Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
PatricijaT
2014 m. lapkričio 4 d. 08:38:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dėl visų tų įleidimų Arenos darbuotojai jam labai puikiai viską paaiškino - tiek delfi, tiek lryte. Šiaip ar taip, iš pačio straipsnio susidarė įspūdis, kad vaikinas buvo įsitikinęs, kad koncertas prasidės 20 valandą ir kad Kylie daugiau nei valandą vėlavo. Bet gi tai absurdas. Durys buvo atidaromos 19 valandą, 20 valandą - "Third Party", o 21.07 - Kylie. Viskas ten visai pagal planą. Aišku, užjaučiu, jeigu į pirmą dainą nespėjo, bet tai primena tą skundų straipsnį prieš kelis metus, kai vyras bandė gauti užuojautos rašydamas (man rodos, į lrytą), kad važiavo į HURTS koncertą, norėjo jame atsirasti prieš pat pirmą dainą, pats susivėlino ir neišgirdo "Wonderful Life". Jo skundo esmė - negrokit hitų pradžioje ir nukiškit visus į galą. O gal vertėtų į koncertą išvažiuoti anksčiau?...

Na, o aktualumo problema tikrai yra ir nenuginčijama. Bet manau, kad šiais laikais, prieš einant į koncertą, yra padoru bent jau perklaustyti naują albumą. O šalia manęs stovintys žmonės, su juo tikrai nesusipažinę, atrodė praktiškai įžeisti, kad neišgirsta jiems patinkančių hitų ir jiem bandoma kažkokias naujas dainas įkišti. Na ir šiaip, veikiausiai Greatest Hits tipo turai visuomet pasiteisina šiek tiek labiau.. :)


Atsakyti
PatricijaT
2014 m. lapkričio 4 d. 08:31:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taip, RHCP buvau, bet manau, kad tai labiau maloni išimtis ir jokiu būdu ne taisyklė. Bet pripažinkim, kad stovėti pirmose 10 eilių (dėl milžiniškos grūsties ir karščio, blogo arenos vėdinimo ir t.t.) veikiausiai tik jaunimas ir sugebėjo atlaikyti. Beje, tarkim, depešai ar visuomet LT laukiami Rammstein irgi nėra visiško jaunimo muzika, bet žmones išjudinti sugeba. Taigi, čia galima išvystyti labai įdomią ir ilgą diskusiją apie tai, kokia šitų grupių paslaptis, kad sugeba net senius priversti šokti :)


Atsakyti
KastisG
2014 m. lapkričio 4 d. 07:56:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Buvau pas Antanuką Kiedžių Kaune. Ne jaunimo ar tiksliau ne vien jaunimo publika buvo. Kas buvo - manau su manim sutiks. Patikėk, su pirmais akordais salė kaip pakilo į orą, taip ir nenusileido iki konco pabaigos. Manau tiesiog atitinkama muzika (arba šiuo atveju labiau tiktų sakyti "atitinkamas įvaizdis") pritraukia atitinkamą publiką {#} Jokio čia stebuklo. 

O dėl arenų tai tikrai tenka pritarti... Nepasiskė musm su tuo zymansu, oi kaip nepasisekė...

 

Belieka tikėtis,kad stadionas bus aukšto lygio {#} Ot pavariau ania {#} Stadionas. Lietuvoje... {#} Nors gal... kokiais 2056 metais {#}


____________________
In order to stay sane I always like to remember the soul of the night as I stare in to the eyes of a new day.
Atsakyti
Rutonė
2014 m. lapkričio 3 d. 22:56:18 2014-11-04 09:48:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nope. Kablų, kaip supratau, nebuvo, nes rašė vaikinukas, kuris matė koncertų ir už LT sienų. Tai jį nustebino, kad taip vėlai pradėjo leist vidun. Nebuvau, nežinau, kaip šįkart buvo, bet kiek iš patirties galiu pasakyt, tai 1,5 valandos ir ne daugiau. Net gal ir mažiau. Bet čia gal apie visiškai sėdimus, kur visi tvarkingai susiradę savo vietas sutupia pagal bilietuose nurodytus skaičiukus (kas be ko, man tai irgi visai smagu - nereikia jaudintis, kad neužsiimsi patogesnės vietos prie scenos. Bet kad ir per Kylie koncertą sėdėtųsi ramiai, netikiu) - tada valandos gal net ir per daug.

Ir taip, ką tik skaičiau apie OneRepublic. Ir dabar beveik gailiuosi, kad nėjau. Dėl Kylie - na ne visai tai mano muzika, ne visai. Ai, dar šis tas. Sakai, publika nepritarė naujoms dainoms ir laukė senų hitų. Yra tekę visiškai panašią patirtį apturėt - kai 2002 Lietuvoj lankėsi a-ha su Lifelines. Albumas buvo šviežias šviežutėlis, tada dar ne visi buvo tokie gudrūs atsisiųst albumą ir perklausyt (net ir iš savęs dabar juokas ima, kaip visokią informaciją gaudžiau), o Lietuvoje jis pasirodė iškart po koncerto. Neperklausė albumo - nemokėjo dainų tekstų. Simple. Bet senąsias dainas traukėm pakankamai darniai. Kai jie čia užsuko atsisveikint (beje, LYGIAI prieš 4 metus, lapkričio 2), situacija buvo kitokia. Tiesa, naujo albumo irgi nebuvo, o tas naujausias jau buvo spėjęs pasent, taigi ir dainas buvo galima išmokt. Įtariu, Kylie atvejis analogiškas - publika nemokėjo lyrics'ų. Kam neaktualu, kam neBEaktualu, o užsidėt pliusiuką, kad va, mačiau superžvaigždę, noras, matyt, buvo. Vis dėlto, jei salė nebuvo pustuštė, tai irgi jau visai šaunu. Liūdniau atrodytų beveik tuščia salė ar net jei koncertą dėl neperkamų bilietų būtų tekę atšaukt. Va tada ta nemeilė būtų pasirodžiusi kur kas ryškiau. 


Atsakyti
PatricijaT
2014 m. lapkričio 3 d. 22:20:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Apie tavo labai išsamų komentarą apie Siemensą ir Žalgirį net neverta atsakinėti - jūsų, tamsta, lūpomis kalba tiesa. Tačiau dėl žiūrovų eilėje.. Na, nežinau, man tai čia išpūstas burbulas. Prisiminkim Granatas ar Karklę, va ten tai eilės, ten laukimas, ten nuovargis. O čia tai jau labai pavargo nuo valandos stoviniavimo? Jei pavargo, tai gal nereikėjo žudikiškų kablų dėtis... Manau, kad tas sustabarėjimas yra grynai mentaliteto reikalas, kažkoks vidinis susikaustymas ir santūrumas ne vietoj ir ne laiku. Palinguojam, patrypčiojam, paplojam ir manom, kad koncerte sudalyvavom. Džiaugiuosi, kad bent jau tuose "jaunimo" koncertuose būna kitaip - išsilaisvinam iš šito lietuviško požiūrio. Tikiu, kad net per kokį akustinį, mielą ir melancholišką Ed Sheeran chebra labiau judės nei per Kylie. O, tarkim, per One Republic iš viso Siemenso stogą jaunimas nešė su savo energija ir meile, kurią gražina atlikėjui.


Atsakyti
Rutonė
2014 m. lapkričio 3 d. 21:08:46 2014-11-03 22:10:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na kaip čia pasakius... Šiam dalykui būtų galima užvest atskirą temą. Nors kam... Buvau ir Siemense, ir Žalgiry paklausyt J.-M. Jarre'o. Taip jau išėjo, net stengtis nereikėjo, kad vietas gavau panašias tiek Vilniuje, tiek Kaune - kažkur palubėj. Jei žinai, kaip viskas vyksta per Jarre'o pasirodymus, nesunkiai suprasi, ko man į padanges prireikė :) Tai va. Aukštis panašus - t.y. netoli paskutinių eilių, padėtis - beveik pats pats vidurys. Skirtumas... Ai, mums su ta zymenso šiukšliadėže tik slėptis po pernykščiais lapais.... :/ Tiesa, dar abiejose arenose klausiau Stingo. Skirtumas tik tas, kad Stingo atvejais visada buvau prie scenos. Rezultatas? Iš šiukšliadėžės išeini spengiančiomis ar bent užgultomis ausimis, iš Žalgirio - be komplikacijų.  Į tavo klausimą "Ar prasčiau?" net nežinau, kaip galima atsakyt, nes "tai žinoma" nesakys nieko. Tai skiriasi kaip diena ir naktis. Nors yra buvę, kad ir mūsų konteineris pasirodė ne taip jau tragiškai. Bet veikiausiai suveikė visai kiti kriterijai, kodėl taip pasirodė.

 

O į temą, tai gal žiūrovai buvo pavargę, kol eilėj atstovėjo ir pateko vidun? Šiandien visi didieji portalai tik ir skamba nuo to, kaip sunkiai kažkas pateko vidun... 


Atsakyti
einaras13
2014 m. lapkričio 3 d. 17:38:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Buvau Scorpions ir Dream Theater koncertuose. Scorpions skambėjo tragiškai, Dream Theater dar kažkiek tempė, nes jų garso aparatūra firminė. Bet šiaip Siemens yra juoda dėžutė, kur akustikos ir gero skambesio nerasta. O Žalgiryje aš nesu buvęs, bet bent jau per video girdėti, kad skamba kelioliką kartų švariau nei Siemense.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
lplplp
2014 m. lapkričio 3 d. 17:18:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ką turi omeny? :)

klausiu, nes Siemens arenoj buvęs nesu. prasčiau nei Žalgirio?


Atsakyti
einaras13
2014 m. lapkričio 3 d. 17:05:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiaip aš esu nustebęs tuo, kad anksčiau nematęs Kylie performansų, o šį video pažiūrėjus mane jie sudomino ir garso kokybė ne Siemens lygio. Gal ir neblogai būtų buvę apsišviesti savo kokybiškos pop muzikos srityje. Gal kada nors dar užsuks, tada žiūrėsim.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
KastisG
2014 m. lapkričio 3 d. 10:16:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai dar reikėjo Šiauliuose ar Panevėžy padaryt koncertą, tai dar geresnė publika būtų buvus ;) 

 

O jei rimtai, tai matomai toks jau Kylie karjeros momentas - pirmieji jos fanai jau seniai ne paaugliai, jau ko gero paauglius vaikus turi, o naujų fanų, pripažinkime, paskutiniais albumais ji nelabai "pasigamina"... Tai ir stovi kaip sumedėję, nes "kažkaip gal nesolidu čia vaipytis..."

 

Nežinau, nekenčiu aš irgi tokių žiūrovų, kurie ateina ir kaip įbesti stovi. Gal jie per daug paraidžiui supranta žodį "ŽIŪROVAS"? Toks įspūdis, kad ateina "savęs parodyt, į kitus pažiūrėt..." O Kaune pripažinkim tas ypatingai populiaru :) Labiau svarbu savo kablus ir šukuosenas parodyt, o ne tai, dėl ko į areną ateini...


____________________
In order to stay sane I always like to remember the soul of the night as I stare in to the eyes of a new day.
Atsakyti
Silentist
2014 m. lapkričio 3 d. 08:53:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

gaila, neteko būt. būčiau kaunietis, būtinai nueičiau


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
p_ruta_
2014 m. lapkričio 3 d. 00:35:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na aš kaip koncerte nebuvus, tai iš video sprendžiu, nes jame palyginus neblogai tiek ploja, tiek dainuoja :) Nesiginčysiu, tau geriau buvo matyti ;) Tiesiog gal lietuviškasis santūrumas neleido išreiškti didesnę meilę Kylie Minogue. Nes kad būtų neptikę ar kad net nemėgtų jos abejoju, jau vien dėl to, kad bilieto kainos. Kas ryžosi pirkti ir ten eiti, vadinasi buvo fanas, galbūt santūrus, bet fanas :)


Atsakyti
PatricijaT
2014 m. lapkričio 3 d. 00:22:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Apie gerbėjus sprendžiu pagal tai, kiek teko matyti vis pakeičiant stovėjimo vietą. Teko stovėti ir visai arti, ir viduryje salės, ir pačiame gale. Tai, kad ploja dar nereiškia, kad yra aktyvūs dainų metu, kad šoka, dainuoja ar apskritai daro kažką daugiau nei tik retkarčiais suploja. :) Video dariau ne aš.


Atsakyti
p_ruta_
2014 m. lapkričio 2 d. 23:28:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na kaip ir nesant didelei popmuzikos mylėtojai, Kylie man visada buvo prie širdies. Jos muzika tokia mergaitiška, tuo gal ir žavi. Man didelį įspūdį palieka tas sugebėjimas greitai persirenginėti, vien tame videjo bent su 5 skirtingom aprangom :)

Šiaip iš to pačio video (kaip suprantu autorės daryto) galima drąsiai teigti, jog Lietuvos publikai patiko Kylie Minogue koncertas, nes ovacijų stygiumi, nemanau, kad ji galėtų pasiskųsti, tad ir tos "ne meilės Lietuvai"neturėtų būti susidarius. Apskritai klausimas ar ji iš savo turo susidarys kažkokius labai jau ryškius prisiminimus iš apie šalis, kai keičia jas taip greitai. :)


Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Duke Ellington Duke Ellington
8,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 379
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 297404