Pripažįstu, kad ši improvizacija nėra stipriausia, kokią tik esu sugrojęs. Kaip jau gavosi, taip. Kitą kartą griežčiau vertinsiu prieš publikuojant :)
Gal ir geras gabalas būtų, bet labai jau daug "kliurkų".. Sunku suprasti kaip būtent turi būti.. Pati įdėja man patiko, bet balsuoti tiesiog negaliu.. Ir tikrai nereikia tokio ilgo.. Įdomu klausytis apie 2 min.. Paskui viskas aišku ir taip....
Spotify Wrapped - biggest schlock. Aš nežinau, kaip jie skaičiuoja perklausas, kaip jie klasifikuoja stilius, bet kiekvienais metais pasižiūriu ir pasakau sau, kad didesnės nesąmonės dar nesu matęs. Gal dedikuosiu kada tam blog'ą kokį.
Na aš pasimokiau iš šito, kad reikia atidžiau tiesiog žiūrėti, ką pasiūlome. Aš dar nei vienos dainos neįkėliau, kuri būtų ne nauja, tai savaime pasitikiu, kad ir Edas ar kas kitas to nepadarys, bet žinant, kad sunku kiekvieną savaitę tas dainas surinkti
Todėl ir nejudginkit balsuotojų. Meskit akmenį tas, kas be nuodėmės, t.y. factcheckiną KIEKVIENĄ mielą siūlomą dainą ir žino viską apie ją. Jei netinka, siūlykit savo dainas, kviečiau ne kartą, bet aktyvumas menkas.
2014 m. gegužės 19 d. 20:26:51
Pripažįstu, kad ši improvizacija nėra stipriausia, kokią tik esu sugrojęs. Kaip jau gavosi, taip. Kitą kartą griežčiau vertinsiu prieš publikuojant :)
2014 m. gegužės 19 d. 14:40:12
Gal ir geras gabalas būtų, bet labai jau daug "kliurkų".. Sunku suprasti kaip būtent turi būti.. Pati įdėja man patiko, bet balsuoti tiesiog negaliu.. Ir tikrai nereikia tokio ilgo.. Įdomu klausytis apie 2 min.. Paskui viskas aišku ir taip....