Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Keliautojai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2022 m. lapkričio 11 d. 21:30:14 2022-11-11 21:30:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Panašu, kad prieš tai komentavo kastonas11. Ir lygtais dar mačiau tą komentarą, bet jis kažkokiu būdu pradingo. Kažkas ištrynė, bet kodėl, neįsivaizduoju.

O dėl Pazistu_Mykola... yra tiesiog music'iečių, kurių nepasiilgstu ir kurie man neįdomūs. Tai jis vienas iš tų nedaugelio.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2022 m. lapkričio 11 d. 19:38:46 2022-11-11 19:40:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Įdomi tema įdomiai iškilo paviršiun. Jau tikėjausi čia rast naują atsakymą, bet matau, kad Einaro komentuota prieš pustrečių metų. Tad kaip tema išlipo aukštyn, gal nespėliosiu. 

O va kelionės vis rūpi. Trumpa suvestinė iš Italijos (nes jau nebe itin aktualu) – iki tol kažkiek su Duolingo mokiausi itališkai, betten pravert burnos neišdrįsau. Bet kai prireikė atminties kortelės, su pardavėju susikalbėjom puikiai – jis kalba tik itališkai, aš tiek, kiek jis sako, suprantu, bet atsakyt nemoku, tad varau angliškai, o jis... Jis angliškai taip pat gerai tylėjo, kaip aš tališkai :D Na bet susikalbėjom :D Po kelionės, tiesa, parsivežta trauma – LT nėra picų (kaip faina, kad neilgtrukus sužinojom apie Pizza Verde – ten radom tai, apie ką svajojom). OK, nereklaminsiu, bet ilgainiui atradom daugiau NEtinklinių (šias visam laikui išbraukėm iš lankytinų sąrašo) picerijų. Ir kava. Pagaliau galima pasidžiaugt, kad ir LT esama vietų, kur galima šgert tikro espresso. Tiesa, sutarėm, kad teisingas pavadinimas vis dėlto yra expresso – nes ten, kur pavadinimo teisingai parašyt nemoka, nemoka ir jo virti. Ir dar – nuo tada kava tik be cukraus. Na gerai gerai, kartais nusidedu, kai kava tikrai neskani, cukrus tą bjaurų skonį truputį pataiso. Ir dar viena (jau ne svajuko dramblionės lygio?) svajonė – traukinys, pvz., Vilnius– Kaunas per 38 minutes. Aha, 250 km/h. Kaifas buvo....

Ir tikrai nėra tik neigiamų prisiminimų. Smagu buvo.... Kaip gaila, kad pandemija nunešė Kretą. Palanavom 2019, bet tada mano didžiosios nelaimės, o po metų smogė pandemija. Dar po metų dar nedrįsom keliaut, o šiemet ir vėl kurį laiką teko pakrimsti laisvadarbio/bedarbio duonos. Kas bus kitąmet, jau bijau svajot. Vis dėlto į Kretą norisi...

Beje, tikrai įdomu, kaip vis dėlto Pažįstu_Mykolą sekasi?


Atsakyti
einaras13
2020 m. balandžio 1 d. 18:02:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai kad jis prieš tai buvo pakankamai kompleksuotas žmogus, tikiuos, kad ta trauma atstatė jį! {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Konditerijus
2020 m. balandžio 1 d. 17:20:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kažin, kur Pažįstu_Mykolą dingęs.. paskutinį kartą pokalbių dėžutėje drėbtelėjau kažką apie šlapimą.. ir po to lyg ir nebedaro savo išpuolių.. neramu man ar nebūsiu sutraumavus žmogaus :/


Atsakyti
JokubasMas
2020 m. balandžio 1 d. 14:46:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

 

Sveiki, kaip manote ar dėl šiandieninių situacijų susijusių su koronovirusu keliones reikia visai pamiršti? Gal kaip išeitis būtų išmeginti keliones kemperiais. Domėjau si tai yra žmonių ir net įmonių, kurios užsiima kemperių nuoma. Viena tokių - https://puikuskemperiai.lt/


Atsakyti
einaras13
2018 m. rugsėjo 16 d. 10:23:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O tamstai kelionės visada sėkmingos? Sekasi mat...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Pazistu_Mykola
2018 m. rugsėjo 11 d. 22:22:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

faina, kad pusė teksto apie keliones – neigiami įspūdžiai :) Nesakau, kad nustebau.


Atsakyti
Rutonė
2018 m. rugsėjo 10 d. 20:52:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

žinau. Bet mes keliavom pernai. ai skraidino MAU - Mižnarodni avialinii Ukraini. Buvo TIESIOGINIS reisas, bet jį panaikino tada, kad nereikėtų tų 250 eurų kompensacijos mokėt. Kadangi Lvove dar ne viską pamatėm, ne visur užėjom - dar galbūt grįšim. Aišku, ne su MAU, aišku, ne per Kijevą.


Atsakyti
Crazyz
2018 m. rugsėjo 10 d. 02:01:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Į Lvovą wizzair tiesiogiai pradeda skraidyti :)


Atsakyti
Rutonė
2018 m. rugsėjo 10 d. 00:36:59 2018-09-10 00:45:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nedaug keliauta, palyginus su Einaro sąrašu. Aplankyta Estija, Latvija, Lenkija, Vokietija, Austrija, Vengrija, Čekija (tai vis turistinės kelionės su kuria nors turizmo firma), Latvija - dar ir pamatyt savo DIEVUS - a-ha. Iš kitų kelionių (jau be turistinių agentūrų) lankyta Kipras ir Ukraina. Šiemet (jau po kelių dienų) bus Italija. Kol kas patys pačiausi prisiminimai turbūt iš Kipro. Tie tingūs pietiečiai su principu slowly slowly tikrai daro įspūdį. Kad ne visada teigiamą - irgi tioesa. Štai susiruoši į Karalių kapus - nori kaip įmanoma greičiau ten patekt, nes diena nusimato karšta (ne mažiau kaip +35 pavėsyje), o pavėsio ten nelabai rasi - praktiškai dykumos... Ateini į vietinę kavinukę (kuri, kaip vėliau paaiškėjo, priklauso vietinei gyvūnų priglaudai) papusryčiaut, o šeimininkė niekur neskuba. "Atsidarom po 10 minučių, bet prisėskit, aš tuoj". Praeina tos 10 minučių - "Atsidarom po 10 minučių".... Kai pagaliau baigiam savo davinį ir norim susimokėt - "Jūs neskubėkit, baikit kavą... Slowly slowly..." Tai ir parsivežėm tą slowly slowly Lietuvon - tapo vos ne kasdieniniu priežodžiu. Karalių kapus apėjom jau kepinant tikrai karštai (kaip mums, šiauriečiams) spalio saulei, bet gyvi likom. KItas pavyzdys - maniškiui taip panižo aplankyt Bizantijos muziejų - nuėjom. Aplankėm. Galima sakyt, pabučiavom duris - vietinis dvasininkas, matote, "įstrigo kamštyje" (aha, velkom to Lifjueinia - pamatytumėt Narbuto gatvės, Savanorių prospekto (tiek Vilniuje, tiek Kaune) ir kitus kamščius, gėda pasidarytų dėl savo "kamščių" iš turbūt poros mašinų.... Vidun taip ir nepatekom. A, ir be abejonės, vietiniai kebabai ir prie jų pateikiami marinuoti pipirai ir salierų stiebai (tikrai aštrūs). Prašom nesijuokt - savų lietuviškų kebabų ragaut iki šiol nedrįstam. Na gal ne visai - ar ne pernai pabandėm ar ne per Sostinės dienas Gedimino prospekte paragaut neva graikiško restorano siūlomo souvlakio (tai kaip ir kebabas) - irgi minėsim ilgai ilgai... Deja, tik bloguoju - kaina vos ne dvigubai didesnė nei kiprietiško, kiekis - vos ne dvigubai (ar dar daugiau) mažesnis ir klaikutėlis majonezinis padažas (turbūt turėčiau sakyt tzatziki, bet liežuvis nesiverčia - tai buvo klaikus marmalas, primenantis sovietines valgyklas ar ligoninių maistą).... Nesiplėsiu turbūt pasakodama, kiek kokių nuptykių ten patyrėm, bet faktas - mielai ten sugrįžtumėm (o prieš kelionę atrodė, kad tai once in a lifetime kelionė). Tik jau turbūt keliautume aplankyt apylinkių - senamiestį išmaišėm skersai išilgai.

Blogiausiai turbūt minėsim praėjusių metų kelionę į Lvovą. Ne, Lvovas nenusikalto niekuo, viskas ten mums buvo OK. Visai ne OK buvo Kijeve. Boryspilio oro uostą turbūt irgi ilgai minėsim kaip vieną blogiausių patirčių. Pirmas blogis nutiko dar tėvynėje - panaikino tiesioginį reisą Vilnius-Lvovas. Būtinai teko aplankyt sostinę. Pirmyn dar nieko baisaus, bet atgal... Pasų patikra veikė net ne vėžlio greičiu - vėžlys turbūt palyginus su jais judėtų reaktyviniu greičiu. Kol stovėjom eilėj, suskambo ir paskutinis skambutis... Mes po patikros - bėgte į lėktuvą. Kol po klajonių atsidūrėm ten, kur reikia, streso patyrėm daugiau nei užtektinai. Jei ką - už greitesnį judėjimą (fast line'ą) susimokėję žydai lygiai taip pat greitai stovėjo kitoj eilėj). Kad nepasirodytų maža lėto darbo - iš 4 langelių dirbo 1... O jei norit pasijust turtuoliais - Ukrainą tikrai rekomenduoju, kol kainos ten dar netapo europietiškos.

O rugsėjo 22 mūsų laukia Florencija.... {#}

Ką norėtumėm (tiksliau būtų - planuojam) aplankyt - turbūt Sakartvelo, gal sugrįžt į Pafosą Kipre, gal dar kada grįšim į Lvovą (ginkdie ne per Kijevą, greičiau jau per Lenkiją). Kol kas tiek, po Italijos planuosimės dar ką nors. Na o jei kelionės Lietuvoj - Kėdainiai, Telšiai, Plungė. Kas be ko, kadangi be nuotykių mes niekaip negalim, tai irgi įsimintinų nuotykių papasakočiau.


Atsakyti
Silentist
2018 m. rugpjūčio 31 d. 21:10:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
ponfucijus
2018 m. rugpjūčio 31 d. 02:36:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
einaras13
2018 m. rugpjūčio 30 d. 20:46:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš europietiškas žmogus, dar nepanaudojau paso, išsisukau visus su ID. Tačiau Europos jau reikšminga dalis pamaišyta. Esu lankęs šias šalis (čia įvardiju tik realius vizitus su tikslu kažką pamatyti, o ne šiaip pravažiavimus iš taško A į tašką B per tą šalį): Vokietija (2011), Jungtinė Karalystė (2011, 2012, 2014, 2018), Estija (2011, 2017), Prancūzija (2012, 2016), Graikija (2014), Italija (2014), Vatikanas (2014), Lenkija (2015, 2016), Austrija (2015), Slovėnija (2015), Čekija (2016), Olandija (2016, 2018), Belgija (2018)

 

Didžiausias įspūdis: Graikijoj dalyvavau gamtos mokslų olimpiadoj, paskutinis eksperimentas baigėsi ant operacinio stalo. Na, bent jau apendikso atsikračiau. 

 

Simpatiškiausios man šalys: niekaip negaliu pamiršti savo pirmojo karto užsienyje, t.y. Vokietijoje. Jei tektų atsisakyti gyvenimo Lietuvoje, tikrai norėčiau gyventi Vokietijoje. Tiek kultūriškai, tiek socialiai miela šalis, o ir graži. Taip pat man patinka olandai ir jų savotiška kultūra. Ir patogumų (apgyvendinimo, maisto kainų ir pan.) prasme Olandija palieka labai didelį įspūdį. Jei grynai pagal grožį, tai Atėnai yra didelį įspūdį paliekantis miestas, bet greičiausiai ten tik rekreaciniais tikslais norėčiau pabuvoti.

 

Kur šiuo metu labiausiai norėčiau nukeliauti? Aš manau, kad Europoje dar yra krūva vietų, kurias reiktų pamatyti. Į kitus žemynus kol kas netraukia. O Europoje labiausiai neatrastos yra kai kurios centrinės Europos šalys (Vengrija, Slovakija), kurioms teikčiau pirmenybę ateities planuose. Taip pat Balkanų regionas. Ir, žinoma, mane pavydas ima, kai kiti kalba apie savo įspūdžius Suomijoje / Švedijoje, mat aš Skandinavijos nesu palietęs visai. Iš skandinavų labiausiai domina būtent Švedija, bet neatsisakyčiau ir kitas šalis aplankyti.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Isa
2016 m. rugsėjo 23 d. 07:39:48 2018-09-10 15:24:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

...pigumas priklauso nuo mėnesio ir savaitės dienos; europiniams skrydžiams dažniausiai naudoju norwegian airlines ar ryanair, tolimesniems - finnair, aeroflot ar norwegian, lufthansa; šiaip pigių bilietų ieškojimas kartais gaunasi kaip darbas - čekini oro linijas vos ne kasdien, nes būna įvairios akcijos ir pan.

...mano tolimiausias taškas - Phnom Penh...


Atsakyti
simkelyte
2016 m. rugsėjo 22 d. 16:09:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na pasidalinkit keliautojai apie savo keliavimo įspūdžius, kur toliausiai nukeliavot?

P.s Šiuo metu ieškau lektuvu bilietai i Vokietija kad būtų kuo pigesni, gal žinote kur geriausiai ieškot, čia prie to pačio į temą apie pigesnius bilietus būtų keliautojams!


Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Whitesnake Whitesnake
7,8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 23688
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 192370