O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Holy bible verse from galactians about doing your shit: For am I now seeking the approval of man, or of God? Or am I trying to please man? If I were still trying to please man, I would not be a servant of Christ
Tamsta tikrai doing $$it, Rimai. Geriau mažiau ir kokybiškai negu nuolatinis music'o spam'as. Šiaip jau, music'as buvo pakankamai gyvas kol tavęs nebuvo sausį-vasarį, tad nereikėtų labai susireikšminti.
Noretus dar rugsejo 12 nueit i carbon based lifeforms, nes kai jie isleido megstamiausia albuma, mudu zenijomes ir jos pilni buvo musu rudens vakarai, 2017m. Jau nostalgija
Kiek daug įdomių klausalų leidžiama pastaruoju metu, ar bent man taip atrodo, bet šie metai atrodo tikrai turtingi muzikine prasme. O dar koncertų gausa! Tikiuosi žmonės randa ką klausyti, jei ne per čia, tai bent savo spotifajuose