Visai nebolgai, manau kad, tikrai tiktu spektakliui, kokiam nors ramiam idiliškui epizodui, o šiaip norėčiau paklausti, kokiam spektakliui tai turetu buti ? :)
Gabalas skamba švariai, o pati kompozicija iš tiesų sudomino.
Nakties mintis: manau 1dien suses mokslininkai su astrofizikais visokiais (pabaigs savo mesainius bibliotekos bufete), apsitare nuspres kad Kurejo Genas egzistuoja. T.y. neegzistuoja viskas chaotiskai, padrikai bet vienakryptiskai, kurejo ranka juda link.
Tai kad nei hiperbolės, nei ironijos aš nieko Konditerijaus komentaruose nematau. Tiesiog nuoširdūs siūlymai ir tiek. Bet gi reikia kažką naglo pasakyt, be provokavimo tamstai neišeina.
2014 m. gegužės 26 d. 10:01:01
Visai nebolgai, manau kad, tikrai tiktu spektakliui, kokiam nors ramiam idiliškui epizodui, o šiaip norėčiau paklausti, kokiam spektakliui tai turetu buti ? :)
2014 m. gegužės 23 d. 18:14:52
Gabalas skamba švariai, o pati kompozicija iš tiesų sudomino.