Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Grace
2015 m. kovo 31 d. 00:10:26 2015-03-31 00:15:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jei iš Baltijos šalių, tai geriausia rinktis Dainų slėnį Taline. Ten daugiausiai telpa (60-70, jei ne daugiau), o ir vieta PASAKIŠKA. 

Bon Jovi nesurinktų tiek kiek reikia. Def Leppard, Aerosmith sunkiai renka, tai Bon Jovi irgi nebūtų išimtis. Ir nežinau, kokie tų dviejų grupių honorarai, bet BJ už Gagos didesnis. Pamenu, prieš Aerosmith koncertą paskutinę ar priešpaskutinę dieną buvo galimybė laabai pigiai, ar tik ne už 30 Lt bilietus "pasigerinti". 

Muzikos verslas juk  biznis. Ir prieš ką nors atveždami, paskaičiuoja.

 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2015 m. kovo 30 d. 23:39:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na jei apie trijulę, tai kalbėjau apskritai apie Baltijos šalis. Šiaip, grynai logiškai mąstant, kam trenktis į LT, jei galima pasirinkt viduriuką - Rygą. O man vis dar labai skauda širdį dėl 2009 m., kai Bon Jovi nuplaukė...Dėl jų kaip tik neabejočiau, kad surinktų netgi labai įvairią publiką. O dėl amerikietiškojo country, tai tikrai vargiai daug gerbėjų surastų Nebent kokią Teatro areną. Pati to stiliaus visiškai nemėgstu.

O šiaip bet koks skambus vardas mūsuose - mano akimis jau didelis pasiekimas, Ypač lyginant mūsų visiškai neadekvačias pajamas ir tų garsenybių honorarus (taigi ir bilietų kainas). Plius, įvertinant, kad nėra pas mus nei milžiniškų stadionų, nei padorių salių (na, Žalgirio arena su 15 000 vietų), nei kitų atvirų erdvių - kiek ten Vingio parke surenka? 30-40 000? Mitinguose ar nesueidavo ir 300 000. Bet tokie optimistiniai skaičiavimai vargu ar šiandien įmanomi...

CB atveju, nu ne mano stilius, bet jei išgirstu, neišjungiu. Tai labiau tikėtina, kad eisiu kur nors kitur - pvz., jei spėsiu, į Def Leppard. Bet pasikartosiu - smagu, kad dabar jau darosi lengviau suskaičiuot, tuos, kurių čia nebuvo, negu tuos, kas lankėsi. Ar galėjom prieš kokius 20 metų pasvajot, kad stovėsim šalia savo dievų, fotografuosimės, spausim ranką? Kad galėsim gyvai pamatyt tuos, kuriuos rodė MTV ar kiti muzikiniai kanalai? O dabar tai visai realu.


Atsakyti
Grace
2015 m. kovo 30 d. 22:03:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dar papildau sąrašą, kurių nesitikiu artimoje ateityje LT (vėlgi, dėl aukštų honorarų): Adele, Bruce Springteen, Coldplay, Justin Timberlake... 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Grace
2015 m. kovo 30 d. 21:34:04 2015-03-30 22:03:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai liko U2 . Taip pat  mano jau paminėti  AC/DC , The Rolling Stones. AC/DC  koncertuoja, kiek girdėjau, tik labai gausiai publikai. Pas mumi tik Vingio parkas jiems, bet ir tai gal per mažai... The Rolling Stones koncertuoja jau mažai ir jų bilietų kainos ITIN didelės, ne tūlo lietuvio kišenei...

Lady Gagos koncerte  1000 Lt kainavo tik VIP'iniai. Bet tai kiek jų tokių VIP'inių buvo? Gal maišau, bet paprasti bilietai  į jos koncertą ar tik ne apie 250 Lt kainavo?  Pvz. net Kylie Minogue kai pirmą kartą Siemens'e koncertavo, jos VIP'iniai bilietai irgi, gerai nepamenu, 700 ar net 900 Lt kainavo. Taip, kad VIP'inių bilietų kaina, sakyčiau, ne visai rodiklis.

Dėl Robbie Williams, manau, suveikė ir tai, kad jo koncertas Taline turėjo pasisekimą, ir, kaip žinia, lietuvaičių ten buvo laaabai net nemažas procentas. Madonna buvo Taline, bet Lietuvoje tai juk nebuvo. Aš supratau, kad dabar tik apie Lietuvą kalbam?

Mano dievukų Bon Jovi nemanau, kad į LT kada  kvies. Nes dabartiniai jų honorarai nelabai įkandami, o ir per didelė rizika, kad gali publika nesusirinkti (nes ir jų gerbėjų LT nekažką, kiek susidariau įspūdį). Juk ne visos A sąrašo žvaigždės numušinės honorarus ir važinės, kol dar gali pajudėt. Tarkim, amerikiečiai tai gali daryti ir Amerikoje. Arba atvykę Europą surengti tik keletą koncertų ir nebūtinai Lietuvoje. 

Va netgi visokiuose Gramm'iuose ir pan. pirmąsias vietas skynusi Katy Perry, taigi populiari tarp paauglių, kiek skaičiau, labai nekažką Rygoje publikos surinko. Country žanro žinomesnių atstovų kažin ar kviestų. Pvz. Keith Urban ar Brad Paisley. Nu kažin ar Lietuvoje daug amerikietišką country mėgstančių.  

Žodžiu, galima minėti ir minėti. 

P.S. dėl Metallicos būsiu suklydus {#} Kažkodėl man atrodė, kad jų koncertas (-ai) 2010m. ne pirmą kartą Lietuvoje, mano feilas {#}{#}


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2015 m. kovo 30 d. 21:17:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Metallica buvo tik kartą. Tik per tą patį vizitą teko suorganizuot antrą, papildomą koncertą. Gaga... Nu man tai ji buvus nebuvus (bent jau buvo, kol nepradėjo dainuot su scenos veteranais - tokia ji man visai nieko), ji gal labiau žalio jaunimėlio, kuris dar nedirba ir neužsidirba, dievaitė buvo, o jei bilietai kainavo iki 1000 Lt (VIPiniai, aišku), tai kažin ar labai mielai tėveliai visą minimalią algą už tokios veikėjos koncertą buvo pasiryžę sumokėt.... Bet faktas lieka faktu - pas mus lankėsi OHOHO kas :) Jo, su Sheeranu mums nuskilo - viską skaičiau, ką Zilnys rašė. Bet šių dienų mastu - tai ir vėl OHOHO. Tiesa, dar vienas OHOHO artėja - Robbie Williamsas ;)  (kuris dar 2007 m. buvo priskirtas tai "šventajai trejybei" kartu su Madonna ir U2), kurie į Baltijos šalis "niekaip niekad nė už ką".... O kas liko? Tik U2 ir liko.


Atsakyti
Rutonė
2015 m. kovo 30 d. 21:09:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

OK, pajuokavai. Man tokie juokai prieš 16 metų buvo žinios apie Bryaną Adamsą Žalgirio stadione :D Bet teko patikėt :D Ir apsilankyt.

O dabar dėl vietos ir akustikos. O kur Metallica buvo? (Gaila, nebyvau, neįkandamos kainos pasirodė....:/) Ta prasme, kurioj vietoj - kažkaip salės vidury, žiūrovai aplink sėdėjo/stovėjo, kiek skaičiau? Gal tai svarbu? Dabar su tuo pačiu B. Adamsu - nepamenu, bandžiau įrašinėt 2012 ar ne, bet tada ir technika kita buvo. Pabandžiau pažiūrėt, kaip įsiražė penktadienį Žalgirio arenoj - o stovėjau prie scenos - FANTASTIKA. Jokio triukšmo, ūžesio, gaudesio... ŠVARUS garsas. Įdomu būtų išmėgint Siemense Jei pavyks dar suspėt į Def Leppardų traukinį - mėginsiu. Prisimenant Scorpions - kur mes mytinomės - tai dievulėliaubranguskokssiaubas. Jei scena tradicinėj vietoj, o tau tenka stovėt kažkur už garso operatorių zonos ir arčiau publikos - garsas yra, kaip čia nesikeikiant pasakius, totaliai šūdinas. Jei Žalgirio areną statė jau ne tik sporto renginiams, bet ir koncertams, tai Siemenso šiukšliadėžę - tik sporto renginiams, tik po to nutarta ten rengti ir koncertus (pataisykit, jei klystu). Tiesa, galbūt yra dar viena faktorius - ir tai laaaaabai subjektyvu. Du ar tris kartus pasirodė visai neblogai - a-ha, Stingas (ne su Symphonicities) ir vėlgi tas pats B. Adamsas (bent man ausų neskaudėjo). Gal, sakau, dar nemažai reiškia ir tai, kaip tu asmeniškai vieną ar kitą atlikėją vertini ir kiek kaifuoji nuo jo muzikos. Na tada man buvo gerai. Prisimenant Stingą su Symphonicities - tai netgi salę kažkokia specialia kilimine danga išklojo, kad akustiką pagerintų. Tik kad vis tiek nekažką buvo... Po nepilnų metų Vingparky skambėjo daug geriau.

Dar kažką teko skaityt, kad Žalgirio arenoj ten, kur Siemense yra VIPai, lyg ir nėra kavinių ar dar kokio bieso, kurs yr Vilniuj, tai dėl to akustika geresnė, bet kiek tai teisinga - nežinau. Bet palyginus tuos pačius - Stingą, B. Adamsą, J.M.Jarre'ą - sakykit ką tinkami - visi pliusai sukrenta Kaunui.


Atsakyti
Grace
2015 m. kovo 30 d. 21:09:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Metallic'oje Siemens'e nebuvau. Bet va Aerosmith konce garsas tai buvo tragiškas. Ypač pačioje pradžioje.

Beje, Aerosmith'us apšildė Antis. Kaip tik mano neišlepintai ausiai buvo labai net neblogai (garsas).  Stovėjau toje pačioje vietoje.

Per Mikutavičių šią žiemą  (nežinau, gal kad geroje vietoje stovėjau) garsas buvo net labai OK. 

O vakar per Žvaigždžių dieną G&G Sindikato dėl garso ypatumų galima sakyt visai negirdėjau. 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
KastisG
2015 m. kovo 30 d. 20:42:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na gerai, gerai, pajuokavau aš... gal ir ne visai taikliai... Bet va jūs man man paaiškinkit kas yra su tuo Siemens'u? Juk Metallica kai buvo - garsas tai geras buvo? Ar čia todėl, kad galinga aparatūra ir galinga muzika? Na bet paskutinis kame buvau - mūsų Antis. Muzika irgi tokia stipri rokava, gitarinė, nu bet tragiškai buvo su garsu...


____________________
In order to stay sane I always like to remember the soul of the night as I stare in to the eyes of a new day.
Atsakyti
Grace
2015 m. kovo 30 d. 19:36:03 2015-03-30 19:40:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na drįsčiau nesutikti. Metallica jau ne kartą  buvo, turi savo publiką Lietuvoje, kaip ir Depeche Mode, tai kažkaip į tą netikėtumų sąrašą man visai neįsipaišo.  Lady Gaga koncertas, kiek teko skaityt, buvo nuostolingas, nepardavė visų planuotų bilietų. O Ed Sheeran kaina juk visai įkandama buvo, pačiu laiku spėjo jį pakviest. Kaip Zilnys sakė, jo honoraras dabar spaaarčiai auga, ir ateityje jo nebeįpirktumėm.

Visai kitas reikalas atlikėjai kurių honoraras labai didelis, o publiką surinkti Lietuvoje tikimybė gan miglota. Yra ir tokių, kurie patys nevažiuotų.

Kaip pavyzdys, visai nesitikiu, nors ir labai norėčiau, išvysti pas mumi U2. Turbūt nematysime ir AC/DC. The Rolling Stones irgi ne mūsų kišenei...


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2015 m. kovo 30 d. 15:55:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O kodėl taip iškart balandžio 1? Po Metallicos ir Lady Gagos, Edo Sheerano, manau, nebeliko tokių, apie kuriuos sakytume "neįmanoma"... Viena didesnių šios naujienos blogybių - Siemenso kibiras


Atsakyti
KastisG
2015 m. kovo 30 d. 15:34:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ar ne per anksti balandžio 1-ąją pradėjot švęst? ;)


____________________
In order to stay sane I always like to remember the soul of the night as I stare in to the eyes of a new day.
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2015 m. kovo 30 d. 14:49:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tikrai netiketa naujiena. nebloga grupe, turi tikrai nemazai geru dainu, bet nesu ju didelis gerbejas.


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
dadaopusnull
2015 m. kovo 30 d. 14:24:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

teko apsilankyti Underworld`ų konce Siemense, buvo didelis nusivylimas dėl garso kokybės, tad pas Chemicalus vykti nerizikuosiu, gaila, bet ir intereso bigbeatui neperlabiausiai yra


Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Cher Lloyd Cher Lloyd
8,6

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 209
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 120415