... nesuprantu suvisai kodėl, bet šitie Deutschland pseudo'vampyrai man neretai visai smagiai "susivirškina" ...
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Na, tų versijų yra daug, bet esmė, kad jos nei viena nėra oficialios, nei pridėta informacijos, kad būtų koks remaster'is, nei alternatyvi versija. Dabar pagooglinus šią dainą meta, kad tai išvis 2021 metų daina, kas net nėra tikslu.
Aš pamačiau, kad dar rodo "Panaši muzika". Gal tik ten ir galima matyti. Ai tiesa, dar dažnai matau kažkokio ištrinto atlikėjo kamputyje profilį. Nežinau, kaip aiškiau apibūdinti, bet ir kiti turėtų matyti. Manau, ta pati problema.
o tai kaip išvis tokią nesamą dainą galima rast? Nes suvedus paieškoj dainos pavadinimą rodo tik vieną, tą, kuri pasiūlyta į dienos dainą. Įtariu, klausimas Edui arba edzkai
Matau, net ir ištrynus dainas, jos dar lieka kažkur. Nors sistemoje nėra. Kaip atsikratyti tokiais puslapiais: https://www.music.lt/lt/daina/ Arvydas-Vilcinskas-Medinis-die vas/144962/ ?
2021 m. rugsėjo 8 d. 14:02:41
... nesuprantu suvisai kodėl, bet šitie Deutschland pseudo'vampyrai man neretai visai smagiai "susivirškina" ...
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]