Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Grace
2015 m. kovo 22 d. 21:26:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pirmas singlas:


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Stripped
2015 m. sausio 26 d. 02:21:08 2015-01-26 02:25:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 26 d. 01:36:48 2015-01-26 01:49:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Galbūt ir esi teisus. Daug tų sąmokslo teorijų kyla tada, kai per daug paslapčių visame kame - ir balsų skaičiavime, ir balsavime, ir dar nežinia, kaip tie užsienio komisijos nariai parinkti. Ir man absoliučiai jokio pasitikėjimo nekelia Valinsko persona (nors jis galbūt nė kiek prie visos tos atrankos eigos neprisideda). Neatrodo labai jau patikimas ir muzikoj vargiai nors kiek nuraukiantis Giržadas. Va todėl ir prasideda tokie pasvarstymai "o kas gali paneigt, kad..." Žinok, nelabai nustebčiau, kad bent jau kai kuriais atvejais gali būt ir surašoma, ką kalbėt, nors abejoju, ar kuris iš dalyvių, kurio interviu rodomas PRIEŠ dainą (o balsuojama visos laidos metu) ims ir prisipažins, kad jam duota daina nepatinka? Tada veikiausiai ir negautų balsų. Tai kur tada lygintis su tais, kurių palaikymo komandos prisiperka krūvas kortelių? Ir taip, tu teisus, Stalčiaus pravardė prikibo Neringai.  Ir kad ir kaip ten būtų, man būtų BE GALO ĮDOMU išgirst Tado "Not Perfect" versiją. Įtariu, ne prastesnė už Edgaro būtų, o gal net ir geresnė (na čia jau subjektyvus reikalas, bet...).


Atsakyti
velniux
2015 m. sausio 26 d. 01:18:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ką aš ir rašiau prieš tai, žmogui sunku susitaikyt su tuo, kad ne visada viską lemia tavo objektyviai didesnis talentas. Ir kai žmonių mintyse šitas mitas pirmą kartą sugriaunamas, reakcijos gali būti ir kur kas emocionalesnės nei šitas Tado įrašas. Aišku, kad jis dėjo ant eurovizijos vien jau dėl to, kad iškrito. Pradeda ieškot priekabių kitur ir aiškint, kaip visi juo pasinaudojo ar iš jo išsityčiojo. Bet vienintelis dalykas, ką tokiais įrašais jis parodo, tai savo nebrandumą. Jei jis tikrai būtų buvęs geriausias, būtų padaręs geriausiai net jei, kaip jis čia rašo, jam buvo sukeltos kažkokios papildomos kliūtys. Jei nesugebėjo, reiškia, reikia pirmiausia ieškoti priežasčių savyje, o tik po to viską versti kažkokioms aplinkybėms. Suprasčiau, jei jis tikrai būtų buvęs objektyviai geriausias ir nei vienas kitas dalyvis su juo net iš tolo negalėtų lygintis, bet vat jį kažkokių būdu išmestų, tada gal ir galima būtų lieti emocijas, nes tikrai žmogus būtų padaręs viską, ką gali, ir padaręs tai geriau už bet ką kitą. Dabar taip toli gražu nebuvo. Ir kad jo daina šįkart kažkiek gal ir buvo stipresnė už Liepą ar Moniką, ar Neringą (nežinau ar čia ją tuo stalčium vadinat, bet daugiau variantų nelabai matau į šitą vietą), dar nesuteikia jam teisės koneveikti visą pasaulį ir vaidinti kažkokio nuskriausto tobulojo princo. 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
velniux
2015 m. sausio 26 d. 01:07:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai, kad man ar bet kam kitam ta daina atrodo tragiška, dar nereiškia, kad lygiai taip pat atrodo ir Tadui. O kodėl jis turėjo pats bandyt save įtikint, kad ta daina jam patiko? Ką, kas nors liepė jam taip šnekėt ir tekstą surašė, kurį jis prieš kameras turėjo pasakyt? Turint omeny, kad, pavyzdžiui, Lubys labai atvirai leido suprasti, kad jam jo atliktas kūrinys labai nepatiko, nematau priežasties, kodėl leisdami Edgarui kalbėti laisvai organizatoriai ar dar bala žino kas turėtų kaip nors reguliuoti, ką kalba Tadas ar bet kuris kitas dalyvis. Truputį per daug tų konspiracijos teorijų, man rodos. Viskas čia daug elementariau ir paprasčiau nei kartais mėgstam įsivaizduoti.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 26 d. 01:02:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dar šis tas. Ryte 15min.lt rašė apie tai, ką Tadas rašė savo FB (spėju), nes dabar to įrašo ne(be)radau:

„Labai Ačiū visiems, kad palaikote ir rašote, diskutuojate, bei džiugu, jog suradau daugybę naujų žmonių,kuriems patikau. Labai tuo džiaugiuosi! (šypsosi) Jei atvirai? ..DĖJAU IR BUVAU DĖJĘS ant tos Eurovizijos ir visų purvinų ir durnų dalykų, taisyklių... sutarčių nepasirašiau, viskas baigės, galiu kalbėt (šypsosi) Nepaklusau taisyklėms, sakiau ką galvoju, atėmė ir pakeitė dainą... Ar taip galima? Dabar nebesvarbu – pralaimėjau, reiškia negalima (šypsosi). Aš neiškritau – mane išmetė (šypsosi) Gyvenimas tęsiasi. Mes dar susitiksime, jei neisiu dirbt buhalteriu, gal gana dainuot..? P.S .. Man buvo tokia svarbi eurovizija, jog aš per savo pasirodymą viriau dešreles su bulvėm“Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/zmones/naujiena/eurovizija/lietuviai-eurovizijoje/is-eurovizijos-iskrites-tadas-juodsnukis-dejau-ant-jos-ir-visu-purvinu-taisykliu-124-480738#ixzz3PsLtDs70 

Taip kalbėt gali tik labai įskaudintas žmogus. Ir nors nemažai smerkiančių komentarų po tuo straipsniu, visgi Tadą aš palaikau. Jei su tavim elgiasi kaip su šiukšle, kaip galima jaustis gerai? Nenoriu baudžiamosios bylos užsidirbt už asmens įžeidimą, tad tai, ką manau apie Valinską ir Giržadą, pasilaikysiu sau. O komisija čia tik statistai, sudėliojantys balus, kurie jiems (greičiausiai) nurodyti. Ir dar Net ir nekaip su ta daina pasirodęs Tadas tikrai buvo geresnis ir už nusidainavusias Liepą ir Moniką, ir už Jurgį, ir už, sorry, Stalčių. Tik visi jie kažkodėl liko.


Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 26 d. 00:53:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O, būsimasis psichologas prabilo :) Įdomios tavo įžvalgos, bet va man įdomu, kaip tu į tai, kad tame interviu Tadas pats save bandė įtikint, kad jam ta daina patiko, nors taip nebuvo? Specialiai pasileidau tą dalį įrašo dar kartą peržiūrėt - ką matau: 1 - na neįtikina manęs, kad Tadui ta daina nuoširdžiai patiko; 2 - na ji tokia... jokia, nors tu ką..; 3 - jam atsiskleist ji kažkokia per trumpa... Ir tokia, nu, jokia - be jokių ten kulminacijų ar dar ko nors ryškaus, kas atkreiptų dėmesį. Nors šiaip jau esu sumauta lyrikė, nu nepatiko man "Factory Hearts". ir kad ir kaip ten bebūtų, Tadas ją vis tiek geriau už Wilmą La sudainavo. Ar galėjo geriau? Nu nežinau. Ar negyvai dainai galima įkvėpt gyvybės? Ne.


Atsakyti
velniux
2015 m. sausio 26 d. 00:13:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Lena toj dainoj, su kuria laimėjo Euroviziją, apskritai beveik nedainavo - ten daug panašiau buvo į greitakalbę.

 

Kas dar dėl Tado, taip, žmogus turi bene didžiausią potencialą iš visų atrankoje dalyvavusių atlikėjų, bet tenka pripažint, kad tiek praeitoj laidoj, tiek dar vienoj ar dvejose prieš tai jis tikrai nepadarė jokio įspūdžio savo pasirodymu. Nei gero, nei blogo. Tiesiog būdavo toks blankus ir kas kartą po dainos būdavo jausmas, jog kūrinys liko neišpildytas. Aiškiausiai tas pasijautė per užsienio hitų vakarą, bet panašu buvo ir jau atliekant Eurovizines dainas. Taip, aišku, yra ne vienas ir ne du atlikėjai, kurie turėjo be kalbų kristi anksčiau už jį, bet tai nereiškia, kad jis gali "chaltūrint". O buvo panašu į tai. Ir čia ne šios vienos laidos problema. Be to, neskaičiau jokių straipsnių ir pan., bet per tą trumpą interviu prieš pasirodymą per laidą jis gi pats sakė, kad "Factory Hearts" jam labai prilipo ir jis norėtų, kad būtent ši daina važiuotų į Euroviziją. Komisijai kalbant irgi teigė, jog nejautė jokio diskomforto ją dainuodamas, priešingai - kūno kalba netgi kažkiek rodė, jog jis yra patenkintas tiek savo pasirodymu, tiek gauta daina. Tai vat arba jis labai geras aktorius, arba, žinot, eilinis nuskriaustą vaidinantis įsižeidęs žmogelis, kuris pirmą kartą išžengė iš savo komforto zonos ir pamatė, kad ne viskas rožėm klota, bei dėl to nusprendė pradėti kaltinti visus aplink, tik ne pats save. Oh well.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 25 d. 23:00:34 2015-01-25 23:05:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Negaliu ir nesiruošiu ginčytis su  viską ir visada geriau žinančiais. 

Vieną gerbėją Tadas jau turi (galbūt jau už music'o ribų).  Artimiausias vizitas - "Barbora Radvilaitė", kur, kaip girdėjau, jis labai sužybėjo.

Ir tai vienas iš nedaugelio Lietuvos atlikėjų, į kurio pasirodymus aš eičiau (ir eisiu).

 

 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 25 d. 22:16:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai kad dauguma eurovizijai parašytų dainų yra š. Deja. Ir, beje, ne tik Lietuvos, jei jau ką. Ką perklausiau iš išrinktų - man nė viena nepatiko. Ne tai, kad neužkabino - o tikrai kniso. Taip jau yra - eurovizijoj didelio meno nerasta. Nors kartais sužiba koks perlas, kuris nebūtinai laimi. Factory Hearts yra gera. Dainų dainelei. Auksiniam balsui - bet kam, kas neišplauks į platesnius vandenis. Žiūrint plačiau - ji nepalieka jokio įspūdžio. Betgi čia vėl - skonių skirtumai.

Ir taip - lietuviška atranka verta dar ne tokio negatyvo. Nes tie vardai, kur figūruoja tarp organizatorių ir vedėjų, nieko bendra apskritai su muzika neturi - tai, ką jie darė iki šiol, negali būt vadinama muzika. Ir tai, kad jie iš visai faino renginio padarė š, nuotaikos tikrai nekelia. Aš tik viešumoj (ir suprasdama, kad eurovizija nėra VISKAS) susilaikau nuo to, ką norėčiau pasakyt ir apie daugumą dainų, ir apie organizavimą, ir apie vedėjus - kitaip išeitų pratisas PYYYYPT...


Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 25 d. 21:01:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Stripped, vat kai kurie žmonės turi tokį įprotį savo nuomonę pateikti kaip faktą. Nejaugi taip sunku suvokti, kad tai yra tik nuomonė. Ir kad nuomonės gali būti skirtingos. 

Jeigu tau daina (ir atlikimas) nepatiko, tai dar nereiškia, kad ji/jis yra š...

Dar, Stripped, nesuprantu, kodėl Tu aplamai toks piktas? 

Ir aplamai kodėl music'as jau kuri laiką pilnas tik negatyvo? Žmonės ateina čia dabar tik garo nuleisti ir blogų emocijų išlieti ar kaip?

Rutone, kad daina š... aš irgi nesutinku. 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 25 d. 19:54:14 2015-01-25 20:11:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šįkart turiu pritart. Emocijos ir nebuvo. Ir jei jau taip vertint - pasikartosiu - kai iš tavęs atima vieną dainą ir įbruka tikrai beviltišką - natūralu, kad tu tam kūriniui jei nejausi neapykantos, tai bent dėl jo noro stengtis tikrai nebus. O ir laiko neliks. Kaip šį kartą ir nutiko. Ir turėk net nuostabiausią vokalą - matysis, kad darbas atliktas atmestinai. Tai va ir kaip gražiai su Tadu buvo sužaista - na neva blogai padainavo. O kodėl blogai - niekam nerūpi, svarbu, komisija ir žiūrovai davė mažai, o dabar galima gražiai atremt visas replikas - taigi jis blogai padainavo... Tai PATS dėl to ir kaltas, kad išlėkė. O šiaip - viskas gražu, tvarkinga, na, kaip ir teisinga. 

O dėl puikaus vokalo - jūs tik nesakykit, kad (ne visai)vokietaitės Lenos balsas nuostabus - vokalas jos visai silpnas, ir tikrai ne dėl jo ji laimėjo. Lordi? Na irgi ne. Tik tas stilius padeda užmaskuot gero vokalo (nebūtinai) nebuvimą. Šį kartą suveikė šoko elementai, netikėtumas, ir, žinoma, įvaizdis. Kaip ne kaip, Tadas nieko panašaus pasiūlyt negali. O vien nuostabaus balso simpatijai pelnyt tikrai nepakaks. O dar su tokiom š dainom... :/

Ir dar. Tai, kad Tadas "dėjo" ant eurovizijos, tik puikiai įrodo, jog jis iš jos traukiasi įskaudintas. O kokia š košė ten verda, nieks nežinom, bet numanom. Pora vardų, deja, viską pasako.


Atsakyti
Stripped
2015 m. sausio 25 d. 19:33:09 2015-01-25 19:42:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš ir nesakiau, kad visi atlikėjai kuria dainas, kaip vo tokias. Ar kūryba atliekant jau kažkieno sukurtą kūrinį nebereikalinga?

Eurovizijos nežiūriu, bet dainomis pasidomėjau. Šitas pasirodymas buvo vienas klaikiausių, todėl kad šitas kičas perteiktas beviltiškai neskoningiausiai - visiška nūda, nesukelianti jokių emocijų, apart kad nueiti į tualetą...

Be to niekaip nesuprantu techniškai tvarkingo vokalo kulto - kodėl jis yra taip sureikšmintas. Man žymiai svarbiau subtilumas  ir emocija nei techniškai tvarkingas vokalas, kuriame nesijaučia žmogaus - na to kuris dainuoja. Man atrodo, kad kuo balsas baisesnis technišku požiūriu, tuo labiau toks dainavimas yra arčiau meno ir tuoliau nuo popso. Nes menas negali būti gražus iš principo. Pats vokalas dar nieko nereiškia, nes tai kaip įrankis - viskas priklauso nuo to kaip jis panaudojamas. Lietuviai labai dainingi ir yra Lietuvoje išsilavinusių dainorėlių, bet pasaulio kontekste esame šiukšlynas, kai tuo tarpu gėrimės užsienio atlikėjais iš kurių daugelis dainuoti nesimokino pas Juozapaitį. Beveik visi garsiausių pasaulyje roko grupių dainininkai dainuoti nesimokino iš viso. Todėl kad jie dainuoja iš vidaus, taip kaip jaučia. Ir viskas.


____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 25 d. 17:41:30 2015-01-25 19:39:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Va čia tai tikrai. Dainavo švariai, bet taip kažkaip be jausmo, sakyčiau. Taip reikėjo, ir tiek. Numanau, "Not Perfect" būtų skambėjusi kur kas geriau. Ir ypač jei jis jai didesnę laiko dalį ruošėsi. O kai atima tai, kam nuoširdžiai ruošeisi, ir pakiša širdžiai nemielą (na gerai, ne nemielą, bet vis tiek - KITĄ) kūrinį, tai aišku, kad tu jo nenušlifuosi iki tobulumo. O ar Liepą, ar Moniką mačiau jau po Edgaro ir kieno ten dar pasirodymo - turėjo 500 balsų. Taip ir norėtųsi kažkaip VIEŠAI kreiptis į eurovizijos organizatorius ir išdėstyt viską, ką jie klastoja net nemaskuodami - balsavimuose tai matyt. Na bet jei ir Tadas "dėjo" ant eurovizijos, tai gal išties neverta putotis - nu tegu važiuoja pinigai - juk vis tiek tiek muzikine, tiek visokia kitokia menine prasme tai yra visiškas nulis. Nu tegu ir Liepa važiuos - prapuls tarp daugybės panašių ir dar geresnių. Kartais, kai pagalvoji, gal ir gerai, kad tokios TEN nuskęs, o ne Tadas? Gal tada ir ČIA jų karjera pagaliau baigsis?


Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 25 d. 16:24:20 2015-01-25 16:24:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet pagal vakar jau aišku kaip balsuojama. Tik prasidėjus balsavimams Liepa jau turėjo 200 balsų , nors nebuvo dar dainavusi. Praeitą kartą pagal žiūrovus ji irgi pirma buvo. Nors pasirodymai tai jos... sorry. Vieni iš blogiausių. Nei garso, nei vaizdo. Labai silpni. Sako, turintingas uošvis. Na nesvarbu, bet tikrai ne už dainavimą jos balsuoja...

Dėl užkabinimo tai kiekvienas mato (ir girdi) skirtingus dalykus. Man vakarykštis Tado pasirodymas tikrai patiko. Tegul būsiu mažuma. Bet... aš matau ir tokį dainos pateikimą, tegul jis nestandartinis. Dainavo švariai, nusidainavimų negirdėjau (ko buvo pilna kitų nekurių pasirodymuose). Priedainis užslopintas... bet gal tai toks sumanymas? Ta daina savotiška, ne kiekvienam patiks. 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Junis
2015 m. sausio 25 d. 16:12:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Iš tiesų, vakar buvo gana gaila Tado... Bet paskaičius jo interviu po vakarykščio, nesinori sakyt, bet fiasko, Tado pasakymas, kad jis, matai, "dėjo" ant tos Eurovizijos ir apskritai ant "purvinų dalykų". Na, jei jau nutarė dalyvauti, maniau, susitaikė, kad šou pasauly ne visada viskas būna tyra, kad anas "purvas" dažnas ir nieko čia keista... Bet, matyt, vaikinas nelabai pasiruošęs, gal tiesiog nesubrendęs atlaikyt "meteorų lietų", nes kritikos gavo daug (na, kiekvieno pažiūriu skiriasi tos kritikos svarbumas ir aiškumas, o gal tai tik bergždi kabinėjimaisi?). Balsas - OK, charizma? Tai dažnai padeda, bet Tadui trūko... Vat kažko kaip atlikėjui (ne kaip dainininkui) trūko. Gal patirties? Nors jis man asmeniškai klausėsi tai 100 procentų ! Tik vat vertinant bendrą įspūdį, matyt, neužkabliavo daugumos...


Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 25 d. 16:09:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taigi gražuoles turėjau omeny kabutėse {#} Nes graži iš jų tik Monika (tik labai jau necharizmatiška ir nuobodi). 

Dėl skirstymo -  Tadui buvo tekus Edgaro Not Perfect (kuri jam ir patiko, ir gal būtų tikus, nes jaučiu erdvės ir balsui , ir improvizacijoms). Bet likus 2 dienos iki pasirodymo tą dainą atėmė ir davė šitą Factory. Kažkokios povandeninės srovės. 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 25 d. 16:01:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O nepastebėjai, kad komisija (kas joje besėdėtų) būtent jas kažkaip prastumia? Ir kokios ten jos gražuolės.. Teisybė yra ta, kad dėl jų Tadą tiesiog labai gražia forma išmetė. Neva jis prastai padainavo. Tiesa, nežinau, kokiu principu atlikėjams dainos paskirstomos (ar jie patys jas pasirenka [abejoju]), bet "Factory Hearts" - tikrai ne Tado nei stilistiškai, nei dar kaip nors kitaip. Nors kažkiek pasigirdo man tas kietesnis skambesys jo versijoj, bet nebuvo kur atsiskleist balsui. Jau jei būtų ėjęs su savo kūrybos daina (kad ir kokia prasta būtų), vis tiek nebūtų buvę blogiau nei dabartinis pasirinkimas (jam tiesiog nelabai yra iš ko rinktis - tik popsas) - jis kažkaip tinkamesnis būtent moteriškėms.


Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 25 d. 15:44:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ir kodėl čia persimetė bendri komentarai apie EV (visas žvaigždutes Liepas, Monikas ir kitas blondines gražuoles)?

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 25 d. 15:42:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Stripped, nusišnekėjai {#} Tikrai ne visi atlikėjai kuria. O ir jaunas dar, gal kada nors ir bandys. Beje, jis pats kūrė dainų tekstus savo grupei (metalo). Ir dabar lyg kažką kuria. 

O jei EV tau nepatinka, tai kokio velnio pats žiūri? {#}

Kad Tadas balsą jis turi, tai čia faktas, reikia būti kurčiam kad to neišgirsti. 

Juozapaitis bebalsių gal net nemokina, galvoju? 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Infected Mushroom Infected Mushroom
7,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 46
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 62013