Tai jei lygiai prieš metus buvo 253 aukų, o šiemet paaugo iki 6 000 aukų. Tai ar galim galvot kad 2022 lapkritį vėl padidės 30 kartu ir jau turėsim 180 000 aukų iš viso?
Vakar pataikiau pasižiūrėti laidą per LRT Myliu Lietuvą. Kokia pozityvi laida, gal ir dalyviai tokie papuolė aktyvūs. Viena žaidimo dalių būna spėlioti dainas pagal kelias melodijos natas, Aguonos buvo ta daina. Nustebino mane, koks energijos užtaisas joj
2021 m. lapkričio 3 d. 16:49:53
Tai jei lygiai prieš metus buvo 253 aukų, o šiemet paaugo iki 6 000 aukų. Tai ar galim galvot kad 2022 lapkritį vėl padidės 30 kartu ir jau turėsim 180 000 aukų iš viso?____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
2021 m. lapkričio 1 d. 03:42:08
Tai respiratorine ar kaip edzka sako: kraujagyslių liga. ir kodėl?
2021 m. rugsėjo 22 d. 22:01:09
Diskusija