kas, mačiau, net sugeba teigti, kad jis laimėjo būtent dėl barzdos :D O tai kodėl tada prancūzai su "Moustache" užėmė paskutinę vietą? :)) Tačiau neabejojau, kad Conchita į trejetuką tikrai pateks. Per antro pusfinalio pasirodymą supratau - We have a winner (jei kas pamena, netgi parašiau čia tokį komentarą). Po dviejų dienų, kelios valandos prie finalą atsisiunčiau Conchitos dainą, įsidėjau į telefoną ir einant į parduotuvę, kelis kartus klausiausi per ausines (to nesu darius ties jokiu kitu ECS dalyviu). Pajutau, kad joje yra užprogramuotas laimėjimas. Net norėjau pastatyti už Austrijos pergalę - gaila, kad nepadariau :) Ir supratau, kad per visą mano ESC žiūrėjimo laiką manęs nebuvo taip užkabinusi kažkokia daina (nors, be abejo, buvo tikrai gerų). Todėl netgi pirmąkart gyvenime balsavau :) Kiek daug sutapimų... ar nuojautos?

 

Siauro mąstymo žmonės, žiūrėdami Conchitos pasirodymą, mato tik moterį su barzda, kurią jie suvokia kaip anomaliją. Ar jis parodė kažką šokiruojančio? Taigi ne. Jo pasirodymas - visai kuklus, tačiau pulsuojantis ugninga jėga. Ar kažką šokiruoja barzda? Juk tai - tik barzda, kokias turi milijonai vyrų... Nieko nenatūralaus. Tai kas turėtų šokiruoti? Suknelė? Auskarai? Makiažas? Jeigu moterys jas nešioja/darosi, kur nurodyta, kad negali ir vyrai? Auskarus vyrai nešioja jau kelis dešimtmečius, o visokiausių neįmanomai idiotiškų šukuosenų irgi galima prisižiūrėti vaizdo klipuose nuo pat aštunto dešimtmečio (ypač - devintojo).

 

Platesnio mąstymo žmonės, žiūrėdami Conchitos pasirodymą, mato vyrą, kuris atrodo taip, kaip jam norisi - su moteriškais apdarais ir makiažu. Jie suvokia, kad Conchita yra tik Tomo Neuwirto personažas ir jiems atrodo keista, jei kažkas transeksualus (pasidariusius lyties keitimo operacijas, i.e., iki galo atrodančius pagal priimtas lyties įvaizdžio "normas") laiko priimtinais, o transvestito, kuris persirengia tik tam kartui ant scenos, nesugeba priimti. 

 

Plataus mąstymo žmonės, žiūrėdami Conchitos pasirodymą, girdi tikrai gerą balsą ir lygiai tokią pat gerą, emocionalią, triumfališką su teigiama žinute dainą, o mato ryškią sceninę charizmą, ekspresiją ir nesuvaidintą nuoširdumą. Ir tik paskui - visus tuos neesminius dalykus kaip netipiška išvaizda. Kuri, beje, ir netradiciška tėra tik vienu aspektu. Visais kitais? Nei Conchitos apranga, nei elgesys nėra vulgarus ar šokiruojantis. Jokių nešvankybių jis nedemonstruoja. Priešingai - pasirodymas yra aukščiausio lygio, kai scenoje - tik vienas žmogus, kuris nesistengia kažką iš savęs išlaužti, tačiau palieka maksimalų įspūdį, nes visos detalės kruopščiai apgalvotos. Conchita atrodo tikrai prabangiai ir stilingai (elegantiškas, išpuoselėtas senojo Holivudo glamour/operos primadonos įvaizdis) ir nepaneigiamai efektingai. Plius, tam padeda ir papildomos detalės - pritemdymo/apšvietimo efektai, liepsnojantis/auksu žėrintis ekranas už nugaros ir ties paskutiniu priedainiu poveikio sustiprinimui pakilęs vėjelis. Kulminacinė vieta išgryninta tiesiog nepriekaištingai - pasiektas aukščiausio įspūdžio taškas. Visa tai - kruopščiai apgalvotas ir išdirbtas komandinio darbo rezultatas. Prasta daina? Kurgi :) 'Rise Like A Phoenix' sukūrė tikri profesionalai - tai pasaulinio lygio daina, įrašyta su simfoniniu orkestru, kuri, kaip neretas pastebėjo, galėtų skambėti ir Bondo filme. Prasta jos net ir kurčias nepavadintų. Ji, apdainuojanti naują žmogaus užgimimą, neabejotinai įspūdinga - ir ne bent kaip: dramatiška, turinti labai stiprų emocinį užtaisą (jokia kita daina šioje ESC jai tuo neprilygo) ir įkvepianti viltį (tad prasminga, su žinute). Didinga ir triumfališka, kiek tai begali būti tokio konkurso 3 minučių rėmuose. O sudėtingumo prasme ji irgi toli gražu ne bet kuriam dainininkui įkandama. Tomo balsas - tvirtas ir išlavintas, valdo jį tiesiog puikiai. Jame (balse) palaipsniui kulminuojanti vulkaniško vidaus emocija ir dramatizmo atspalvis aukščiausiose natose net skaudžiai užkabina kažką viduje... O dainuoja jis vyrišku balsu, bet daugiau moteriška maniera, kas skamba įdomiai, gal tam tikra prasme egzotiškai, bet man - tikrai ne neįprastai. Ne mano klausos padargams yra, tarkim, tokie kaip kontratenorai - prie šių lakštingalėlių aš vis dar nepripratau (nors ir ne vienerius metus domiuosi opera). Ir nors, tarkim, Norvegijos atstovas dainavo 'normaliu' vyrišku balsu, bet va tokių silpnokų, drebančių, 'liesų' balsų be obertonų tai visai nemėgstu. Man jie netransliuoja jokios stiprybės ir neįkvepia pasitikėjimo.

 

Daugiausiai visiems kliūva įvaizdis. Na, o rimčiau pagalvojus - ir kas gi nusprendė, kaip kas turi atrodyti, tuo labiau scenoje? Kažkodėl mūsų nešokiruoja KISS, Alice Cooperio ar King Diamondo makiažai (ar Lordi?), o čia - tik viso labo suknelė ir ryškiau padažytos akys. Uhh, kaip baisu, pasaulio pabaiga artėja :)) Jei pamąsčius atvirkščiai - ar nepasidažiusią moterį, dėvinčią kelnes, jūs laikote vyru? Ne. Tai kas šokiruojančio tame, kad vyras užsivelka suknelę? Kažkokie dvigubi standartai :)  

 

Daug komentarų neskaičiau, bet pastebėjau tendenciją - "renkis tu kaip nori, tik nusiskusk tą barzdą". O kam? Go with the flow? Conchita turėtų tai padaryti, kad įtiktų jums? Būtent visu tuo įvaizdžiu (beje, barzdą jis dar tyčia patamsina, nes tokios tankios neturi) Tomas-Conchita ir nori parodyti, kad neturėtume stengtis elgtis taip, kad įtiktume kitiems. Būkime tokie, kokiais mums PATIEMS patinka būti, ir priimkime kitus tokiais, kokie jie yra. Būtent ta barzda, kurią juk visai nesunku nusiskusti, Conchita provokuoja, savanoriškai išstatydamas save siaurapročių atakoms (todėl ir pavadinau jį troliu). Tokio tipažo iki šiol nebuvo ir jis labai rizikavo. Tačiau LAIMĖJO, todėl galime jį pavadinti savotiško lygio revoliucionieriumi. Kažkam jis nesimpatiškas? Kas be ko. Skonio reikalas. Man, pvz, visiškai nesimpatiškas yra "normalus" Bradas Pittas, bet kiek žinau, milijonai moterų dėl jo alpsta. Kiekvienas atvejis - individualus; apie skonį posakius visi žinom. Beje, toks klausimuks: Michaelas Jacksonas - žymiausias ir populiariausias visų laikų dainininkas - atrodė labai tipiškai? Taip, jei zombiai yra jūsų silpnybė... Bet net ir geriausiais laikais jis neatrodė nei vyras, nei moteris (beje, jei ką, aš vaikystėj buvau didelė MJ gerbėja).

 

Ar Conchitai reikia kažkokio šou, šokių, backų, fakelų, besisukančio žiurkėno rate ir pan.? Ne. Nes jis turi tai, kas ir būtina tokiame konkurse dainininkui - tikrai gerą balsą ir tikrai gerą dainą. Ir viskas - daugiau jam nieko nereikia, nes tuo jis absoliučiai prikausto. Taip, viena išvaizdos detale jis siekia sugluminti. Tačiau prie viso kito neprisikabinsi. Argi jo dainos muzika su simfoniniu orkestru - pigi? Banalus ooh ooh la la la tekstas? Silpnas balsas? Prastai jį valdo? NE į visus klausimus. O gal kažkas muzikos gerumą vertina pagal barzdos gražumą? Tuomet jūs smarkiai pasiklydot... Eurovizija yra DAINŲ konkursas. Bet taip - tokio dainininko laimėjimas parodė ir labai svarbų dalyką: žmogaus išskirtinumo pripažinimą. 

 

Žinoma, jo išvaizda - tikras iššūkis, savotiškas Europos tolerancijos egzaminas. Austrai šiemet pasirodė patys drąsiausi ir tam tikra prasme novatoriškiausi. Jie pasirinko laimėti arba žūti. Tai galėjo būti žiaurus faux pas... Bet jie surizikavo, statydami viską ant vienos kortos. Ir laimėjo jau po pusfinalio, nes apie jų atstovą - ir pagrinde tik apie jį - jau kalbėjo visa Europa. 

 

Kartą (1998 m.) ESC jau laimėjo vienas žmogus, kuris anksčiau buvo kitu - Dana International. Bet tai buvo jau "apspręstos" lyties - transeksualas. Šįkart tai - tik transvestitas, bet jo fenomenas - dar įdomesnis. Jis tarsi įkūnija vyrą ir moterį viename. Tačiau jei jis prastai dainuotų, nebūtų asmenybė arba tiesiog nepatrauklus - tokios sėkmės tikrai nesusilauktų. Jis turi kažką, kas žmones pavergia. Pvz, Danoj aš to nemačiau. Na, bet vėlgi - skonio reikalas. 

 

Visgi Europa egzaminą išlaikė. Įvertino tai, kas ir buvo vertingiausia, plius - žmogaus individualybę. Su kuo ir sveikinu.

 

Aišku, dabar girdėsis daug tamsuolių amsėjimų, bet koks skirtumas? Jis NUGALĖJO. O nugalėtojų niekas neteisia. 

 

O portalai tiesiog lūžta nuo komentarų :) Ha ha, puiku... In your face, haters :))

 

Galit apie Conchitą sakyti ką norit, bet niekas nepaneigs, kad ši būtybė (nenoriu sakyti "padaras" - skamba žeminančiai) yra ne tik pati išskirtiniausia šioje Eurovizijoje, bet ir viena ryškiausių per visą jos istoriją. Ir jei ji neturėtų talento ir charizmos - tikrai niekada nebūtų laimėjusi. Galite sakyti, kad laimėjo dėl barzdos. Jei jūs tik tiek pajėgūs iškontempliuoti, tai ką gi... Tai žymiai daugiau pasako apie jus. Būtent jums ir skirtas geras posakis: "Jeigu tu žmogaus akimis žiūrėsi - žmogų matysi, jeigu Dievo akimis - Dievą matysi, bet jeigu kiaulės akimis žiūrėsi - tai tik kiaulę ir tematysi."

 

Well deserved. Herzlichen Glückwunsch, Conchita :)


Atsakyti
skaistusia
2014 m. gegužės 11 d. 13:48:56 2014-05-11 13:52:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Palaikiau olandus, bet laimėjo Austrija. Gaila {#}


____________________
Welcom down to my planet hell!
Atsakyti
Grace
2014 m. gegužės 11 d. 13:18:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Baltarusijai {#}{#}{#}  Nu nežinau... 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
einaras13
2014 m. gegužės 11 d. 12:26:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu Malta ir to vieno nenusipelnė, bet Baltarusijai tų 12 tuo labiau. Gruzijai skyrė 6 - tikrai nebūčiau patikėjęs, bet smagu. O vat tokiems, kaip Izrealis, kurie buvo verti, neskyrė. Bet dar gerai, kad graikams kokiems neskyrė, būtų labai mandrai komplektas buvęs surinktas, toks "pačių puikiausių" rinkinukas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2014 m. gegužės 11 d. 12:13:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu va ir suveikė kaimynystės principas :D Nes daina tai ką aš žinau....


Atsakyti
Crazyz
2014 m. gegužės 11 d. 12:01:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Lietuva antrajame pusfinalyje 12 balų skyrė Baltarusijai, 10 - Austrijai, 8 - Norvegijai, 7 - Šveicarijai, 6 - Gruzijai, 5 - Suomijai, 4 - Lenkijai, 3 - Slovėnijai, 2 - Rumunijai, 1 - Maltai.

Baltarusijai, u must be kidding :D ir Maltai tik 1. Kraupus vaizdelis.


Atsakyti
Crazyz
2014 m. gegužės 11 d. 11:53:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

nebesvaik :D one direction stiliukas, plius nusidainavo belenkaip, bet sakyčiau, ne iš blogesnių, bet ir ne iš geresnių, per vidurį.


Atsakyti
heikki
2014 m. gegužės 11 d. 10:16:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Suomiai buvo geriausi. Tokios geros dainos Eurovizijoj jau daugybę metų negirdėjau.


____________________
...for a better day.
Atsakyti
Crazyz
2014 m. gegužės 11 d. 02:36:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

na, jei nebūtų auto prancūzai jau finale, būtų jiems tekę pusfinaly varžytis, tikrai nebūtų iš jo išėję.


Atsakyti
Rutonė
2014 m. gegužės 11 d. 02:26:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

paskaičiau. Tai tik jo, kaip mianiniko, nuomonė. Skaitosi smagiai, bet pritart nebūtina.


Atsakyti
velniux
2014 m. gegužės 11 d. 02:16:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pamačiau, kad Pogrebnojus, ir neskaičiau {#}.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
velniux
2014 m. gegužės 11 d. 02:15:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu negerai. Nervina mane ta jų kalba ir pasikėlimas {#}.

Nu, islandų kostiumai gražūs buvo {#}.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2014 m. gegužės 11 d. 02:14:52 2014-05-11 02:15:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Puslapiai: 123456 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Amorphis Amorphis
9,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 107
  Iš viso užsiregistravę: 73326
  Naujausias narys: kuqewan02
  Šiandien apsilankė: 77127