Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Dainioos
2015 m. kovo 10 d. 21:24:52 2015-03-10 22:44:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tiny Feet - pasirodė tikrai prastai. Pradžioje pasirodymo ir natų pro šoną patraukė. Manau, kad ją išgelbėjo tik tobulas apšvietimas. Tas minimalizmas, "pasikartojanti" muzika tikrai labai ir labai mikdė. Jokio skirtumo, kurią dainą grotų - skamba praktiškai vienodai. Buvau patenkintas, kai ji nuklipatavo nuo scenos.

Yann Tiersen - žinojau, kad tai bus naujo albumo pristatymas, todėl tokia muzika nenustebino. Buvau balkone - viršuje, tad, puikiai mačiau kiek daug žmonių išėjo neištvėrę. Visgi kyla klausimas, tarkim, jei nuimtume tikrai nuostabų ir organizuotą apšvietimą, ar pati muzika paliktų tokį stiprų įspūdį? Ir kažkaip abejoju, man buvo sunku klausytis, nepavadinčiau to kokybiška muzika, bet nepavadinčiau ir nekokybiška. Tokia - per vidurį. Vien todėl, kad jis garsus, kad jis YANN TIERSEN negaliu sakyti, kad patiko. Antrąkart nebeičiau, bet buvo malonu ir naudinga praplėst akiratį, juolab, kad ką grojo, tai grojo profesionaliai.

 

 

 

 


Atsakyti
Junis
2015 m. kovo 10 d. 14:27:29 2015-03-10 14:28:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Keleta mano pastebėjimų

 

Manau, kad visgi dauguma susirinkusiųjų žinojo, ko tikėtis. Žinojo, kad bus pristatytas naujas Yann Tiersen albumas, o kas bent kiek seka jo darbus ir kūrybą, palaiko jį, būtent  todėl atėjo paklausyti. Paprastai kūryba bręsta  ir keičiasi kartu su kompozitorium...taigi nemanau, kad daugelį nustebino būtent toks Tiersenas. Žinoma, buvo labai nemažai jaunų žmonių,(na, labai jaunų, kas šiek tiek nustebino, maniau, būsiu viena jauniausių :)) daugiausia poros... galbūt šie klausytojai ir tikėjosi romantiškos garso takelių muzikos, bet juk ir taip romantikos koncerte netrūko! Pritariu dėl vadinamos pirmos dalies...Gal tokia muzika (ir galbūt atlikėja) ne itin tinkama apšildymui... Visų pirma, jos muzika daugiau, sakyčiau, transinė, gal kitokio pobūdžio. Iš Emilie Quinquis  nesklido energija, nebuvo charizmos, nesisekė užmegzti kontakto su publika. Sakykim, gal dėl to, jog kukli...? Kuklumas visada labai gerai ! Bet vienas žmogus yra man sakęs :  „kuklumas muzikantui būtinas ! Bet eidamas į sceną, visą kuklumą privalai palikti už durų“. Arba jai nereikėjo rodytis scenoje (būtų visai įdomus sprendimas reprezentuojant TIK tokią tarytum ritualinę beerdvę muziką, nesureikšminant atlikėjo), arba būti trigubai įdomesnei ir aktyvesnei scenoje, nei pačios muzika... publika nesuprato. Bet,  kuomet pati atlikėja bandė žodžiais budinti publiką, rodos, pati savim abejojo...juk ne pagal tokią muziką linguosi į taktą... Muzika gana mikdanti, miglota, kas irgi savotiškai žavu, bet ne didelei auditorijai. Ką pastebėjau, jai pasirodant scenoje, aplinkui stovinčios porelės buvo „užsiėmusios vienas kitu“ , o tai irgi puiku ! Na, tik ne atlikėjos atžvilgiu... Kodėl pabaigoje koncerto žmonės pradėjo bruzdėti ir eiti lauk? Mano nuomone jie tiesiog išvargo...buvo daug laukimo. Vėlavimas koncerto pradžioje – madinga yda, mano nuomone...Na, bet kol susirenka klausytojai –tebūnie, tačiau po pirmojo pasirodymo  vėl buvo nemenka pertrauka, nes buvo ruošiama scena Tiersenui. Pastebėjau, tai ne vieną suerzino. Na, o kuomet į sceną įžengė Tiersenas, viskas stojo į savo vėžes. Ir galiu (beveik) galvą guldyt, kad daugelį klausytojų, kurie tikėjosi „kitko“ , buvo labai maloniai nustebinti. Tierseno muzika sušildė, privertė poreles apsikabinti ar susikibti rankomis, reiškia, laukta emocija pasiekė klausytojus!  Gražu gražu. Muzikos pagalba jausmas dar labiau sutvirtėja. Sakyčiau, pagrindinis minusas (jei galima vadinti minusu) buvo per daug užtęstas laikas, kas paprastai veikia neigiamai. Ir taip, kokybė muzikine ir vizualia prasme tą vakarą ypatingai jautėsi!


Atsakyti
Gabux
2015 m. kovo 10 d. 11:03:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taip, Amelijos tebuvo tik 1 daina, bet.. tai nebuvo blogai.

Žavu, kad Yann nebijo eksperimentuoti ir parodyti ir kitas savo spalvas, o jos - ryškios!

Na ir kas, kad ne visi suprato, bet būta ir tų, kurie liko iki galo.

 

Beje, apšvietimas koncerto buvo visiškai superinis, o pabaigoje kažkaip net "Interstellar" prisiminiau.


____________________
. tamsos ir šviesos kamasutra .
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Archive Archive
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1260
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 205043