Man tai pakankamai daug yra dainu, kurios neatsibosta ilgai. Pavyzdziui sitos dainos negaleciau klausyt ruosdama matematika, nes mane ji ismusa is veziu ir negaliu susikaupt
Kinklee > pamąsčiau ir žinai nebūna. Daugiausiai ištempiu 2 mėnesius ( ir tai dvejoju)
Vėliau kai klausai tą dainą nebekreipi dėmesio į grojimą ir kitą - tai tiesiog būna tau fonas ruošiant matematikos namų darbus, kad tylos nebūtų. ;>
Nu sakau, kad nuo kovo Tai daugiau nei 5 menesius jau net. Tiesa sakant drisciau net sakyti, jog is dabartiniu dainu si net yra mano pati megstamiausia. O tau, ka nebuna, jog daina neatsibosta 5 men?
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2008 m. lapkričio 7 d. 17:32:11
o šiaip visada skamba kasnors, o matiekai man kaip tik turi būt koksnors pašalinis garsas.
nebegaliu be triukšmo.
2008 m. lapkričio 7 d. 17:20:03
2008 m. lapkričio 7 d. 17:01:22
Vėliau kai klausai tą dainą nebekreipi dėmesio į grojimą ir kitą - tai tiesiog būna tau fonas ruošiant matematikos namų darbus, kad tylos nebūtų. ;>
2008 m. lapkričio 6 d. 19:15:13
2008 m. lapkričio 6 d. 17:48:27
2008 m. lapkričio 5 d. 12:26:04
a tau sveika?
man patinka žiūrėt šios dainos klipą žinoma išsijungus garsą - jis gražiai ten sklaidosi.
2008 m. lapkričio 2 d. 14:41:39
2008 m. lapkričio 2 d. 14:26:10
2008 m. lapkričio 2 d. 13:38:06
2008 m. spalio 10 d. 22:47:28
Jei tu apie C.Brown, tai man ta daina niekad neatsibosta, labai grazi, viena is megstamiausiu ir sukelia lb geras emocijas
2008 m. spalio 10 d. 22:46:41
tai gal pasakyk kieno daina, nes tokiu pavadinimu gali buti daug....
jo sorry uzmirsau Chris Brown-with you
2008 m. spalio 10 d. 22:20:42
2008 m. spalio 10 d. 22:08:27
2008 m. spalio 10 d. 16:08:25
2008 m. spalio 10 d. 13:34:40