Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
fabregas
2018 m. rugpjūčio 9 d. 09:12:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

nepriestarauju nei vienai cia issakytai tavo minciai... :)


Atsakyti
Crazyz
2018 m. liepos 24 d. 11:44:20 2018-07-24 11:45:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, aš rašant recenzijas nebandau būti populiarus, tuo labiau lyst į šikną, vaikytis "patinka" mygtukų. Nebandau tapti geriečiu Zilniu, kuris niekad nieko blogo nepasakys apie koncertą, jei dar šito nepastebėjot. Esu apsilankęs tikrai nemažai koncertų, tiek mažų, tiek didelių, jaunų ir senų grupių, nostalgijos ieškant, ar įdomumo vedamas. Tad puikiai skiriu gerą koncertą nuo blogo. Vertinu koncertą iš įvairios perspektyvos, nostalgija yra tik vienas faktorius. O bambekliai ir užkietėję grupių gerbėjai manęs visiškai nejaudina :)


Atsakyti
Rutonė
2018 m. liepos 23 d. 17:31:05 2018-07-23 18:30:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na... Ne visai taip, bet kurjūsųrankos tai buvo per Sisters On Wire pasirodymą. Bet OK, netrukdė man toks "o kaip jūs pasitiksite vakaro žvaigždes?" ir ypač "su jumis, vidurys, viskas OK, jūs, ten, dešinėj?.." :D (nu man tai kairėj, bet whatever). Beje, visi tokie paraginimai ir kalbėjimas bile kalbėt niekad neatrodo nuoširdžiai. Man netgi priešingai - na nejaugi mes jums taip nepatinkam, kad jūs neplojat??? Beje, o kur Olegas nusišnekėjo? Nepastebėjau... Ir kai dalino CD, mačiau, kaip vieną nusigriebė a-ha gerbėja iš užsienio.

P.S. Po pirmo karto aš antro nelabai tikėjausi. Trečias (nu OK, ketvirtas) - tai jau daug. Ir jei bus dar bent vienas - eisiu. Net jei amžius atlikėjams daro savo (o mes tai jaunėjam, ane?)

P.S. Naobettačiau.... Mes, fanai, tikrai neobjektyviai savo numylėtinius galim vertint - ji gi DIEVAI.... Bet šį kartą tikrai viskas buvo gražu, solidu, tvarkinga. Na ir kas, kad be naujausių dainų - dalis senųjų man suskambo pakankamai netikėtai kietai, neposiškai ir tai buvo tikrai gerai.


Atsakyti
fabregas
2018 m. liepos 23 d. 16:43:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ir as buvau ir man patiko. Juk i koncerta einam paklausyt savo grupes megstamu dainu, tuo labiau kai ja gyvenime matai antra kart ir kazi a dar matysi. Is kur tas noras kad vokalistas plesytusi po scena ir rektu: kur jusu rankos !?

Kazkas cia jau rase , bet Zilnio is lryto recenzija tikrai geresne ir objektyvesne.

It tikrai tikiuos kad sis koncertas bus nepaskutinis. Linkejimai apzvalgininkui...


Atsakyti
p_ruta_
2018 m. liepos 23 d. 16:11:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu jo, statistiškai gerai atrodo, kai a-ha recenzija sulaukia virš 2000 peržiūrų, kai tuo pačiu Mamontovo "Midsummer" atidarymas nė 200 nesiekia, nu bet čia logiška, juk pasaulimio lygio grupė. Nesu girdėjusi a-ha gyvai, bet dėl vyresnio amžiaus atlikėjų vokalo nėra reikalo kabinėtis. Girdėjau 2015 Judas Priest Siemense nu irgi jau ne niolikinis ar 20 + , tad ir nebuvo vilties, kad balsas bus kažkoks vau, tačiau nesumažino įspūdžio, kad omg čia gi metalo tėvas. O tenka vis tiek susitaikyti su dažnu (neabsoliutinu, kad visad, nes tikrai nemažai būna išimčių) faktu, kad didžiosios legendos mus aplanko tik kai saulelė vakarop, kad ir tie patys gunsai tuo metu groję Taline irgi jau ne ta pati forma, Axelio, judesiukai nebe tie, bet sausakimšas buvo, nes nostalgija daro savo. Biškį į lankas, šiaip gerai, yra kritikos aš pati mažai kritikuoju, nes dažniausiai užsiparinu mažmožiais, kurių nelaikau esant svarbiu dalyku recenzijos minėjime. P.S. Zilnio visad geros recenzijos būna, nors man asmeniškai jo ankstyvosios apžvalgos, kurios berods "Melomane" ar "Jaunimo gretose" ankstyvaisais 1990+ buvo publikuojamos.


Atsakyti
Rutonė
2018 m. liepos 23 d. 10:55:13 2018-07-23 14:58:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Norėčiau būt dar labiau atsidavusi. Deja.... Šalia stovėjo lietuvė, mačiusi juos ir Vokietijoje, ir turbūt Norvegijoje, iš viso aplankiusi 9 koncertus. Mano šis tebuvo 4-tasis... Ir tas jausmas būti tarp tikrai prisiekusių fanų, kurie grupę lydi per visą turą (ar bent tiek, kiek gali) - tikrai fainas jausmas. Po koncerto nemačiau nė vieno surūgusio veido (bent jau iš tos zonos, kur aš buvau) - visi ėjo šypsodamiesi. Na o mano turbūt didžiausia beprotybė (kurios nė kiek nesigailiu) - lėkimas kelioms valandoms į Rygą. Bandau atgamint, ar ten tik ne Mortenas kalbėjo daugiausia.. Žinoma, tas "daugiausia" laaabai simboliška...

Na taip, Olegas iš Sisters on Wire bandė kaitint publiką, tai kalbėjo daugiau. Manau, jam visai pavyko. Nesakau, kas būtų buvę, jei būtų buvę Lemon Joy... Taip, puikiai žinau (deja, nemačiau), kad Igoris Kofas irgi buvo ten (beje, net ir jis savo koncertuose tikrai nepliurpia labai daug).

Tikrai gražiai apie koncertą ir nostalgiją parašė Ramūnas Zilnys. Ir jis pabrėžė būtent - nostalgiją. Ir ne - nė žodžio apie "legendas". Nes mes ten ėjom ne legendų pamatyt ir paklausyt - mus ten vedė nostalgija tiems laikams, kai muzika tikrai buvo muzika.

O apskritai - kiek koncertų buvau (vien last.fm fiksuoja 45, o buvo tikrai daugiau), atlikėjai su publika ne taip jau daug ir bendravo. Juk viso koncerto esmė - ne pliurpimas apie "gyvenimą ir bites", o muzika.


Atsakyti
einaras13
2018 m. liepos 23 d. 03:30:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ai, kad jau Rutonė pridėjo savo komentarą apie a-ha bendravimą su publika, tai ir iš pridėsiu, tokį bendresnį - apskritai nemanau, kad bendravimas su publika yra kažkokios papildomos vertės atributas. Man dar labiau patinka atlikėjai, kurie daugiau koncentruojas į programą. Man iki šiol suriečia kai kuriuos smegenų vingius kai prisimenu kvailą Machine Head padlaižiavimą Vilniuj prieš keletą metų. Turbūt iš beveik 3 valandų programos valandą prakalbėjo. 

Crazyz, juk čia a-ha, kaip tokia grupė nesulauks dėmesio. Ir tuo labiau, kai recenzija labiau pikta nei palanki (pastarąsias perskaitei tik palinguoji galvą ir išjungi). Ir dar kai yra tokių atsidavusių gerbėjų kaip Rutonė.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Crazyz
2018 m. liepos 22 d. 19:26:06 2018-07-22 20:08:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kritika už kritiką. Na, išties smagu matyti, jog recenzija susilaukė tiek komentarų, nes dažniausiai recenzijos lieka nepakomentuotos. Reiškiasi žmonės iš tiesų jas skaito. 


Atsakyti
Rutonė
2018 m. liepos 22 d. 12:54:25 2018-07-22 15:45:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gal pasisakysiu ir aš. Buvau. Nesakau, kad nenuvylė. Nuvylė - tai, kad naujų (na dabar jau sąlyginai - kada ne rinktinis albumas pasirodė?) dainų tai nebuvo. O laukiau. Bet visa kita.. Kokybiška, sklandu, tvarkinga. Grupės bendravimas su publika? Kad jis visada toks - bendravimas visada (na bent kiek jau man teko matyt Vilniuje, Vilniuje, Rygoje ir dabar Trakuose) - tai Magne's prerogatyva (nors, kiek pamenu, Rygoje nė vienas iš jų nekalbėjo). Paul'as visada buvo bene tyliausais grupės narys. Na ir..? Taip, ir man minčių kyla, kad sugrįžta kaip Scorpions (bet būtent - negąsdina "paskutiniais kartais"). Jei atvirai - total praval buvo 2002 Vilniuje, kai publika visiškai nemokėjo naujojo albumo dainų žodžių (bet palyginkit tas pačias grupių oficialiąsias svetaines ir visą kitą kompiuterines/internetines galimybes 2002 ir 2018...). Buvau pačiam priekyje - patikėkit, publika šėlo iš širdies. Taip, mes jau ne tie, kam 20+, mes - kam 40+, bet tikrai nesam senukai. Tik muzika mums kitokia patinka. Taip, skaičiau ir "sūrią" recenziją - šiai praktiškai identišką. Tik anoji išvis primena kokio 18-mečio (na, 20+ -mečio) apžvalgą. Neskaitau jų labai įdėmiai, bet tas renginių vertinimas per alaus/gražių merginų prizmę man kažkiek primena, atleiskit, dviejų animacinių MTV veikėjų klipų "apžvalgas"... A, su vienu jų teiginių sutinku besąlygiškai. Dėl šildymo. Lemonai ten būtų tikę daug labiau. Bet ir Sisters on Wire buvo tikrai gerai. Man šioks toks atradimas. O šalimais buvusios ir su grupe keliajančios a-ha fanų klubo narės tikrai šėlo ne prasčiau nei -niolikmetės (nors galėtų būti tų -niolikinių mamos ar net močiutės) ir per šildymą, ir per žvaigždžių pairodymą. Ir pabaigai - atrodo, girdėjau Magne's pažadą dar sugrįžti. To ir linkiu. Dėl to apžvalgai, nepykit, like'o neduosiu.


Atsakyti
4Blackberry
2018 m. liepos 21 d. 22:45:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Štai kas būna, kai žmogus pamiršta pridurti stebuklingus žodelius "aš manau".


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
einaras13
2018 m. liepos 21 d. 22:00:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tu beviltiškas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Pazistu_Mykola
2018 m. liepos 21 d. 19:57:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tai aš to ir laukiau – esmė, kodėl recenzija bloga yra paprasta – nes nepanaši į tavo, savaime suprantama, etalonines, teisingas, normalias, kokybiškas, notaro patvirtintas, pagal žymųjį Galinos Albrechtaitės 1973 m. išleistą veikalą "Kaip teisingai rašyti recenzijas vokaliniams-instrumentiniams ansambliams" ("Vaga") ruoštas recenzijas. Truputį persistengi, Mao.


Atsakyti
Silentist
2018 m. liepos 21 d. 13:41:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

koncerte nebuvau, o pastarasis jų gyvo garso koncertas visai patiko. taip pat labai patiko jų pagrindinės dainos neseniai išleistas Kygo remiksas.


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
4Blackberry
2018 m. liepos 21 d. 12:46:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Iš mano pusės tai tėra prisikabinimas dėl recenzijos kokybės, nagrinėjant, kur yra skundimasis, o kur yra kritika. Ir šiame straipsnyje mane užkabino nemokėjimas gerai išsakyti kritikos, kas sukūrė tiesiog tą įspūdį, kad recenzentas skundžiasi dėl to, ko ir taip buvo galima tikėtis. Sakinys "Apskritai grupė niekad netryško gausia energija, o šį kartą viskas buvo daug prasčiau" tą gali atskleisti. Kita mano dalis supranta, kad tai tėra žmogiškų emocijų natūralus reiškimas, na bet aš negaliu nežiūrėti į profesionalų recenzijos išpildymą. Tokia mano perspektyva, nieko nepadarysi :)


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
einaras13
2018 m. liepos 21 d. 12:34:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bent jau aš nekalbu apie vertinimą. Aš kalbėjau konkrečiai tik apie patį paskutinį recenzijos sakinį.

Be to, suru.lt toks ir pavyzdys. Kiek teko skaityti, ten kažkokių subjektyvinių pasisakymų puokštė, nepasiūlanti kažkokios taiklesnės įžvalgos, tik kažkokio klausytojo kažkokią nuomonę. suru.lt skaitiniai kartais gerokai neatitinka recenzijos (bent jau normalios kokybiškos recenzijos su kiek įmanoma objektyviu žvilgsniu į turinį) formato. Ir tamstos paminėta recenzija čia praktiškai tokia, kokios ir tikėjaus. Aišku, visada yra skaitytojų, kuriems atviriau išreikštos nuomonės reikšmingiau už konkretizuotą apžvalgą, kurias bandau aš rašyti. Aišku, ne visada sėkmingai, nes kartais nepasiseka išvengti savo nuoskaudų ar džiaugsmų išsakymo, tik jau tada vis tiek pasistengiu rasti tam tikrą taktą, kad kiek įmanoma mažiau kirstųsi su skaitytojų pažiūromis / etikos normomis ir pan. Vat Eligijaus apžvalgos paskutinis sakinys mane sutrikdė, aš ir pakomentavau, normali reakcija. Štai ir visa šaršalo (bent jau iš manosios pusės) paslaptis.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Pazistu_Mykola
2018 m. liepos 21 d. 11:09:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nesuprantu, iš kur tas šaršalas, to paties renginio suru.lt recenzija buvo dar atviresnė ir pasirodymą įvertino panašiai. Žaismingas pavadinimas ir faina, kad dar liko drąsių recenzistų. Tiems, kam užtenka žodžio "legendos" linkiu pradėti galvoti savo galva, patikėkit, neskauda. 


Atsakyti
einaras13
2018 m. liepos 21 d. 00:00:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na gerai, mes išsiaiškinom, kad kokybė buvo nekažką. Bet vis tiek, jokiais būdais tai neturėtų būti prielaida išreikšti nepageidavimą grupės atžvilgiu, ar, dar blogiau, skatinti juos stabdyti. Vis tik esate spaudos atstovas. Mano rašiniai ir su mažiau radikaliom nuomonėm jau buvo aptarinėjami ir tu tai gerai pameni {#}

Būtent, užteko greičiausiai išsireiškimo, kad kainos-kokybės ar parduotų bilietų kiekio-kokybės santykis nėra tenkinantis. Ir vis dėlto, pirkti bilietus į koncertą yra panašiai kaip pirkti batus - atrodo gražiai, bet kiek atlaikys? Ir niekas nekaltas dėl to, kad tu tikėjaisi geriau. Tik su koncertu dar lengviau: tu žinai atlikėjų amžių, tu gali pasižiūrėti youtubėje pastarųjų laikų jų koncertinius įrašus ir kažkokią viziją susidaryti. Kaip greit batai plyš, galbūt irgi gali numanyti pažiūrėjęs į medžiagą, siūles ir pan, bet turbūt su batais sudėtingiau.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
4Blackberry
2018 m. liepos 20 d. 23:25:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu nežinau, man pavyzdžiui, kvaila atrodo skųstis atlikėjais, kurie jau yra metuose ir turi tiek patirties. Juk toli gražu ne kiekvienas, net ir legendinių grupių koncertas nebūna tobulas. Reikia gerbti ir išvis džiaugtis, kad turi galimybę pamatyti ir išgirsti legendinę grupę gyvai. Čia tikrai nemetas kelti kažkokius savo standartus ir lyginti su Iggy Pop ar Dave Gahan. Kelkite jaunoms grupėms standartus geriau. Nes jiems dar yra ką pasiekti, sukurti naujo, yra vietos tobulėti. Suprantu, kad yra noras kuo geriau praleisti laiką, pagal sumokėtą kainą, bet realiai reikia suvokti, kad negausi to pačio, ką girdi studijiniuose įrašuose. Ypač sunku suvokti man tokius skundus iš žmonių, kuriems koncertai yra didelė gyvenimo dalis, veik įprotis.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
sanitex2
2018 m. liepos 20 d. 23:10:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Buvau as siame koncerte - pirma karta (ir tikiuose ne paskutini) - nerealiai patiko. Superinis Traku Pilies kiemo garsas, puikus kuriniai ir legendine grupe - tik nereikia skustis tokiais renginais Lietuvoje - ju maza, o sis koncertas buvo puikus.


____________________
Under The Iron Sea
Atsakyti
Crazyz
2018 m. liepos 20 d. 12:46:12 2018-07-20 12:52:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, žinai, aš visiškai nesu prieš grupių sugrįžimą ir tolimesnį jų egzistavimą. Bet būkim biedni, bet teisingi, vienos grupės sugrįžta ir toliau daro neįtikėtinus dalykus. Kartais net pats stebiesi, kaip pvz, koks 71-erių Iggy Pop scenoje yra kupinas energijos, siaučia visu gražumu, ar tie patys Depešai. O A-ha pasirodo yra žiauriai laiko paveikti. Kritiška aštri, tačiau panašią nuomonę išgirdau ir bent iš dar kokių 5 ten buvusių žmonių. O nostalgijos vedami 40-50-mečiai visados bus, nepaisant to, kaip blogai viskas gali susiklostyti scenoje :) 

 

P.s. juk žmonės visgi moka didžiulius pinigus už bilietus, jų expectations gali būti išties dideli. Koncerto kokybė ir pinigų už bilietų santykis neatitinka realybės. 


Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Gong Gong
7,8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 75
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 121271