Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2021 m. rugsėjo 25 d. 17:48:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mano klausomiausias rugsėjo mėnesio albumas. Šį albumą net nereikia stengtis traktuoti kaip konceptualų albumą, jis tiesiog plaukia nuo A iki Z kaip vienas kūrinys. Gitaros ir sintezatorių dermės čia yra tiesiog fantastiškos, kai kuriais momentais net geriau nei 8-ojo dešimtmečio Hawkwind. Tiesa, šis albumas yra tiesiog fantastiškas iki It's Only A Dream, bet Meditation šiek tiek užsuka albumą kita kryptimi ir manau, kad antroji pusė kiek silpnina albumą. Mano visos mėgstamiausios dainos yra pirmajame šešetuke: Strange Encounters, Counting Sheep, China Blues, tačiau labiausiai mane veikia du melodingiausi numeriai albume: Alcyone ir It's Only A Dream. Alcyone melodija yra tiesiog 10/10, man šiek tiek primena, ką Devin Townsend išdarinėjo Ghost albume, tačiau Hawkwind tą padaro 100 kartų geriau. It's Only A Dream tuo tarpu labai pinkfloidiškas numeriukas su melancholišku, bet stipriu sintezatoriaus pagrindiniu motyvu. Strange Encounters stebina aštriu, kompleksišku skambesiu, Counting Sheep labai vingrių, savotiškai vežančių motyvų kupina daina, China Blues žiauriai meditatyvus gabalas (tuo aspektu veikia daug geriau nei lengvesnė, rytietiškos muzikos labiau įkvėpta Meditation). Ir net ilgoji Unsomnia yra įdomi, tik antros pusės instrumentinis space'as truputį primuša bendrą dainos įspūdį. Antroje pusėje man patiko irgi melodingesnė daina I Can't Get You Off My Mind, savo momentų turi ir įmantrios kompozicijos kaip Small Objects In Space (kur ta jazzy/loungy sekcija gale, kur Brock'o vokalas skamba kaip Andy Tillison iš The Tangent... žiauriai pagaulus momentas). Taip pat ir paskutinės dvi Barkus ir Cave of Phantom Dreams įdomios, tačiau norėtųsi kažkokio pakilesnio finalo albumui (panašaus į It's Only A Dream).

Jei jau tokią kokybę Hawkwind demonstruoja, tai reikės pasivyti ir pažiūrėt, ką jie dar išleido per pastaruosius kelerius metus. O šitam albumui solidus 9-etas. Vėlgi, kaip ir Steve Hackett albumas, įsipaišo tarp įdomiausių 2021-ųjų metų albumų. 

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Underworld Underworld
7,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 223
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 345272