Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Balsuojam: geriausias Michael'o Jackson'o albumas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
sixy
2004 m. gruodžio 18 d. 10:49:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Su specialistais jau kažką netaip čia šneki. Labiausiai vertinamas darbas yra Off The Wall, vienareikšmiškai. Toliau gal Thriller arba Bad, Dangerous tikrai nebuvo taip gerai įvertintas. O ir dėl popso sąvokos nelabai sutinku. Popsas - nelabai prasminga muzika, su paprastu beat`u ir lengvai atsimenama melodija, kad ilgai įstrigtų klausytojui ir jis niūniuotų po to savaitę. Tokią muziką ir leidžia per radiją, nes ją labiausiai mėgsta.
O dėl fanų, tai nepažįstų aš tokių
Koncertų gi jau sakiau, irgi ne, išskyrus Bad Yokohama.

Atsakyti
Aurelija_michael
2004 m. gruodžio 17 d. 14:26:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
niekas negali pasakyt ish tikruju kuris vertinimas yra teisingas.....tiesiog pagal viska dangerous yra pripazintas labiausiai pasisekusiu ir geriausiu albumu...ne pagal ishpirkima..o specialistu vertinimu..galbut neisiskaitei i mano sakini : POPSAS - yra visishkai viskas, kas grojama per radija, o kadangi per radija groja viska, iskaitant ir rock'a ir rap'a ir kitus stilius, ir ta pat i off the wall albuma, tai viskas yra POPsas, POpsas nera atskiras stilius....popsas yra visi stiliai....kai jau sakiau ash nieko nenuvertinu....nes mano nuomone visi jo albumai yra auksciau visu kitu...ir visi jo albumai yra orginalus ir visi yra skirtingi ir super geri!...

beje, matau musu nuomones tuom ishsiskiria...todel nebesigincysiu, geriau paklausiu ar pazisti dar kokiu nors fanu asmenishkai, jei taip tai pasakyk vardus idomu ar pazisti ka nors ka ash pazistu..nes pazistu daug.ir kadanors susitikim, gal turi kokiu nors koncertu/?

Aura, KEEP MICHAELING!!!

ikiz, peace!

____________________
Aurelija Viluckyte MikJ
Atsakyti
sixy
2004 m. gruodžio 15 d. 13:41:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Čia šiaip mano nuomonė tokia dėl Dangerous. Ten yra daug gerų dainų, pvz.: Black or White, Will You Be There, Who Is It, Give In To Me, Heal The World, Keep The Faith, Dangerous, In The closet, Jam ir t.t. BET, klausau tokias dainas kaip She Drives me Wild ir pan., tai ten tikrai, fone kala kažkoks beat`as, ant kurio dainuojama. Man tai panašu į popsą, ne tokiom dainom MJ išgarsėjo. Pvz., Off The Wall skamba labai muzikaliai ir tokių dalykų nėra. Žiopčiojimai .. naaa .. irgi, Off The Wall šito nebuvo, kuo toliau, tuo jų daugėjo MJ karjeroj. Dar kas man Dangerous nepatiko, kad dainuot jis pradeda kartais taip, kad nebeina nieko suprast. Pvz., čia iš History, Tabloid Junkie, dainuoja kažkaip .. įdomiai Na sakau, man labiau patiko Off The Wall stilius. Ir visi šitie minusai dar labiau pasireiškia vėlesniuose albumuose, todėl, mano akimis, albumų kokybė po Dangerous vis smuko. Tiesa, nesu gerai įsiklausęs į Invincible, tai negaliu nieko pasakyt.

P.S. Aš iš Vilniaus, man 18, jei neklystu.

Atsakyti
Aurelija_michael
2004 m. gruodžio 14 d. 22:30:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
mano nuomone su sixy, ne siek tiek o labai skirtinga!

off the wall - mano nuomone nuostabus, ir geriausias albumas 1979 metais...o gal ir visais 70's...sutinku su sixy....ir dar noriu pabrezti, kad shis albumas yra pats pirmas solinis, ir ishkart labai pasisekes..., taigi, neturiu jokiu priekaishtu

thriller - taip....yra keturios, jei ne daugiau klasikines dainos , thriller, bj, beat it, human nature...man dar labai patinka, kad jame yra ne vien tokios dianos, bet yra ir meiles dainos, kaip babe be mine, the lady in my life...del wanna be startin' somethin; nesigincysiu...man paciai ji kitokia..ir nelabai patinka...ir galbut nepritinka...vis del to, tai geriausias albumas istorijoje!

bad - nesutinku kad daina just good friends ishkrenta....atvirksciai si daina man labai patinka...viena ish dabartiniu megstamiausiu, tiesa, megstamiausiu dainu turiu tikrai daug )..wel atsiskleidzia rocko stilius, kaip ir thriller'io beat it, disco stilius ishlieka, kelios juokingos, shmaikshcios melodijos dainos pagyvina albuma...kelios meiles dainos....labai gerai viskas sugalvota..priekaishtu taip pat neturiu

dangerous - nesutinku su sixy visihkai siuo atveju....siame albume man patinka visishkai visos dainos, ir manau, kad shis albumas yra geriausiai pasirodes, ir yra geriausias...shiaip man labai sunku ishrinkti geriausia....man jis yra geriausias, nes jame neturiu nei vienos dainos, kuri nors kiek nepatiktu, visos nerealios1 irnesutinku kad tia popsishkos dainos, nes tu tikriausiai dar nezinai kad popsas - tai yra visishkai viskas, ka tu girdi per radija....taigi, shikart teisi esu ash , ypac man labai patinka in the closet, dangerous, why u wanna trip on me, jam, give in to me, who is it....ir galeciau taip vardint iki galo...o tie tavo 'stenejimai' yra ne kas kita kaip improvizavimas...apie tia nusimanau siek tiek daugiau...kadangi paciai teko ne karta improvizuoti...o mokejimas improvizuoti ne tik kuriant daina , bet ir koncertuose, rodo gera kaip dainininko ishsilavinima...
priekaishtu zinoma nera!

history - irgi labai puikus albumas! nuomone visishkai tokia pat, kaip ir paie visus kitus....labai geras albumas...per daug nesiskiriantis kazkuo blogesniu nuo kitu...visos dainos gerai atidirbtos, geros melodijos...ypac geros dainos apie teidinguma kaip scream, they dont care about us, money, d.s., history...tiesiog nenoriu kartotiz...nes viska parasiau apie dangerous..
priekaishtu nera!

blood on the dance floor - man shis albumas taip pat labai patinka...kadangi negaliu daznai klausytis kai kuriu dianu, pvz kaip u r not alone ar earth song...shie remixai man baisiai patinka...grazus, skambus, nenutolstantys nuo pagrindines temos ir melodijos...patinka trys dainos ish penkiu - ghost, is it scary, blood on the dance floor...superfly sister nebloga, o morphine, vienintele daina, mano nuomone netinkanti albumui...
taigi tik vienas nusiskundimas..

invincible - visishkai kito stiliaus albumas...ne tox kaip ankstesnieji...zinoma ir dainu kokybe skiriasi...bet vis delto radau, tokias, kurias tikrai megstu, kaip - unbreakable, heartbreaker, heaven can wait, butterflies, 2000 watts, threatened,dont walk away, the lost children.....ish tikruju kai pasiklausau visas, patinka visos bet vis delto yra didelis skirtumas tarp kitu albumu....shis - yra ishskitinis, ir tuo ash galiu pagirti maikla..

na dabar apie one more chance galiu pasakyti tiek, kad maiklas gali ir daro geriau! jau esu klausiusi boxset'o dainas...neishleistas pvz ish invincible...baisiai isimylejau dainas, kaip fall again, beautiful girl, the way u love me, we've had enough....tai tikria puikios dainos!

na, o dabar laukiame naujo maiklo albumo, kuris pasirodys metu begyje...kuriame, kiek zinau, bus ideta xscape daina....kuri yra labai nuostabi...ir atspindi senaji ir tikraji maiklo stiliu... taigi, toliau deliokite fanai savo mintis...ishsireikshkite atvirai...nesivarzykite, juk vis vien jus fanai, o tai svarbiausia! kiekvienas turi savo nuomone...

ir klausimas sixy: ish kur tu ? ir kiek tau?

____________________
Aurelija Viluckyte MikJ
Atsakyti
sixy
2004 m. gruodžio 14 d. 13:31:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Čia jau buvo kažkada tokia tema, bet dabar pabandysiu atnaujint diskusijas, be to, gal nuomonės pasikeitė. Vėl pamėginsiu apžvelgt esminius MJ darbus.

*) Off The Wall, 1979m. Mano vienas iš dviejų mėgstamiausių. Žinoma, disco era, bet tas albumas tikrai nerealus, ypač klausant jo viso, nuo pradžių - visos dainos dera. Tai dar buvo "juodaodiška" muzika, t.y. r&b/soul stiliaus. Muzika labai skambi, dar nebuvo tiek daug "aow", "eeh" ir "wooh", bei visokių žagsėjimų

*) Thriller, 1982m. Šito albumo minusai yra tai, kad kai kurios dainos iškrenta ir nelabai tinka. Muzika labiau "popsova" (pvz., Wanna be startin` something - nei melodija, nei žodžiai nėra labai jau prasmingi). Vis dėlto, dainos, kaip billie jean ir beat it padaro jį klasika.

*) Bad, 1987m. Mano mėgstamiausias šalia Off The Wall. Nors ir čia kelios dainos iškrenta (pvz., just good friends), bet visumoj tai yra labai gerai skambantis darbas. Muzika pasidarė "baltesnė", yra ir roko elementų ir pan. Labai gerai apgalvotas ir padarytas albumas.

*) Dangerous, 1991m. Šitas albumas turbūt prasčiausias iš mano minėtų, bet vis dėlto - nuostabus. O minusai jo panašūs kaip į Thriller`io. Dar dagiau dainų yra tiesiog eilinės. Atsirado ypač daug visokių aikčiojimų ir stenėjimų, kaip antai "eeh, wooh" ir pan. Pati muzika kaikuriose vietose tokia labai jau mechaniška liko - dainuojama ant beat`o - popsas! Ir pvz., man tai visai nepatinka tie rap`o intarpai. Vis dėlto, yra labai gerų darbų: black or white, will you be there ir t.t.

Kitų neaptarinėsiu, nes imho šitie darbai yra esminiai.
Kaip jau sakiau, mano mėgstamiausi yra Off The Wall ir Bad.
Kuris patinka TAU ?
Atsakymas, kad "visi" netinka - čia ir taip aišku, kad visi valdo

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Collective Soul Collective Soul
6,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1706
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 284266