Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Sahja
2021 m. gegužės 21 d. 15:47:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

 

1. Graikija 8/10 

2. Danija 8/10 

3.San Marinas 8/10 

4. Austrija 8/10 

5.Moldova 7/10 

6.  Bulgarija 7/10

7. Gruzija 6/10

8. Latvija 6/10

9. Serbija 6/10

10. Albanija 6/10

11. Šveicarija 6/10

12.  Lenkija 5/10 

13. Čekija 5/10

14.  Estija 5/10

15.  Islandija 5/10

16.  Portugalija 5/10

17.  Suomija 4/10


____________________
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Delacorado
2021 m. gegužės 21 d. 15:22:10 2021-05-21 20:53:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pacituojant čeką – Omaga! Net dantis sugėlė nuo tiekos saldybių... o kur dar blizgučiai, silikonas ir plastmasė :) 

 

Kai buvo paviešinta lenko daina, jis buvo kritikuojamas dėl silpno balso, bet, pasirodo, ten jis dar buvo Pavarotis, palyginus su tais vakar išleistais jo garsais. Atrodo, lyg dainavo visai kitas žmogus. Nors visgi atsiimu žodį „dainavo“, nes what was THAT?? Turbūt lenko balsas yra artimas šviesos greičiui, nes paprastų mirtingųjų ausų diapazonui jis nepasiekiamas. 

 

Įdomu, kad abi „Amen“ dainos buvo tarsi pranašiškai nesėkmingos ir pačios sau užsidėjo kryžiukus. Nepaisant to, „karščiausias Estijos vyras“ (skaičiau Delfi) Uku irgi nebuvo The lucky one, kuris ištraukė bilietą į finalą. Bet turbūt logiška, nes loterijose jam sektis kaip ir neturėtų :) O pop standartais jo daina yra tikrai nebloga, tik joje reiktų pakeisti vokalistą ir kelias erzinančias teksto eilutes. 

 

Serbija yra ekologinė katastrofa visomis prasmėmis. Tiesa, balsai geri, bet tas nė kiek negelbsti.  

 

Danai. Zilnys pažadėjo, kad iš juoko plyš burna, bet man niekaip nepavyko išgauti tokio efekto. Totalus cringe'as. Jei tai – protesto daina, tai įdomu, prieš ką jie protestavo – gerus balsus, kokybę, skonį, autentiškumą? Panašu, kad visus paminėtus punktus. Trolinimui irgi reikia sugebėjimų, o čia buvo nejuokinga, skysta ir tiesiog apgailėtina. Kas tą berniuką įtikino, kad su tokiu plokščiu balseliu jam derėtų imtis dainavimo? Vienintelis dalykas, ką danai padarė gerai – tai išmetė 2/3 anksčiau nuo Merkurio kopijuotų jo firminių judesių (veikiausiai gavo krūvas kritikos, ir ne vien iš manęs :) Tik ar tas infantiliškas strikinėjimas kaip įkirptam į sėdimąją buvo efektingesnis? Istorija nutyli... ir, bijau, tylės amžinai :) Prie pirmojo Einaro ESC dienoraščio šitiems chaltūrščikams skyriau sočiai epitetų, bet dovanoju paskutinį: ausų ir akių genocidas. Good riddance!! {#}

 

Šveicaras yra kone visiška danų priešingybė, o asmeniškai man – ir pats simpatiškiausias žmogus visoje šiųmetinėje (ir ne tik) Eurovizijoje. Tiesa, ta keistoka rankų choreografija (?) šiek tiek sutrikdė, bet vokaline prasme jis viską išpildė 100 proc. 

 

Džiugu, kad praėjo Portugalija. Iki šiol neištaikiau parašyti, kad ji yra mano dešimtuke. Žinau, kad aukštų vietų nepaims, bet nuo to mano požiūris į ją nepakis. Pristatomajame dainos (kuri yra ne studijinis įrašas) video buvo matyti, kad vokalistas jautėsi vis dar nepatogiai, stengdamasis ją prisijaukinti, o vakar išgirdome visai kitą rezultatą, kuris bent jau mano lūkesčius viršijo gal 3 kartus. Vienok, net ir po ankstesniojo video man kilo įtarimas, kad šis dėdulė geba dainuoti kur kas galingesniu balsu, kuris tiktų net hardrokui/metalui, o delikatesnes natas vartoja rečiau. O ir tas gangsteriškas sausojo įstatymo laikų imidžas man visai prie širdies. 

 

Labiausiai pralinksmino finalinės reakcijos. Belaukdami rezultatų, vieni isteriškai šypsojosi, kiti – meldėsi, o suomiai sau visiškai atsipūtę gurkšnojo alutį. Ir kai galop paskelbė paskutinę patekusią šalį, suomis iškėlė butelį, lyg nebyliai sakydamas: Nu tai savaime aišku... Už tai ir išgerkim! {#}

 


Atsakyti
Very_crazy_enough
2021 m. gegužės 21 d. 01:04:33 2021-05-21 01:06:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Čekas, psekas nepjove grybo. Jie įsijautė ir patikėjo, kad Eurovizija tikras konkursas, kuri mėgsta muzikos vertintojai ir mylėtojai. Danų buvo protesto daina kaip We Are the winners, kas nesuprato tongue in cheek. Labiausiai nepatiko getting old is growing old, nesuprantu, kaip tokios dainos į tarptautinius konkursus patenka. Zelmerlowo 2015 dainos Heroes niekas vaizdingumu ir efektais neaplenkė, taigi ji matyt iš < dešimt metų senumo Euroviziju lieka efektingiausia daina


____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
Atsakyti
Rutonė
2021 m. gegužės 21 d. 00:34:59 2021-05-21 00:35:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Rezultatai nenustebino, bet nusivylimo neslėpsiu. Gaila Samantos Tinos. Ją matyčiau mieliau nei Moldovos atstovę. Matyt, Filia dar daug kur yra mmėgiamas. Net (Ypač?) jei daro visišką beskonybę. Ko nesitikėjau, tai kad Portugalija praeis. Tai savotiška maloni staigmena. Visa kita nebuvo sunku nuspėti. Beje, ir man buvo susivaidenę, kad danai gali peržengti finalo laiptelį taip tiesiog just because. Bandau dar galvot, ką kuo pakeisčiau, ir nerandu. Tikrai daug silpniau už pirmą pusfinalį. Iki dabar nesuvokiu. kodėl Bulgarija tarp favoritų. NA taip, daina miela, paprasta, gal ir jauki, bet... San Marino patekimas į finalą, manau, didele dalimi Flo-ridos nuopelnas. Nors gal dabar tokios dainos ant bangos... Su Serbija kaip ir viskas aišku (arba vis dėlto klystu...) – ne daina buvo svarbiausia (nors atlikėjos buvo per daug apsirengusios, kad būtų galima teigti, jog publikos simpatijas ėmė „dainuodamos kitomis kūno dalimis). Tas pat ir su Albanija. Nrs negalima neigti, kad balsas tikrai stiprus. Man vis dėlto kažkodėl daina (nors teksto nė velnio nesupratau) nesuderėjo  su atlikėjos įvaizdžiu.

Ai, tiek to, laukiu šeštadienio.  


Atsakyti
einaras13
2021 m. gegužės 21 d. 00:19:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pusfinalis jau iš pradžių atrodė blogas, o gavosi dar blogesnis. Vien nusivylimai arba visiškos tragedijos. Mano lūkesčius pilnai atpirko portugalai ir šveicarai, jie mano vakaro favoritai. Taip pat San Marinas, nepatekęs į mano simpatijų top10 prieš transliaciją, pakilo net į 6-ą vietą. Atrodė efektingai net su keistais Flo Rida judesiukais. 

O nusivylimų tai visas pluoštas. Islandai, nors turi geriausią dainą, bet uždėjo kažkokį keistą beat'ą ant jos ir man nesusivirškino. Tiesa, pasirodymas, nepaisant to, kad filmuotas, nebuvo super inovatyvus. Samanta Tina su mikrofono pozicija nedraugavo. Čekas pjovė grybą, graikė vokaliai irgi silpnai tempė, o dar akims buvo vargo tą pasirodymą stebėt. Austras ir bulgarė - boring!!! Moldavė irgi vietomis ne dainavo, o rėkė, be to, kažkaip Filia pagailėjo savo energijos pasirodymui.  

Nu ir visiški fiasko buvo du: danai ir lenkai. Danų pasirodymas visiškas chaosas, o pačios dainos nekomentuosiu, nes Delacorado moka tą padaryti geriau {#} Lenkai išvis geriau patylėsiu, nes aš mačiau žuvį, kuri žiopčiojo gaudydami orą. 

O jei kalbėsime apie tai, kas pateko/nepateko. Prieš laidą spėjau, kad praeis latvė, čekas (vietoj albanės, portugalų). Prasidėjus balsavimui išmečiau latvę, čeką ir netgi moldavę. Vietoj jų įdėjau albanę, portugalus ir net sugebėjau įdėti danus, nes galvojau, kad Europa pakankamai nukvakus, kad galėtų juos ištempt į finalą. Todėl buvo laimės pilnos kelnės, kad vietoj danų praėjo moldavė {#} 

Dėl ko liūdna, tai dėl Samantos Tinos, žinoma. Nu bet latviai patys galėjo geriau, nieks nekaltas, daina tikrai turėjo potencialo praeit. Vis tiek visas graikes, bulgares ir moldaves išmesčiau geriau. O džiaugiuos, kad portugalams pavyko praeiti, nes visi taip nemėgo tos dainos, o paaiškėjo, kad mėgsta. Manau, kad tai, jog portugalų buvo vienintelis klasiškas numeris (kaip ir belgų pirmame pusfinalyje), jiems padėjo patekti. 

 

Mano vertinimai, kuriuos paskelbiau fb, kopijuoju ir čia:

1. Portugalija 9/10

2. Šveicarija 9/10

3. Islandija 8,5/10

4. Latvija 8,25/10

5. Suomija 7,25/10

6. San Marinas 7/10

7. Gruzija 6,75/10

8. Estija 5,75/10

9. Serbija 5,5/10

10. Albanija 5,25/10

11. Čekija 5/10

12. Graikija 4,75/10

13. Austrija 2/10

14. Bulgarija 2/10

15. Moldova 2/10

16. Danija 1/10

17. Lenkija 0/10


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


The Hives The Hives
7,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1472
  Iš viso užsiregistravę: 73352
  Naujausias narys: nofavowuhd
  Šiandien apsilankė: 61816