Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Rutonė
2018 m. kovo 19 d. 18:19:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Spėju, paskutiniu sakiniu visą esmę ir išrėžei. Arba dar variantas - komisija tokių tiesiog nepraleidžia - jiems reikia to, ką matėme. Aš irgi nesužavėta nei mūsų, nei daugelio kitų šalių pasirinkimais (ir atrankomis; jas sekti juk nesudėtinga; kas kita, kad nebelabai įdomu). Tiesa, vienam teiginiui tikrai paprieštarausiu - kas jau kas, bet Saulės kliošas - ne naujokai scenoje (kas kita, kad jų stilius man nepatinka Ir nežavi, kad suaugusi mergina-moteris cypauja vaikišku balseliu. Tas kontrastas nevež...). O kad į atrankas neina veteranai, turbūt irgi aišku, kodėl - kad ir kaip kam nepatiktų Mia (man tai vienodai), spėju, nemažai tiesos pasakė O Ericos Jennings pasitraukimas? Juk jos irgi ne naujokės scenoje. Patyčios (nors, prisipažinsiu, negirdėjau - atrankas įsijungdavome jau pasibaigusias ir prasukinėdavome kiek galėdami greičiau - ypač komisijų pliurpalus), vieno kažko akivaizdus sodinimas, kažko vieno aukštinimas. Prisipažinsiu, tikėjausi (nesakau, kad linkėjau), jog laimės Saulės kliošas. Tai ko ten eit veteranams? Jiems ką - šlovęės nepakanka/per daug? Dalyvavimas EV žinomam veidui pliusų tikriausiai nepridės, žinomumas nesumažės, nepadidės (bent jau gimtojoj šalelėj) - tai ko ten gadintis nervus ir gaišt laiką?O dabar pažiūrėkim, ką siunčia UK - koks skirtumas, ką - vienkartinius projektus, scenos veteranus, absoliutų šlamštą... Aišku, čia neabejotinai veikia tai, kad jie bet kokiu atveju visada bus finale. Tai gal ir Lietuvai taip reikėtų elgtis -tik, žinoma, tikintis, kad bus kaip visada uodegoj?Nes dabar atrodo, kad EV - gyvybės ar mirties klausimas, nes jei nelaimėsim............ O dabar kuo toliau, tuo labiau man dzin, kurią vietą užimsim, ar pateksim į finalą, o jei pateksom, kaip seksis ten....


Atsakyti
Stripped
2018 m. kovo 17 d. 13:27:07 2018-03-17 13:27:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiais metais neturėjau savo favorito, iš esmės visi mane nuvylė. Nebuvo nei vienos geros dainos, visos labai vidutinės arba dar prasčiau. To nepasakyčiau apie porą ankstesnių metų atrankų, kurios mano galva buvo įdomesnės. Ir aš pagalvojau kodėl - ogi todėl kad ten buvo ir senosios scenos atstovų, lyginant su žaliu jaunimėliu šiemet. Ir praėjusiais metais aš visiems sakiau apie Fusedmarc (neturiu nieko prieš pačią grupę) - išrinkom blogą dainą, ir nieko nebus. Pamenu kai mane užpuolė (ar ne music'e berods) kad neva aš nieko nesuprantu apie muziką. Bet buvau teisus. Iš esmės toje dainoje buvo labai blogas priedainis, nes visa kita lyg ir neblogai. O kalbant apie šią atranką, vienintelė asmeninė ambicija buvo ta kad nelaimėtų Kotryna, nes ta daina buvo pati blogiausia kūrybine prasme. Po tokios atrankos ima atrodyti kad neturime jaunų dainų kūrėjų kurie gebėtų kurti geras dainas, bet galbūt jie kuria kažkur kitur, ne Eurovizijos publikai.

 


____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
Rutonė
2018 m. kovo 14 d. 00:27:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gal ką pripainiojau, bet kai rodė galutinius balus, lyg ir taip buvo. Esmė - mano valia būtų buvusi į finalą Brūzga nebūtų patekęs. Kuo jis apskritai patiko - nesupratau. Ai, betgi tiesa - dėl skonio nesiginčijama... Marija man visą laiką kažkuo atrodė panaši į Skaivą (neklausk, kodėl), o daina... Nesužavėjo, nesuerzino, o dabar jau ir nieko neprisimenu... Jau geriau būtų į finalą keliavą Twosome. Suprantu - daina tikrai silpna, bet idėjiškai gan teisinga. Ir tas flamingas /pelikanas šarmo turėjo (kažkaip beklaidžiodami Panoramoje viename iš interjero salonų pamatę panašų "paukštį" prisiminėme ir Twosome). Aišku, visgi tai trololo projektas, kaip ir LT United (bet visgi silpnokas lyginant su Izraelio - tas dar ir gilesnę mintį turi). O dėl kitų, tai tiesiog nežinau. The Roop visai neblogai susiklausė, net nustebau - Milanno (ar kaip ten paskutiniu metu vadinosi Vaidas Valiukevičius) niekad pernelyn neklausiau, nei mėgau, nei nekenčiau, tiesiog jis egzistavo "kažkur šalia". Monika Marija man irgi visai nežinoma, nes LNK n metų nežiūriu, tai ir Lietuvos balso nežiūrėjau. Va gal ją aš būčiau sukeitusi su Brūzga.  Paskutiniojoje laidoje tikrai nustebino galingu balsu. Bet ar jie nepaskęstų tarp daugybės kitų ir tikrai neprastų (nors ir pradžių buvau labai skeptiškai nusiteikusi ir dėl kitų šalių dalyvių, nes niekas nekabino. Kol neišgirdau Estijos, Izraelio Vengrijos - visi jie turi kažką tokio..., jei ne meniškumo, tai kitoniškumo, freakiškumo prasmėmis). Apie Ievą nei blogo, nei gero dėstyt neskubėsiu - daina graži, nesunkiai įsimenama (o ko gi reikia norint per 3 minutes sužavėt Europą?), o kai dar norom nenorom kalama į galvą visą darbo dieną (12 valandų) - tai jau įkalama tikrai ilgam...Kita vertus, šiandien pirmą kartą išgirdus šią dainą nereikėjo galvot, o kurgi aš ją girdėjau - iškart atpažinau. Kaip ją įvertins Europą - įdomu. Na bent šį kartą tikrai negėda dėl to, ką siunčiam. Ką tik paskaičiau, kad prognozuojamas patekimas į finalą, bet ten - pati uodega. Bet ką jau išrinkom, tą, belieka palinkėt sėkmės, nes daugiau balsuot už Ievą nebegalėsim. Bent iš Lietuvos.


Atsakyti
velniux
2018 m. kovo 13 d. 17:22:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Iš kur jau pas Brūzgą 22? Gi pagal žiūrovus vos ketvirtas liko po Ievos, Roop ir Marijos. Tai bendrai 19 balų gaunasi. Bet visiškai sutinku, absoliučiai nesupratau, kuo jis taip išskirtinai sužavėjo komisiją. Man jie su Marija buvo vienareikšmiškai blogiausi ir vieninteliai tikrai silpnai atrodę pasirodymai finale.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
velniux
2018 m. kovo 13 d. 17:19:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Profesionalumu - taip. Bet Elinos daina yra labai jau arti to, ką girdi aukščiausio lygio operų metu, kai tuo tarpu Il Volo daina, kad ir atlikta panašiais balsais, yra gerooookai arčiau populiariosios muzikos. Tikrai nemanau, kad ji turi geresnes pozicijas nei Il Volo net ir dainos klausimu. Be abejo, nei Jamala, nei Sobralis favoritai prieš konkursą tikrai nebuvo, tai bus matyt. Bet man kažkaip atrodo, kad čia turbūt visgi bus kiek per daug toli nuo vidutinio eurovizijos žiūrovo skonio spektro. Komisija gal patemps, bet nustebčiau, jei finišuotų aukščiau nei top5.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2018 m. kovo 12 d. 00:18:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Il Volo buvo treti, pagal žiūrovus pirmi, o tada švedų "Heroes" buvo ryškus hitas. Čia ryškaus hito aš kol kas nematau, nors švedų siunčiama daina pretenduoja patapti hitu (again, eiliniu ir neįdomiu hitu). O Elinos pasirodymas dar ir profesionalesnis nei Il Volo, ir dar vizualesnis, o dar tik matėm atrankos pasirodymo stadiją. Manau, kad ji stovi dar geresnėje pozicijoje nei Il Volo prieš kelis metus. Tiesa, čia nevertinu svarbaus geopolitinio faktoriaus - kas turi Europoje daugiau draugų — Estija ar Italija? Čia geras klausimėlis kazuistiniams nagrinėjimams prie arbatėlės {#} 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2018 m. kovo 12 d. 00:12:18 2018-03-14 00:28:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na na. Estijos paraiška tikrai labai stipri, bet.. Prisiminkim Il Volo - irgi operiniai balsai, bet nepasisekė. Gal daina prasta buvo. Nors man visai patiko. Pasikartosiu - Izraelio daina tokia.. įdomi... Bet jei pagaliau į euroviziją grįžta tikra muzika, šitai dainai šansų nedaug. O Ieva.. Nesiimu prognozuot vietos, nes vienaip ar kitaip pirmi nebūsim tikrai, o svarbios, duok Dieve, pirmosios trys. Trejetuko tikrai nematau, o dešimtukas būtų super gerai. Ar bus - nesiimu spėt. Greičiausiai ne. Norėčiau klyst, žinoma.


Atsakyti
einaras13
2018 m. kovo 11 d. 23:44:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš manau, kad Ieva ims tokią "pojavišką" twenty-something vietą, jei prasmuks į finalą. Man asmeniškai Ieva buvo trečia pagal gerumą finale (1. Kotryna 2. Paula (jei ne akustinė versija, būtų pirma) 4. Jurgis Brūzga 5. Monika Marija 6. The Roop - palaipsniui jie man atsibodo iki negalėjimo).

Iš kitų šalių yra labai įdomių dainų, tačiau yra ir labai nykių, todėl bus dar viena normali Eurovizija. Tiesa, galbūt stilistinis spektras šiemet daug platesnis, yra nemažai roko, netgi tokių hardcore'iškų dalykų kaip Vengrijos pasirinkimas, yra hiphopiškos manieros kai kuriose, yra įdomių pop dainų, galbūt kol kas pasigendu elektroniškesnių skambesių, kas ir taip Eurovizijoj nelabai veikdavo. Įdomių baladžių kiekį kompensuoja neįdomių baladžių kiekis, klišinių pop dainų gal netgi daugiau nei įprastai. Žodž, yra nemažai tokių "ekstremiškų" pasirodymų, todėl atsirinkti favoritus daug sunkiau, o tokio standartinio viduriuko, kur nei šilta, nei šalta, nelabai ir yra. Tiesa, kažkaip nedrįsčiau abejoti, kad estė Elina Nechayeva turi įspūdingai didelius šansus laimėti, nes operinio balso korta visada veikia visus, Estija čia labai vietoj ir laiku šitą kozirį iššovė. Nors aš prastas prognozuotojas, tai nežinau. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2018 m. kovo 11 d. 23:31:35 2018-03-11 23:39:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Realios simpatijos neturėjau. Taigi gal lengviau ką svarstyt. Mano "simpatijos" (tiksliau, tikėjausi, kad komisija ištemps, jie gi tokie alternatyvos mylėtojai) buvo Saulės kliošas (nors nemačiau realios galimybės su lietuvių kalba - kad ir kaip patriotiškai tai atrodytų), po to Twosome (OK, trololo, bet visgi visai nieko toks projektas ESC), tada Ieva. Tad rezultatas nenustebino. Žiūrėjau (kas man nebūdinga) praktiškai nuo-iki. Laukiau galutinių lentelių. Pasigirsiu - pataikiau 100%. Tik nu niekaip nesuprantu, už ką taip Brūzga aukštinamas... Realių galimybių laimėt nematau niekam, tikrai yra stipresnių/įdomesnių/tiesiogkitokių pasirodymų. Viena gerai - Ieva ir Jurgis surinko po vienodai - 22 balus, tačiau už Ievą balsavo daugiau žiūrovų ir ji laimėjo. Taip kad nereikės niurzgėt, kad komisija ir vėl prakišo savą žmogų (nors vis tiek LRT švariai žaist negali/nenori...).


Atsakyti
4Blackberry
2018 m. kovo 11 d. 23:29:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na pagal logiką, tiems, kas viską nuodugniai sekė ten, tai gal ir taip. Man, kaip nerūpestingam pašaliečiui, biški kitaip pasirodė.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
einaras13
2018 m. kovo 11 d. 23:21:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš nesuprantu, kaip šis sprendimas galėjo būti netikėtas. Jis yra pats standartiškiausias ir labiausiai tikėtas sprendimas. Nes The Roop žiūrovai neištemps, o Brūzgos komisija neištemps, tai bendras kompromisas galėjo būti tik Ieva. Žinoma, mano dvi favoritės pasiliko gale, tai šitai biški liūdniau...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
4Blackberry
2018 m. kovo 11 d. 23:09:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Netikėtas koks sprendimas, net nepamenu tos dainos realiai, bet bus galima pasiklausyt konkurso metu :D


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
einaras13
2018 m. kovo 11 d. 22:52:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Operatyviai kažkaip naujieną paskelbėt {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Rodrigo y Gabriela Rodrigo y Gabriela
7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 146
  Iš viso užsiregistravę: 73326
  Naujausias narys: kuqewan02
  Šiandien apsilankė: 84786