Sveiki,galbūt atsiras galinčių man padėti. Giminaitė gavo keletą akordeonų ir norėtų juos parduoti. Gal yra akordeonų žinovų kurie galėtų pagelbėti bent apytiksliai nustatyti jų vertę? Pridedu keletą nuotraukų, pati apie akordeonus nenusimanau nieko, žinau tik, kad abu yra 120 bosų, ganėtinai seni (apie 50 metų), veikiantys. Suprantu, kad gyvai nepamačius ir nepačiupinėjus įvertinti sudėtinga, bet gal kažkiek nusimanantys, pagal prekės ženklą, amžių galėtų pasakyti maždaug nuo kiek iki kiek jie galėtų kainuoti. (Užrašai, jei nesimato nuotraukose - Soprani Italia ir Hohner) Ačiū
Aš sau galvoju: hm, reikės kažkada man šį mėnesį The Reticent įkelt į music'ą. Paminėjau vakar vakare komentare grupę, šiandien ryte žiūriu, jau yra. Dėkui Alvydai, esat greitis!
Kita vertus, pono retorika prie tam tikrų dainų kaip "Kokie 90% dainos š", "Kažkoks židišks mīžals" ir "Š...klasika...vempt norisi" yra tiesiog nemaloni ir nepagarbi. Kritika - ok, nepagrįstas varymas riebiais žodžiais jau ne ok.
O viešpatie, kokia tragedija, žmogus 9 kartą per TRYLIKĄ METŲ pasiūlė tą pačią dainą. Aš suprantu, kai per trumpą laiką ten tą pačią dainą kiša ir kiša, nervuot gali pradėt, bet čia tai labai normalu. Aš pats greičiausiai taip elgiuos.
2016 m. rugpjūčio 20 d. 09:03:10
Sveiki, galbūt atsiras galinčių man padėti. Giminaitė gavo keletą akordeonų ir norėtų juos parduoti. Gal yra akordeonų žinovų kurie galėtų pagelbėti bent apytiksliai nustatyti jų vertę? Pridedu keletą nuotraukų, pati apie akordeonus nenusimanau nieko, žinau tik, kad abu yra 120 bosų, ganėtinai seni (apie 50 metų), veikiantys. Suprantu, kad gyvai nepamačius ir nepačiupinėjus įvertinti sudėtinga, bet gal kažkiek nusimanantys, pagal prekės ženklą, amžių galėtų pasakyti maždaug nuo kiek iki kiek jie galėtų kainuoti. (Užrašai, jei nesimato nuotraukose - Soprani Italia ir Hohner) Ačiū