Arba rungtynes. Jei jauno vardas D. Gal tai Domantas. Kitas Arvydas. Žaislai suaugusiems prognozuoja žaidima kamuoliais,baznycios antra lietuvių religija - krepšinį. Toks mano paaiskinimas
Vakar pataikiau pasižiūrėti laidą per LRT Myliu Lietuvą. Kokia pozityvi laida, gal ir dalyviai tokie papuolė aktyvūs. Viena žaidimo dalių būna spėlioti dainas pagal kelias melodijos natas, Aguonos buvo ta daina. Nustebino mane, koks energijos užtaisas joj
Kas dabar čia nutiko su Spotify embeddais? Ar čia tik man, ar Spotify previews tapo nebe previews, o groja visą dainą nuo pradžios? Gal pačių Spotify vėl kokie nauji pakeitimai...
2021 m. balandžio 21 d. 00:55:53
Rerikas tai miestas Vokietijoje?
2020 m. rugsėjo 23 d. 10:12:19
Arba rungtynes. Jei jauno vardas D. Gal tai Domantas. Kitas Arvydas. Žaislai suaugusiems prognozuoja žaidima kamuoliais,baznycios antra lietuvių religija - krepšinį. Toks mano paaiskinimas