Žanras čia nei odė, nei miniatiūra, bet nepaisant to, kad žanras ne tas parinktas, man patiko. Ir nesupratau, ko taip žemai įvertinta buvo. Ko man trūko tai būtent to susietumo, gal daugiau minties išpildymo (teksto apimtimi). O mano kūrinio interpretacija būtų tokia: perlipimas per save tada, kada jau pasieki savo protinių galimybių limitą, tačiau vis dar negali sustoti, nes tobulėjimo siekis nenumaldomai varo į priekį.
Ode pavadinau dėl to, kad išaukštinimas. Užkabinau miniatūros žanrą dėl to, kad mažos apimties. Didelio ir nuobodaus minties išpildymo čia, mano galva, nereikia, čia esmė yra viena mintis ir tu ją pasakei. Vertinimas mažas, nes Sahja mėgsta kuolus.
Na gerai, gal per griežtai aš čia su tais žanrų skirstymais. Aš už laisvę vis tik. Ir labai šaunu, jei tikrai tiksliai pasakiau mintį.
Žanras čia nei odė, nei miniatiūra, bet nepaisant to, kad žanras ne tas parinktas, man patiko. Ir nesupratau, ko taip žemai įvertinta buvo. Ko man trūko tai būtent to susietumo, gal daugiau minties išpildymo (teksto apimtimi). O mano kūrinio interpretacija būtų tokia: perlipimas per save tada, kada jau pasieki savo protinių galimybių limitą, tačiau vis dar negali sustoti, nes tobulėjimo siekis nenumaldomai varo į priekį.
Ode pavadinau dėl to, kad išaukštinimas. Užkabinau miniatūros žanrą dėl to, kad mažos apimties. Didelio ir nuobodaus minties išpildymo čia, mano galva, nereikia, čia esmė yra viena mintis ir tu ją pasakei. Vertinimas mažas, nes Sahja mėgsta kuolus.
Kūrinio idėja: išlaikyti abstrakciją ir chaosą kūrinyje, kad atsispindėtų chaotinė kūrinio žmogaus mąstysena ir jausena. Savotiškas avangardas arba ekspresionizmas. Tuo labiau, kūrybiniai įgūdžiai gal šiek tiek išblėso, kai tapau rimtesniu žmogumi ir labai daug laiko nieko nerašliavojau.
Vis tik turbūt būsiu apsimelavęs. Galimai užmečiau akį į nerefresh'intą music.lt langą vakar. Nes dabar tai gavau 20+ taškų už savo ekstensyvią Godflesh ir Rygos apžvalgą.
Aš kažkaip neatkreipiu dėmesio kiek taškų gaunu, bet anksčiau tikrai neatrodė, kad būtų tik 3 taškai. Galbūt jie dabar už visus dienoraščius nepriklausomai nuo ilgio būna (daugiau mažiau) vienodi. Galbūt vienas iš sistemos išsiderinimų.
Tik dabar tą pastebėjau (o sistema tokia jau dviženklį skaičių metų turbūt). Nežinau, kodėl kai kurie music'o nariai vis tiek elgiasi lyg medžiotų reitingo taškus.
Tai, kad reitingo sistema bevertė, įrodo faktas, kad už ilgą komentarą tu gauni belekiek taškų, o už ilgą dienoraštį, į kurį įdėjai nemažai darbo ir laiko – tuos pačius 3 taškus, kaip ir už visus dienoraščius.
Šiais mėnesiais, žiūriu, daug visokių, ypač senesnių, grupių leidžia naujos muzikos, ypač metalo scenoje. Įdomu, ar čia įprasta tendencija, kurios anksčiau nepastebėjau, ar vyksta kažkoks kolektyvinis susitelkimas. Reikia tik spėti įkėlinėti viską.
2015 m. vasario 8 d. 22:24:40
Na gerai, gal per griežtai aš čia su tais žanrų skirstymais. Aš už laisvę vis tik. Ir labai šaunu, jei tikrai tiksliai pasakiau mintį.
2015 m. vasario 8 d. 22:21:15
2015 m. vasario 8 d. 22:07:00
2015 m. vasario 8 d. 03:28:39
Kūrinio idėja: išlaikyti abstrakciją ir chaosą kūrinyje, kad atsispindėtų chaotinė kūrinio žmogaus mąstysena ir jausena. Savotiškas avangardas arba ekspresionizmas. Tuo labiau, kūrybiniai įgūdžiai gal šiek tiek išblėso, kai tapau rimtesniu žmogumi ir labai daug laiko nieko nerašliavojau.
2015 m. vasario 7 d. 22:45:27
Pabaiga - liux. Bet kažko pritrūko man šičia.. Gal konkretumo, susiejimo.. O gal įžangos? Nebežinau.