Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Grace
2016 m. kovo 18 d. 16:15:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Čia kas sureikšminam? :) Kalbėkim kiekvienas apie save:)  Aš jau esu minėjusi anksčiau, kad pati tikrai to tiek nesureikšminu, kiek visi likusieji. Užtai ir nesiskundžiu visais ir ant visko. Stengiuosi bent šį tą gražaus įžvelgti, jei kažkas ten yra. O kažkuo vis skųstis tai aplamai senų žmonių užsiėmimas.

Nei aš tikiuosi Lietuvai pirmos vietos EV, nei man jos netgi reikia (ką ir rašiau).

Tikrai ne dėl to šį konkursą žiūriu. O jei nebūtų įdomu,  visiškai nieko sau tinkamo nerasčiau, tai ir nežiūrėčiau. 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2016 m. kovo 18 d. 12:45:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš tai galiu pasakyt tiek - Euroviziją mes pernelyg sureikšminam, pergalė ten - didelis galvos skusmas: kur organizuot, kaip organizuot ir kas už visa tai sumokės. O ką nors duoda laimėjusiam? Ogi nieko... Taip, ABBA gavo daug. O kur visi kiti? Sužibėjo ir dingo... Ir jie turėjo DAINAS, ne kažką tokio, kas tik dainos pavadinimą turi. Iš šiųmečių lietuvių dainų manęs nė viena nepalietė taip, kad imčiausi nagrinėt nuo-iki. O tolerancija... Manau, esu labai tolerantiška, bet kai kam išsivystė neišgydoma alergija. Ir Ruslano problema (ir ne tik jo - visų atrankos dalyvių) - nugalėtojas buvo aiškus dar prieš skelbiant atranką. Čia gi Lietuva. O švariais rinkimais čia aš netikiu.


Atsakyti
Grace
2016 m. kovo 18 d. 10:32:09 2016-03-18 10:34:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žodžiu, didžiausia Ruslano problema , kad drįso susidėti ne su tuo žmogumi :D Valinsku :)

Na aš pati į viską žiūriu daug paprasčiau ir tolerantiškiau. Gal aš ateivė? :D Nežinau :)

O dainų tekstus, jei man daina patinka (ar mane sudomina) VISADA pasinagrinėju. Gal mano muzikinė keistenybė, na bet tokia jau aš esu :) Kaip sakoma, kiekvienam savo. 

Yra dar labai daug dalykų muzikoje, tiksliau šalia muzikos, kuriais aš duomiuosi (kuo nesidomi dauguma). 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2016 m. kovo 18 d. 08:19:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ne visai taip su tuo prasmingumu ir t.t. Rūtos daina man nuo pat pradžių buvo visiškai nepriimtina. Na mano galva, ji vėlavo kokius 20-30 metų (T. Cutugno "Insieme" kelintų metų? O ji apie tą patį...). Tai net nebandžiau gilintis į jokius tekstus. Taip, aš šiuo klausimu labai kategoriška. Iš 6 finalistų DM man buvo 6-tas.  Taigi netgi žemiau nei mano nemylima Rūta. Šita jo daina mano ausims n kartų prastesnė už 2012. O apskritai kadangi Lietuvoj Valinską toleruojančių tolydžio mažėja, nesistebiu, kad vien jo vardo paminėjimas atlikėjui kenkia. Na per daug to Valinsko visur, per daug... Nepakeičiamas vedėjas? Ne. Nepakeičiamų nėra. Užknisantys, per daug kur šmėžuojantys ir ne itin talentingi, bet įžūlūs - taip. Atvirai - nesiklausiau nė vienos dainos taip, kad tekstus išnarstyčiau iki skyrybos ženklų. Man patiko Aistė. Kiti - daug mažiau. Tiek, kiek tai klausėsi pernelyg nesigilinant į tekstą. O kol kas - lietuviai nepajėgūs sukurt eurovizijos pirmos vietos vertą dainą. 


Atsakyti
Grace
2016 m. kovo 16 d. 14:25:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na...kalbant tada apie tobulumą ir perfekcionizmą. Ar visų tavo mėgstamų atlikėjų (ir LT, ir užsienio) dainų tekstai tobuli? Ir ar kažkas tada keičiasi? Tu iš jų  kiekvieno tikrai tobulumo reikalauji? {#}

Toks retorinis klausimas {#}

Pvz. Rūtos dainos tekste tikrai buvo primityvo. Ypač pats pirmas posmelis. Neužkliuvo kažkaip?  Gal tik man vienai užkliuvo {#}

Donato daina irgi prasminga lyrika toli gražu netryško.  Bet svarbu ne Valinskas kūrė, ane? {#}

Jei būtum nežinojus, kad Valinskas, tai nei būtų kliuvę turbūt, nei būtum klausius labai, nei įsiklausius.

 

 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
p_ruta_
2016 m. kovo 16 d. 10:55:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man irgi nepatiko, kad danas nuvogė, bet tuo metu kai pirmieji keliai į žvaigždes buvo buvau niolikinė mokinukė ir ryte rijau jų dainas, užknisdama pusseseres su prašymais jas įrašyti į mano diskų grotuvą (et geri buvo laikai), tai nerūpėjo, kad dainos verstos. Iš esmės vėliau tai pasitarnavo su originalių dainų paieška internete ir užgimė pažintis su jų atlikėjais. O tas juk šaunu. Šiaip, kad Valinsko ar Žvagulio nemėgsta vyresnieji atlikėjai, ypač sukiosios muzikos atstovai, man ne naujiena. Pamenu bakalauriniui darbui rinkdama medžiagą ir imdama interviu iš pirmosios sunkiosios muzikos grupės Lietuvoje (gal vienos iš pirmųjų), didžiąją dalį laiko teko klausytis, kaip viską plagijuoja, kokie blogi ir t.t.

 


Atsakyti
Rutonė
2016 m. kovo 16 d. 10:30:23 2016-03-16 14:16:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

KĮŽo tema, tik tiek, kiek dėl visko, kas buvo nešvaru - juk daugelis užsienio atlikėjų nebuvo patenkinti, kad jų dainas "privatizavo". O ir lietuviški tekstai buvo tokie, kad OI.... nesakau, kad primityvumo viršūnė, bet labai netoli jos. Ir jei tuos tekstus vertė/kūrė Valinskas... Asmeniškai ir man jis nieko blogo nepadarė, bet tiesiog jo visur per daug. Užkniso. taškas. Galėtų jis "vaidentis" kad ir 24/7, bet tik ne valstybinėje televizijoje (kitų beveik nežiūriu). O dėl atrastų talentų, na niekaip nepamėgau nė vieno. O nemėgiamų pridygo... bet dėl skonio nesiginčijama. Man mėgiamiems tautiečiams muzikantams suskaičiuot turbūt vienos rankos pirštų pakaktų. O gal net būtų per daug.Ir ne Valinsko čia "nuopelnas". O pats KĮŽas buvo grynai vogtų dainų šou. Va todėl aš jam niekada palanki nebūsiu. Kas dėl laiko trūkumo  -tai čia jau bet kokiu atveju mano požiūris yra maksimaliai perfekcionistinis - jei negali padaryt tobulai (nesvarbu - trūksta laiko, miego, talento, dar kažko...) - geriau nedaryk visiškai. Jei niekas neapsiima per kelias dienas sukurt kažko tobulo - gal apsieikim be Valinsko?


Atsakyti
Grace
2016 m. kovo 15 d. 09:50:22 2016-03-15 09:54:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nelabai suprantu, kokias problemas žmonės su KĮŽ jaučia {#} Pati tai jokių. Tai buvo muzikiniai projektai, kuriuos buvo galima žiūrėti arba nežiūrėti. Nieks juk šautuvo prikišęs nelaikė {#}  Pvz. aš apart EV (ir pirmojo savo X Factoriaus šiemet) aplamai keli metai TV beveik nežiūriu (nebent namie kažkas kaip foną įjungia ir atsitiktinai pareidama pamatau).

Kaip ten bebūtų, KĮŽ atnešė Lietuvos muzikos pasauliui ir dvi ryškias žvaigždes. Merūną, dėl kurio talentų turbūt nė vienas nesuabejosim (pati jo muzikos neklausau, bet čia tik skonio niuansai). Ir Viliją Matačiūnaitę, kuri nuo KĮŽ laikų tapo mėgstamiausia mano LT dainininke moterimi ir po šiai dienai yra mano mėgstamiausių LT atlikėjų trejetuke. Gali patikti, gali nepatikti, bet ji ir talentinga, ir unikali bei turi išskirtinį balso tembrą (Lietuvos mąstu).

Tai va, apie KĮŽ:)

Dėl pačios Ruslano dainos paskui įsijungusi įrašą mediatekoje jau ir aš pamačiau, kad čia ne bajeris. Na bet tai kas, aš Valinskui neapykantos jokios nejaučiu :), nieko blogo asmeniškai jis man nepadarė. Esu  dėl to visiškai neutrali.

Esmė gal ta, kad tas lietuviškas Valinsko tekstas tikrai nebuvo tobulas (nors Sinickis ir sakė, kad daug geresnis už anglišką). Jei literatūrine prasme su Sinickiu gal ir galėčiau sutikti , bet muzikine tikrai ne. Lietuviškas tekstas deja "neplaukė" su muzika. Jaučiasi, kad tai buvo versta. Ir jaučiasi, kad vertėjui talento pritrūko pritaikyti tą vertimą prie pačios dainos (deja, tas tikslus vertimas tikrai ne visada tiks).  Lietuviškai mano ausiai klausėsi žymiai sunkiau nei angliškai (su muzika taip ir nesusiliejo). 

Spėju, kad  buvo laiko trūkumas kažką kokybiškiau padaryti (kas ta savaitė, jei įkvėpimo nėra). O gal turėjo tai daryti kažkas kitas , talentingesnis už Valinską. 

Na bet pagirtina už drąsą ir bandymus. Kiekvienas atlikėjas turi teisę dainuoti būtent taip, kaip nori pats. O iš Ruslano pozicijos, kaip sakė, tai buvo ir dovana  TV klausytojams (jo klausytojams). Kadangi šansų su kažkuo konkuruoti kaip ir nebebuvo. Už tokį požiūrį irgi respect. 

 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Oblina
2016 m. kovo 14 d. 19:15:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pakankamai įdomi buvo šių metų nacionalinė atranka, nors kaip ir nuo pat pradžių buvo aišku, kad laimės arba Erika, arba Donatas. Erikos daina buvo tokia tikra ir nuoširdi, bet nemanau, kad Eurovizijai to reikia. Nors būtų buvę tikrai džiugu, jei tokia daina būtų atstovavusi mūsų šalį. Na o Donato daina, tai tikrai niekuo neišsiskirianti iš šiuolaikinio konteksto, bet žmogus tiki savo daina ir užtikrintai ją atlieka. O jo sexy pasirodymas su šuoliu, tai padarė man gan gera įspūdį. Tikiu, kad turėtų Donatas užimti aukštesnę vietą, nei 2012:) Baisiau nei Vilijos - Attention arba Aivaro - Happy You manau tikrai, kad nebus:DDD

Kas dėl Rūtos ir Aistės, tai ne su tokiom dainom į euroviziją važiuoti. Turi jos gerus balsus, bet... trūksta joms kažko.


Atsakyti
Stripped
2016 m. kovo 14 d. 14:25:41 2016-03-14 14:26:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kalbant apie Aistę, tai man ji pasirodė netgi seksualesnė su paprastais džinsais, net keista, iš dalies todėl kad visame tame pustų suknių sukūryje paprasta, kasdieniška  apranga tikrai išsiskiria, kontrastuoja. O šiaip aišku pasirodymas nebuvo toks geras kaip ankstesni, bet tai yra suprantama - gaila man jos, ji kaip kokie depešai, kurie visada būdavo antri topuose, įvairiuose chartuose, skirtingai nei kokie U2, nors pasauliniame kontekste žinomumu nenusileisdavo. Nors jos dabartinė daina man nepralenkė kai kurių ankstesnių, su kuriomis ji bandydavo prasimušti ankščiau, bet vis tiek labai norėjau kad jai šįkart pasisektų.

Kas laimės buvo galima nujausti ir mano nuojauta dažniausiai pasitvirtina - emocijos nelabai teigiamos, tačiau pernelyg didelis viso šito konkurso sureikšminimas yra blogai - gali pasirodyti taip, kad  Donatas užims visai gerą vietą, nors to lyg ir nenorėčiau prognozuoti, todėl kad čia bet kada gali laukti koks netikėtumas. Visgi originalumo trūkumas visame kame, tie nulaižyti standartai yra tai, kodėl niekada nemėgau tokių atlikėjų.


____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
Rutonė
2016 m. kovo 14 d. 12:39:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šį kartą kažkaip be minčių... Gaila, kad Aistei nepasisekė, bet kai taip kaskart ėmė keistis, eksperimentuot, tai pradėjo atrodyt, kad ji pati nebežino, ką ir kam daro.... Nežinau, kaip ten su tuo dainos senamadiškumu, kaip kad Ibelhauptaitė sakė, bet man daina visai gerai susiklauso. Gal tikrai kažkokia abipusė antipatija tarp tų dviejų moteriškių yra... Tikrai tą vakarą Aistė nesužibėjo. Vokalas gal ir buvo puikus, bet bendras vaizdas nekoks... Matyt, tas ir turėjo įtakos. Kita vertus, negaliu neieškos sąmokslo teorijų, ir taškas.

Erica turbūt irgi persistengė. Ypač (mūsų nuomone) leisdama Jurgiui paviešint jųdviejų apsinuoginusių nuotrauką. Taip, neneigiam, kad būdama dviejų vaikų mama, turi puikią figūrą, bet... Bet iki šiol ji išvengė tokio pigaus populiarumo, jai nereikėjo spekuliuot nuogumu, ir taip viskas sekėsi puikiai. Na o jeigu vertint dainą - vis tiek ji man tokia super kalėdinė... 

Dėl Ruslano - netikėjau, kol pati nepamačiau, maniau, komisija juokavo, kad tekstą dainai parašė Valinskas. Nemanau, kad tai buvo didžiulis minusas, bet... na kažkaip neskanu paliko, ir tiek... Priminė visas Kelių į žvaigždes peripetijas.

Akivaizdu tik viena - kadangi nugalėtojas greičiausiai buvo aiškus jau iš karto, tai beliko tik labai gražiai "atbarstyt" "netinkamus". O kai dar perskaičiau, kad jeigu šiemet Donatas nelaimės didžiosios EV (dievulėliau, koks pasitikėjimas savim... Gaila, didžiosios EV Tyla nenupirks - pernelyg neįtakingas), bandys tol, kol pavyks. Čia jau diagnozė, atleiskit... Nors užsispyrimas ir pagirtinas dalykas, reikia vis dėlto išmokt susitaikyt su pralaimėjimais, reikia išmokt daryt kažką naujo ir nekopijuot jau pasauliui žinom ų žvaigždžių ir tuo labiau "žvaigždžių".O dabar belieka palinkėt tiek sėkmės, kiek Donny jos nusipelnė. Tikiu, kad į finalą pateks, bet kad ten lips į viršūnes, netikiu. Geriausiu atveju liks apie vidurį. Apie LT United perspjovimą nėra ko nė svajot. O jei vis dėlto pasisektų - ką gi, tiek to, nei liūdėsiu, nei labai džiaugsiuos.


Atsakyti
Grace
2016 m. kovo 13 d. 20:03:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ne į nugalėtojo temą, bet...

Jeigu pats Mamontovas FB Ruslano pasirodymą laikina, tai matyt, kad tikrai neblogai. Gal tik Erika buvo jo pirmasis pasirinkimas (nes tą viešai deklaravo).

O visa Ruslano nuomonė, kodėl taip , o ne kitaip pasirodė, yra čia:

https://zmones.lrytas.lt/muzika/ruslanas-kirilkinas-matau-save-eurovizijoje-bet-ne-simet.htm


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Grace
2016 m. kovo 13 d. 15:16:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O man atrodo, kad tokių dainų, kaip Aistės būna kiekvienais metais EV ir ne viena .

Balkanų šalys tokio tipo galingas dainas mėgsta. Charizmatiškos stiprios moterys su galingais balsais ir  balade- drama. 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
einaras13
2016 m. kovo 13 d. 15:02:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Rūtos ir Aistės dainos yra tokios pat neeurovizinės kaip ir Ericos. Rūta ėjo per idėją, Aistė ėjo per balsą, Erica ėjo per stilių. Viskas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Unrest_
2016 m. kovo 13 d. 14:59:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Manau, jog E.Jennings kad ir geras pasirodymas, bet būtų patikęs tikrai ne visiems EV žiūrovams. Tokios dainos dažniausiai nublaksta Eurovizijos scenoje. Donato daina pilna šių laikų šokių muzikos klišių, kas EV scenoje yra tinkama - jam belieka kovoti tik tarp tokių pačių atlikėjų norint užimti aukštą vietą :) Reziumė - Ericos daina galėjo tapti hit/miss, daina kokybiška tačiau neaišku ar nebūtumėm vieninteliai kuriems ji patiko.Donato daina nepateikia nieko naujo, tačiau EV scenoje ji tinkama ir manau užims neblogą vietą.Apie Rūtos ar Aistės pasirodymus net neverta kalbėti - kažin ar jos supranta ko Eurovizjoje reikia. 


Atsakyti
UtenaitisLT
2016 m. kovo 13 d. 10:21:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

na aišku gal gerai, kad Montvidas laimėjo, nors labai sunku paskyt, kas geriau ar Erika, ar jis, bet manau turėtų praeit kitan etapam, nes už jį subalsuos kai kurios...


____________________
muzika\\\\\\\\\\\\\\\'
Atsakyti
Grace
2016 m. kovo 13 d. 00:31:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jei jau taip, aš visgi norėjau Erikos (mano antras pasirinkimas). Ir buvau kone tikra, kad ji gal ir važiuos.

Tai jaučiuosi nusivylusi. 

Na gerai, tada susikoncentruosiu į latviuką, jei jau taip. 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
4Blackberry
2016 m. kovo 13 d. 00:08:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na nežinau, mano mintys yra labai pesimistiškos. Jei palyginus su tuo, ką kitos šalys išrinko, tai Donato net ir finale nematau. Bet manau, kad gerai, jog jį išrinko, nes jis jau patyręs ir žino, kas yra EV scena, tad turėtų pasirodyti geriau. Aišku, be jokios abejonės, sėkmės jam.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Rolandas19770710
2016 m. kovo 13 d. 00:03:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

na ka, patinka - nepatinka, bet belieka palinket Donatui sekmes po dvieju menesiu. bus idomu {#}


Atsakyti
Silentist
2016 m. kovo 12 d. 23:16:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

gal ja palaike zmones perejo i Donato puse


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Eagle Eye Cherry Eagle Eye Cherry
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 315
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 2744